www.basescu.ro - Mesaje pentru Traian Basescu .

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

• Corneliu Vadim Tudor, "Urari de iarna" (1980):
"Si pentru astea, deci, l-am ales noi iara
pe Ceausescu-al nostru, iubit conducator,
pentru a fi puternici, stapâni la noi în tara,
spre a zidi sub soare un falnic viitor.
Si-alaturea de dânsul, tovaras si sotie
se afla-n cinstea tarii un chip frumos si bland,
ea azi intruchipeaza nobletea pururi vie
a marilor romance nascute pe pamant."

Constant domnul Vadim comunist si inainte si acum tot cu comunismul.

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai 15Iunie2004

www.basescu.ro/index.php?sec=3" target="_blank">Hai Basescu !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns women13 spune:

Ori Hitler, ori Ceausescu, ori 322 !?!? Eu denunt de aici, in primul rand, discriminarea rasiala si nu numai. Bag de seama , ca e un bun negociator Traian Basescu : cand cu Mossad-ul, cand cu C.I.A.-ul,
cand cu UE-ul, si inca mai traieste ??? Face afaceri MARI - vinde inghetata si repara nave. Si apropos de multitudinea de firme, deunazi am fost la Registrul Comertului sa imi schimb sediul firmei, ca adresa si locatie. Ma costa 1000 Ron, adica 10.000.000 lei vechi, iar , ca sa iti faci alta firma te costa 7-800 Ron ( 7-8 mil.) adica mai putin. Sincer, cei de la registru au zis , ca mai bine imi fac o firma noua. Deci, NU pentru suspendare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

si eu, putin pe langa, ... inghetata lui Basescu e . daca aia dau mici si bere in campanii, nu stiu de ce n-ar da si Basescu inghetata, mai ales pe caldurile astea, stampila ar fi sigur pusa pe NU.

Mergi la inceput

Traian Basescu NU a incalcat Constitutia. Suspendarea este abuziva si ilegala. Ca sa fie propusa suspendarea presedintelui Romaniei trebuie ca acesta sa SEMNEZE un decret in neconcordanta cu legile statului roman sau neconstitutional. El, Traian Bbasescu a facut politica datului cu parerea, care din fericire A DERANJAT si mai mult , mai toti presedintii lumii isi dau cu parerea, asta nu inseamna ca ii suspenda imediat parlamentul sau un for superior, cum e la noi Curtea Constitutionala. Ma simt bine, ca votez corect legal : NU ! Markus Ferber cere activarea clauzei de salvgardare pe Justitie in cazul Romaniei ( Romania Libera - 11 Mai )

Mergi la inceput

Fluturas de campanie a domnului presedinte Traian Basescu !

" Ce a facut Basescu in 2 ani si jumatate ?

A luptat impotriva coruptiei;
A vorbit deschis despre "baietii destepti" si grupurile de interese nelegitime din energie;
Nu a inchis ochii atunci cand institutiile statului nu si-au facut datoria;
A spart legea tacerii: 1,5 milioane de dosare ale securitatii au fost predate la CNSAS;
Nu a negociat cu oligarhia politico-economica creata in 17 ani de tranzitie;
A condamnat crimele comunismului;
A aparat independenta justitiei;
A sustinut sindicatele in obtinerea a 5 % din PIB pentru educatie;
A cerut ca fondurile europene sa ajunga la agricultori si micii intreprinzatori, nu la clientela politica;
A cerut introducerea votului uninominal ca solutie pentru insanatorirea clasei politice. "

De fapt, Presedintele Traian basescu a fost suspendat tocmai pentru ca a facut ce a promis, nu pentru ca ar fi incalcat Constitutia.

Pentru ce a fost ales Basescu in 2004 ?

Basescu a promis sa fie un presedinte-jucator, un presedinte implicat, nu doar un spectator bine intentionat.
Basescu a promis sa reprezinte permanent oamenii in relatia cu institutiile statului si ca acestea vor lucra in interesul cetateanului.
Basescu a promis sa vegheze la realizarea celor mai importante obiective de politica interna si internationala.
Basescu a garantat independenta Justitiei.
Basescu a promis ca va fi un adversar neimpacat al coruptiuei la nivel inalt.

Promisiunile din campania electorala 2004 "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Sper ca romanul sa ma surprinda in mod placut. Ca prea zice toata lumea ca la sate domneste prostia.
FRATILOR! CASCATI BINE OCHII PE BULETINUL DE VOT! VOTATI IMPOTRIVA CELOR 322 DE HOTI CONDUSI DE ALI-BABA - GEOANA!
VOTATI
NU!

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

si eu voi vota sambata NU suspendarii.
De ce ? Pt ca imi pasa.

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Prezervative cu imaginea lui Basescu in parlament, sub forma de campanie electorala anti Basescu !!!!! Jegos , da' nu asa jegos rau de tot. Mai mult parlamentarii 322 intervievati afirmau, ca le-au distribuit cei din echipele de campanie ale lui Traian Basescu.

Mergi la inceput

Daca nu ati vazut ... merita macar pentru destindere :
http://www.basescu.ro/index.php?o=digital_guerilla&s=1#video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Initial creeata de women13

Pentru cei ce vor sa voteze aveti harta sectiilor de votare din Diaspora pe tari. Aveti orasele si adresele exacte ale sectiilor de votare din lume. Succes , romani de pretutindeni, care contribuiti cu bani pentru Romania, pacat ca banii vostri merg acolo unde vor cei 322 si nu sunt folositi pentru romanii din tara. Va multumim, ca existati.

nasha pungasha

Nasha, ti-am postat mesajul aici ca sa inchid subiectul deschis cu sectiile de votare din strainatate!! Nu de alta, da' prea mult dulce...e prea dulce:-). Sint convinsa ca diaspora stie unde sa voteze si..cu cine. Multumesc pentru intelegere.

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput