www.basescu.ro - Mesaje pentru Traian Basescu .

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

off topic : women13 te rog intra pe mess

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai 15Iunie2004

www.basescu.ro/index.php?sec=3" target="_blank">Hai Basescu !!!

Mergi la inceput

Mai oameni buni eu sunt o tipa comoda care se urneste greu da sunt asa de indignata de toata campania asta antiBasescu ca m-au scos din pepeni.
intrebare: - Vreau sa ma inscriu in PD, ce trebuie sa fac unde sa ma duc ?? banuiesc ca e sediu PD si la Galati stiti careva pe unde ??

Dan Mihai 15Iunie2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns women13 spune:

Liliana o sa te ajut eu. Stiu unde este sediul PD in Galati. Nu stiu sa iti spun adresa. O sa te sun sa iti explic. E pe o strada paralela cu strada policlinicii, insa din Domneasca e acces interzis. Trebuie sa intri din Balcescu. Ori o sa fac eu rost de ce iti trebuie ca sa te inscrii si te duc eu pana la sediu. Ne auzim la tel. Pupici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

quote:
Originally posted by liliana29s

Mai oameni buni eu sunt o tipa comoda care se urneste greu da sunt asa de indignata de toata campania asta antiBasescu ca m-au scos din pepeni.
intrebare: - Vreau sa ma inscriu in PD, ce trebuie sa fac unde sa ma duc ?? banuiesc ca e sediu PD si la Galati stiti careva pe unde ??

Dan Mihai 15Iunie2004

Unde e frate campania asta anti basescu de te-a scos din pepeni? Cel putin pe situl asta cred ca mesajele sunt 6-1 pro fata de anti. Imagineaza-ti cum ar fi sa fii in aia 20% care voteaza DA. Uneori ma gandesc sa nu mai deschid forumul asta vreo 2 saptamani pana trece nebunia.

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Clover

Unde e frate campania asta anti basescu de te-a scos din pepeni? Cel putin pe situl asta cred ca mesajele sunt 6-1 pro fata de anti. Imagineaza-ti cum ar fi sa fii in aia 20% care voteaza DA. Uneori ma gandesc sa nu mai deschid forumul asta vreo 2 saptamani pana trece nebunia.

Keep the promises you make to yourself.

Nu am spus ca e pe acest forum campanie anti, ma mai plimb prin oras ma mai uit la tv. Oricum nu inteleg care e problema ta daca eu vreau sa ma inscriu in PD ??
Si oricum daca 322 de parlamentari au fost in stare sa vada motive de demitere (desi nu erau) nu am voie si eu sa vad campanie antiBase ??

Dan Mihai 15Iunie2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

quote:

Imagineaza-ti cum ar fi sa fii in aia 20% care voteaza DA.

Nu-mi pot imagina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

quote:
Originally posted by mamaruta

quote:

Nu-mi pot imagina

Nici eu!

PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENT

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns women13 spune:

quote:
Originally posted by mamaruta

quote:

Nu-mi pot imagina

Nici eu. Si barbatzelul meu spune, ca am o imaginatie bolnava.

Campania anti - basescu vine din disperare si credeti-ma , ca este extrem de mare. Va redau mai jos o pagina A4 gasita de mine in cutia postala. Las la latitudinea voastra comentariile.
C I T I T I !

" Corespondenta

CINE ESTE TRAIAN BASESCU ?

