www.basescu.ro - Mesaje pentru Traian Basescu .

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns women13 spune:

quote:
Originally posted by lilanda

quote:
Initial creeata de women13

Pentru cei ce vor sa voteze aveti harta sectiilor de votare din Diaspora pe tari. Aveti orasele si adresele exacte ale sectiilor de votare din lume. Succes , romani de pretutindeni, care contribuiti cu bani pentru Romania, pacat ca banii vostri merg acolo unde vor cei 322 si nu sunt folositi pentru romanii din tara. Va multumim, ca existati.

Nasha, ti-am postat mesajul aici ca sa inchid subiectul deschis cu sectiile de votare din strainatate!! Nu de alta, da' prea mult dulce...e prea dulce:-). Sint convinsa ca diaspora stie unde sa voteze si..cu cine. Multumesc pentru intelegere.

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Multumesc frumos! Din nefericire eu am crezut - m-au sunat romani din Europa - ca s-au deschis si altele pe langa cele clasice. Romanii erau disperati, ca trebuie sa mearga sute de Km pana la consulate si ambasade. Am inteles, ca legea nu prevede , ca acolo unde sunt foarte multi romani sa se suplimenteze sectiile de votare. Cica asa ar fi corect!!! Sunt romani, care nu prea sunt in ordine cu actele si tot acolo pe site-ul lui Base se stipuleaza anumite reglementari legale in sprijinul lor dar mai ales li se spune, despre timpul pe care l-ar putea pierde pentru anumite forme legale. Mai mult se pare, ca se va profita de aglomeratie si unii dintre cei din diaspora sunt innebuniti, ca mergand cu acte legale la vot, dupa sute de Km, stand la niste cozi incomensurabile, sa li se tranteasca usa in nas cum ca s-a inchis procesul de vot. Habar nu am daca ei pot contesta legal inchiderea Sectiei de votare ( ambasada, consulat ) la ora fixata de lege, atata timp cat ei asteapta de ore la rand si se pare , ca nu o sa le mai permita sa voteze. O chichita de descurajare a romanilor din strainatate pentru a merge la vot. Sincer nu mi se pare corect sa merg si sute de Km, sa stau si la rand cateva ore si niste functionari sa imi inchida usa in nas, ca asa le-a zis 322, ca despre asta e vorba. Romanii parca nu se mai incumeta sa plece la drum. Si-au luat libere, ca sa mearga sa voteze.
Multumesc ! Eu nu sunt genul suparacios. Ma supar extrem de greu, doar atunci cand cuvintele si faptele sunt deosebit de incrancenate in prostie, minciuna, prefacatorie si hotie.
Cum as putea sa ma supar pe un site sau pe moderatorii sai, CARE AJUTA COPII BOLNAVI SA SUPRAVIETUIASCA SI SA SE INSANATOSEASCA! As fi o nemernica. Daca o sa gresesc sau o sa sar calul vreodata, chiar va rog sa ma corectati. Nu sunt genul sa ma supar , ca magarul pe sat.
O zi excelenta !
Hristos s-a inaltat !

Mergi la inceput

http://www.protv.ro/stiri/politic/top-story-prezervativul-arma-electorala-suprema.html
Priviti si va minunati ! Cum sa nu votezi cu NU la astfel de... ma abtin , ca ma aleg cu un avertisment !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misulescum spune:

nasha draga imi place ce scrii,imi place entuziasmul tau,dorinta ta de dreptate ,de a iesi la suprafata raul si de a scapa de el.Sincer gandesc ca si tine dar tu spre deosebire de mine si scrii ceea ce te framanta.
De aceea iti dau

La noi in Alba culoarea preferata e portocaliul ,PD are oameni buni care au facut ceva pt.judet ,am fost tot timpul impotriva comunismului sub
orice forme si infatisare.
Ma rog sa fie bine in 19 ,eu l-am ales pe Basescu asa cum e el cu bune si rele ,si nu accept ca parlamnetul sa-si bata joc de votul meu.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by misulescum

nasha draga imi place ce scrii,imi place entuziasmul tau,dorinta ta de dreptate ,de a iesi la suprafata raul si de a scapa de el.Sincer gandesc ca si tine dar tu spre deosebire de mine si scrii ceea ce te framanta.
De aceea iti dau

La noi in Alba culoarea preferata e portocaliul ,PD are oameni buni care au facut ceva pt.judet ,am fost tot timpul impotriva comunismului sub
orice forme si infatisare.
Ma rog sa fie bine in 19 ,eu l-am ales pe Basescu asa cum e el cu bune si rele ,si nu accept ca parlamnetul sa-si bata joc de votul meu.

Ina mama lui Cristina

iubita eu traiesc in Romania. Pana acum am vietuit asa: Iasi , Piatra-Neamt, Suceava, Baia-Mare, Satu-Mare,Cluj, Sibiu, Brasov, Bucuresti, iar acum imi fac veacul in estul Romaniei: Vrancea, Vaslui,Tulcea, Galati, Braila. Populatia din aceasta zona parca e in zona crepusculara. Sunt mai aproape rusii de ei, decat ardealul si vestul occidental.Deh, sunt prea inalti Carpatii si suflul evolutiei ajunge cu o intarziere poate prea mare , pe aici. Daca te vede cineva in fata unui magazin , ca maturi si din greseala esti administrator de firma, esti intrebat daca nu ai subalterni, care sa faca aceasta treaba. Aici e inca o rusine sa maturi pe jos sau sa dai zapada din fata casei tale. Nu mai vorbim de altele. Daca mai ai , din greseala si studii superioare, apai rad de tine toti incalificatii. Sa ai doua trei locuri de munca e deja prea greu, ca nu mai au cand sa faca gratar in fata blocului si sa bea pana la miezul noptii. Sincer pe unde am fost in tara nu am intalnit aceasta manifestare de "gratar in fata blocului" ... sa te fereasca sfantul sa ai rufe pe sarme in preajma unei sarbatori sau Duminici... ca trebuie sa le speli din nou. Asta e!

Mergi la inceput