Hoteluri MAMAIA - va rog referinte!

Hoteluri MAMAIA - va rog referinte! | Autor: Adriana mica

Link direct la acest mesaj

BUna ziua,

As vrea va rog mai multe detalii despre hotelurile Majestic si Riviera din Mamaia. Prezentarile de pe Internet sunt ok, dar avand in vedere ca vrem sa mergem cu bebe de 10luni, v-as ruga ceva impresii de la cele care ati fost in anii trecuti cazate la vreunul dintre cele 2 hoteluri.

Multumesc

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

majestic e foarte ok, are 4 stele si e renovat frumos, are parcare, restaurant, arata tare bine si din cate vad vara sunt multe masini ca lumea in fata (ca sa vezi ce lume vine pe acolo[:))
riviera era pe vremuri fief-ul turistilor germani si acum e destul de vizitat de ei, are aer conditionat si holul e tare frumos, nu mai stiu cum sunt camerele. sunt amandoua imediat dupa iaki, inspre rex (in perimetru de 800m). plaja e super ok acolo, curata si cu multe sezlonguri/umbrelute.
daca mai vrei sa stii ceva si iti pot raspunde...sunt aici

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna dimineata,

Roxana,multumesc pt referinte; coincid cu prezentarile de pe Internet.

Este drept ca preturile nu sunt nici pe departe prea mici, dar noi oricum vrem sa mergem la sfarsitul lunii august (sa nu fie prea cald, iar bebe sa se apropie de 1an) asa incat vom face un efort financiar, macar sa fim siguri ca nu avem surprize neplacute in prima noastra vacanta in 3.

Eu as inclina spre Majestic, pozele de pe Internet arata super. Am gasit o agentie din Bucuresti care are preturi ceva mai mici decat celelalte (probabil au un comision ceva mai mic). Sper sa fie profesionisti dpdv al serviciilor oferite; va tin la curent.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Hotelul Majestic din Mamaia are 3 stele, asa apare pe internet (asta daca n-or fi facut up-grade intre timp). Eu am stat anul trecut la Majestic dar in Olimp (mai este unul in Jupiter) si acela avea sigur 3 stele si am fost foarte multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Adriana si eu as zice tot majestic, macar dupa cum arata. sper sa fie ok si sa aveti o vacanta frumoasa!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili spune:

Buna,

Noi am mers 2 ani la rand la Majestic in Mamaia si a fost OK.Nu e super lux dar sunt conditii Ok.Au o gradina frumusica ( pentru copii),spectacol seara,piscina mare si pentru copii si restaurant cu specific romanesc unde mancarea e gustoasa( langa e un loc de joaca pentru copii).Micul dejun este stil bufet suedez si e consistent.
Noi mergem si anul acesta, in perioada 9-14 iulie, am platit la o agentie din ploiesti 23 milioane pentru 2 camere ( 4 adulti, 1 copil 5 ani si un copil 1 an ) cazare si mic dejun.

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claza spune:

Noi am fost la Riviera acu vreo 2-3 ani, dar nu-l recomandam, in nici un caz cu pensiune completa inclusa in pretul biletului. Serviciile cam lasau de dorit - poate s-or mai fi indreptat, dar mai bine nu risti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Majestic clar, Riviera era frumos acum cativa ani, in ultimul timp insa am auzit multe plangeri....de ce nu incercati si la Condor? Noi numai acolo in ultimii 3 ani si am fost super multumiti. Curatenie impecabila, liniste, tot ce vrei. Si anul trecut am fost tot la ei, Miruna avea 7 luni si ne-am descurcat foarte bine.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVA-DATA spune:

Despre hotelul Dorna(3stele) si Modern(4stele) ce parere aveti?Pretul unui sejur de 7nopti la sf.lui august pt.2adulti si 2copii mi se pare exagerat(la Modern).Nu mai tin minte la care hotel,patul suplimentar pt.copii incapea doar in camerele mai mari care se aflau la parter.Exclus parter.

eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Eu am stat si la Amiral, in capatul statiunii. Foarte misto. Mi-a placut.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Noi am stat la Modern in 2005. Super conditii, totul nou renovat, masa la restaurant foarte buna. Liniste. Piscina. Plin de turisti nemti. Noi am fost doar in 2, nu stiu cum e cu copilul.
De altfel si anul asta au vandut la greu in germania sejururi la preturi mai mici decat la agentiile de la noi (cunosc pe cineva care si-a luat biletul de acolo).

Despre hotelul ambasador stie cineva cum mai e? In poze nu arata stralucit...
Ne-ar tenta caci am vazut ca are si garsoniere... Asta inseamna ca ai si bucatarioara, nu? As prefera sa am asa ceva la indemana, poate sa gatesc pentru pui...

Mergi la inceput