(continuare din numarul trecut)
Este un evreu care-si ascunde identitatea sa national-rasiala, si o sluga servila a sionistilor, promotor al intereselor evreiesti in Romania si in lume, chiar in dauna intereselor romanesti.
Ofiter de securitate, pe timpul lui Ceausescu, pe cand comanda cel mai mare petrolier romanesc, protejat de Flota a 6-a a S.U.A., alimenta cu petrolierul sau Armata de Sud a Israelului, care invadase sudul Libanului.
Este acolitul C.I.A., dar si a Soros&Comp.
In 1981 era informator al Securitatii, ca apoi, in 1984 sa devina informator in reteaua " Centrului de Informatii Externe " al Securitatii in subordinea col. Silvian Ionescu, in cadul Directiei I. In 1987 este numit sef al Agentiei Economice NAVROM din Anvers, Belgia, sub directa coordonare a aceluiasi Silvian Ionescu.
Odata cu lovitua de stat din decembrie 1989, se alatura evreului Petre Roman, mai intai in FSN, apoi in PD - primul partid evreiesc din Romania - condus de evreii clandestini.
Odata ce a avansat politic, s-a implicat tot mai mult si in afaceri. Inceputul a fost vanzarea pe nimic a flotei Romaniei catre unii prieteni evrei mascati in spatele unor firme norvegiene. In Registrul Comertului Constanta, familia Basescu apare cu 8 firme, Traian Basescu fiind actionarul principal.
Iata firmele:
- S.C. PROD CROS SR ( infiintata in 1994; asociati Maria Basescu 20%, Mircea Basescu 41% si Anca Luciana Ivascu 39% ) - fabrica de inghetata. Firma a achizitionat in 1994 fabrica de inghetata, printr-un credit extern luat prin Banca Agricola, credit pe care nu l-a returnat in totalitate, restantele de plata fiind ulterior preluate la datoria de stat. Inghetata se numeste ELION;
- S.C. A.M.C. CROS S.R.L. ( infiintata in 1994; aceeasi asociatie acelasi sediu)
- produce lactate si branzeturi;
- S.C. STAR SEA CO (infiintata in 1991);
- S.C. STAR MARINE SRL (infiintata in 1992) - produce inghetata;
- S.C. TRITON COMPANY SRL - 1994 - asociati: Traian Basescu, Paul Branza, Dorel Popa, D-tru Ionescu; obiectiv activ: reparatii navale;
- S.C. ICE AGE SRL - detinuta integral de Raluca Basescu, are sediu in Zona libera Constanta Sud si se ocupa cu manipulari de bunuri;
- S.C. MIRAL AND CROSS SHIPS SUPPLY SRL - 2001;
- S.C. M.B. CONSULT COMPANY - 2002 - consultanta in afaceri.
Ca primar al Capitalei, a demolat chioscurile micilor afaceristi. Motivatia: sumele foarte mari primite de Traian Basescu pentru campania electorala din 2000 de la doua mari firme : CAREFFOUR si BILLA.
Tot el a fost actionar al firmei SC. STIROM SA PRAHOVA, ce a avut un rol important la falimentarea bancii Credit Bank. De falimentul Credit Bank se leaga numele mai multor lideri ai PD, in frunte cu Radu Berceanu: Petre Partal, Adrian Videanu, etc.
A acordat fara licitatie lucrari de modernizare si asfaltare a drumurilor, exclusiv catorva firme apropiate lui, a inchiriat 648 de wc-uri ecologice a caror intretinere costa 7 miliarde de lei lunar.
Prin libanezi "crestini" Nassar si Ghadban, agenti ai Mossad-ului, intra in colaborare - indirecta - cu celebrul serviciu secret al Israelului.
E implicat alaturi de evreul Victor Babiuc la preluarea Fabricii de Zahar " Bod " de la Brasov, de catre oamenii PD-ului.
In septembrie 2005, ca presedinte al Romaniei, pleaca in S.U.A., intr-o vizita organizata de evreul Razvan Ungureanu. Acolo are intalniri cu toate marile organizatii evreiesti mondiale, afiliate miscarii sioniste: Anti-Defamation League, American Jewish Committee, B'nai B'rith International, World Jewish Congress etc.
Cu asa presedinte , vai de noi ! " Fiecare popor are conducatorii pe care-i merita " !

Nota : Informatiile despre Traian Basescu le-am luat din cartea lui Cornel Dan Niculae : " Politica Filosionista a Romaniei in fata Europei si a lumii " aparuta la Ed. Carpatia.

Emanuel Stefaniu, Craiova "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

incredibil ce campanie murdara face geoana-vadim-tariceanu ! jenant.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
special:www.supereva.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Eu sunt foarte curioasa ce gandesc fetele ce sunt impotriva lui Base cand citesc articolul de mai sus.

Mergi la inceput