Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 15
pufulet74 spune:
Eu nu dorm bine deloc de cind sunt insarcinata, odata ca ma trezesc si la inceput imi era greata, acum nu mai imi e dar tot ma trezesc de x ori pe noapte si ma invirt ca nebuna prin pat, de toata ziua is zombi ca pic de oboseala dupa aia ...
Eu de obicei cind dorm imi pun miini, picioare si ce mai pot pe al meu om saracu, chiar rideam ca am zis ca ii arat perna aia pt gravidutze si sa ia aminte cum trebuie sa stea :))
------------------------
Flory 13+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
mihuta spune:
Si eu ma frichinesc toata noaptea, il intorc pe domnul sot pe toate partile - si culmea, in somn este foarte ascultator - ca am nevoie de spatiu, sau si de perna lui, sau de pilota sub burta sau pilota afara din pat. Si acuma burta, sau mai bine zis conlocatarul ma tine din activitatea mea nocturna...
12s + Sophia 80%
loub_erika spune:
faza cu cataratul pe sot noaptea tine si la mine,sotul zice ca de cand suntem 3 ,e c-am agitatie in pat si sa c-am micsorat patul..,da el nu se supara,ba chiar se amuza !!
13+
pussi spune:
eu seara la culcare..ii spun taticului " tu in sfertul tau de pat!"
PUSSI 9+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
pufulet74 spune:
Bietii oamenii nostrii ... :))
Bine ca au rabdare cu noi :)
Chiar ma gindeam ca si noi facem foarte mult pentru ei, mai multe responsabilitati, etc insa la faze tipic feminine probabil ca si ei isi pun rabdarea si toate calitatile la incercare ...:))
Eu mai alaltaieri am tras o tura de plins ca de ce nu vrea sa participe la expulzia efectiva, desi rational stiu ca i se face rau cind vede singe si din astea si numa bine nu i-ar fi ... :))
------------------------
Flory 13+
Is it really true ... ?
loub_erika spune:
fetelor eu am fost chemata la masa...,azi se pare ca face pe bucatarul,am fugit,pupici..si ne revedem mai pe seara!!!
13+
pufulet74 spune:
Pofta buna, eu am o burtica plina deja, oua fierte moi, cascaval si rosii si castraveti am papat :)
------------------------
Flory 13+
Is it really true ... ?
Jasmin012 spune:
Ce bine ca puteti sa mincati, ma bucur pt voi. Of, mie nu-mi place nimic, desi in mod normal nu sunt mofturoasa.
Si apropo, sotii vostri vor asista la nastere? Eu deja am vorbit cu al meu, sa ma tina de minuta si sa-mi dea putere, desi saracul mi-a zis ca nu stie daca o sa reziste. I-am spus ca in momentul ala nu o sa mai conteze, ca nu o sa se mai gindeasca decit la bebe si la mine, si ca noi vom avea nevoie de el,
pussi spune:
erikapofta mare!!
jasmincu mine nu vine..sa ai ba el grija de Titici ca eu voi fi anesteziata
PUSSI 9+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
pufulet74 spune:
Ziceam mai sus Jasmin, ca al meu saracu e tare sensibil la chestii de singe si din astea si nu prea il incinta ideea, de aceea nu stiu daca ar fi bine sa participe, insa zilele trecute tot am plins ca de ce sa nu stea cu mine chiar atunci, ca atunci am nevoie de el ...
Un alt aspect care e discutabil daca e bine sa participe, e legat de activitatea sexuala, din cite am citit, depinde bineinteles de la cuplu la cuplu, insa ei pot sa aiba probleme dupa aceea, daca participa la nastere, in a se simti atrasi sexual de tine.. Si am auzit cazuri pro si contra acestei afirmatii...
Insa eu, cum eu al meu om drag, cred ca e bine sa fie cu mine pina la nasterea efectiva, cind e mai bine sa nu stea ..
------------------------
Flory 13+
Is it really true ... ?