Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Mneatza fetele !

Sa va spun ce-am mai facut eu. Am facut joi niste analize, ca am vrut sa mai verific IgM-ul la Toxo, intrucat stiu ca n-am imunitate, si am facut inca cateva - recunosc, dupa ureche : glicemia calciu, fierul, ASLO (ca am citit candva o poveste a unei fete aici pe forum). La analiza , supriza : am fierul peste limita maxima, asa ca pentru moment am renuntat la Elevit (vitamine), si am sa refac saptamana viitoare analiza. Daca va fi scazut o sa iau doar jumate de vitamina pe zi.

In afara de asta, sunt chioara de somn, ca ieri m-am plimbat mult pe afara si m-a toropit caldura asa ca am dormit dupamasa dusa. Azi noapte ne-am culcat pe 3-4 ca ne-am uitat la un serial October Road.

12s + Sophia 80%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

BUNA DIMINEATA burtici!!!
Azi m-am trezit cu foarte buna dispozitie..,am stat pe terasa sa aud randunelele si frunzele copacilor,cum adie vantul...,e frumos afara ,imi place mult primavara...,acum sa speram ca o sa trecem cu bine de canicula care se tot anunta...!!Poate pe viitor o sa planificam o iesire in parc intre mamicile de noiembrie-dec. ce ziceti?! la o inghetata buna,mmm,suna bine asa?! Eu nu mai am rabdare pana maine la 16.20 ,cand voi vedea funduletul bebelusuli si poate altceva,sa speram,ca prea ne tine pe ace..!!Ce tine de intepaturisi eu le am,de cate ori stranut,sau ma intorc in pat ,mai brusc,dar am inteles ca sunt absolut normale!!
Se pare ca nu sunt singura cu sot de nationalitate straina,hai sa vedem ce nationalitati avem pe aici,al meu e francez,al pufuletului74 e olandez,sunt curioasa in ce limba vb in casa,noi vb in engleza chiar daca el e francez,prefera engleza,radeam pe faza asta ,ca in momentul cand se va naste copilul va fi o nebunie,romana,franceza,engleza..,atunci poate va invata si el romana ca la carte de la zero amndoi cu altfabetul in mana,ce o sa ma distrez...!!Noi suntem de 6 ani impreuna dar inca nu sa lipit romana de el,ptr. ca toti vorbesc cu el ba in franceza ,ba in engleza si ptr. el e o scuza..!!!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Fostul meu sot e de 10 ani in Romania si tot n-a invatat limba, oricat l-am ... si noi vorbeam engleza in casa

Nicoleta 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Am uiat sa spun, Aralia, felcitari pentru baietel !!!

Voi cum dormiti, bine ? Eu de fel, ma invart destul de mult si acum din cauza burtii gasesc greu pozitii confortabile, ba ma inteapa, ba ma apasa, ba ma tine, ba ma doare spatele. Si ma gandesc ca de-abia a inceput partea asta cu burta care creste...

Si cand stau pe canapea,sunt obisnuita sa stau ghemuita, cu genunchii la piept, si acum imi sta burta in drum....

12s + Sophia 80%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

nico -ce nationalitate e fostul tau sot?

Noi suntem romani amnandoi ... dar prin tari straine ..

mihuta - eu dorm pe spate, pe dreapta sau stanga, numai pe burta, nu ... nu pot nu atat de burta, cat de sani ... sunt fff sensibili si durerosi si nu rezist mult ...

Gata, va las ... plecam la iarba verde ... ne mai auzim maine !!!!!!
O zi buuuuunaaaaaaa la burtici !!!!

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Ce te invidiez Petro.... Poate ma adun si eu si ies la aer curat mai spre dupa masa.
Fostul meu era danez, asa ca era exclus din start sa vorbim pre limba lui, ca au niste sunete foarte de greu de emis pentru un om normal...

Nicoleta 12+

Mergi la inceput

si eu noaptea am proleme cu pozitia dar imi pun o perna pe care imi pun un picior indoit pe ea s dorm pe o parte ,ma simt mai bine asa..,nu mai simt acea presiune pe burta,cand voi avea burta si mai mare imi voi cumpara acea perna lunga speciala ptr. gravide,ca sigur voi avea nevoie!!!

13+

Mergi la inceput

picnic placut pet.cost,distractie placuta ptr. cine merge la gratare!!!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Si noi vorbim engleza acasa, e de doi ani in Romania dar inca nu a invatat limba desi ia ore de romana, ca faza sa fac eu romana cu el nu o tinut.... nici nu prea e talentat el la capitolul limbi straine asa ca il inteleg ca ii e greu probabil...Si noi ne distram cum o sa fie cu copiii, si ce limba o sa invete prima data, chiar trebuie sa ma documentez pe partea asta... ideal ar fi sa invete romana si engleza de la inceput insa vreau sa vad daca e bine pentru copil, etc...voi stiti ceva de asta?

------------------------
Flory 13+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

intre timp am painea cu ou..si am bagat repede o limonada: lamaie cu portocala sa mai spele greata.

mihutaeu dorm bine. Am auzit de la burticile mai mari ca daca creste burta si nu-ti gasesti pozitia exista o perina in forma de semiluna, am vazut si eu la miniblue...si iti permite sa dormi in ce pozitie vrei, mai putin pe burta, sustine ff bine burta!

PUSSI 9+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput