Mamici de septembrie - octombrie 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 13
Roxana_G spune:
Hai ca iar postez enervant in reprize, insa vad ca merge f greu forumul si nu vreau sa pierd mesajele. Ca sa lamurim cu Promod, eu cred ca am luat rochita asemanatoare cu a lui Andries, f lunga, clasica, si cu bretele. Si cred ca tot asa a fost, 180 sau 170 RON. O bluzita a fost sigur 40 RON, fara manecuta, insa aveau acelasi tip cu manecuta scurta sau pana la cot. Nu am gasit insa marimea mea. Celelalte 2 bluze au fost undeva intre 100 si 150 RON, dar erau dintre cele mai scumpe.
Pantaloni am luat eu cu 115 RON de la Marks&Spencer, au cu elastic in talie si am luat numar mai mare sa ii tin deasupra burtii. Se putea si sub burtica, insa eu sunt mica de inaltime si necesitau scurtare. Sunt usori, din ceva sintetic, si au si lungi si 3/4.
Maine ma duc la Mammystic si cred ca si prin Unirea. Vreau vital: furtita si rochite mai deschise la culoare. Gasisem una alba superba la M&S, insa nu mergea cu sutien si se cam vedea prin ea.
Rox
24+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
OanaAlina spune:
imi pare rau (Raluca si Nana) pentru durerile de burtica... sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine peste! va pup!
poate ca totusi ar trebui sa mergeti la doctor!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/PwRQp3.png
Roxana_G spune:
Nana, la mine era de la colon.
Tu parca aveai ceva probleme cu stomacul, ceva cu fierul. Poate e iritat colonul sau te-ai constipat.
Mandarinutza, maine ma duc. A fost mama pe acolo si mi-a zis ca aveau pantaloni super de in, frumos colorati, insa numai M si mie imi trebuia L. Sa vad maine daca au adus ceva.
Rox
24+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
Pinacolada spune:
quote:
Originally posted by mandarinutza
Andries, multumim pentru precizari, eu nu mai imi aminteam f. bine preturile.
A fost cineva la magazinul Motherzone de langa Rosetii, unde au produse Mammystick (http://www.mammystic.ro/magazine.html)? Parca Pinacolada si Roxana vroiua sa ajunga.
Mandarinutza23+
Antonia Maria
Poze
Buna dimineata!!!!!!!!!1111
Da-am fost, vazut , probat, plecat! nu am luat nimic pt ca erau masuri mici, respectiv XS, S si nu am dimensiuni de albinuta, macar un 44 sa fi fost....au bluzite dragute, pantaloni hmmm trebuie vazuti cam grosi pt vremea asta si niste rochite.
Parerea mea e a mai tb sa asteptam sa adauca marfa de vara..probabil ca saptamanile astea...va tin la curent
magazinul e langa Tratoria Edagar, in spate la liceul Spiru!
pupici
Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si bb 2 in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002
moldoveanca spune:
Hello burtici si in special Danielle.Nu am mai scris de mult dar am citit tot sa stiti.Deci draga Danielle am avut dreptate o sa ai o fetitza iar Nana un baietoi.Sa dea Domnu sa fie sanatosi si frumosi.Ce vroiam sa te intreb Danielle ca am vazut ca tu ai acelasi Dpn ca si mine.Si ma gandeam de ce ai semnat cu 21 de saptamani ca eu credeam ca suntem in saptamana 20 si trebuie sa fac programare la morfo dar sunt zapacita nu mai stiu in ce saptamana sunt
.Help me, please puppicioi
teo
Andries spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
Neata si de la noi!
Eu weekendul asta m-am capatuit cu o durere in partea dreapta. Daca nu as fi fost operata de apedicita, as fi jurat ca asta am.
O durere care de la 4 nu m-a mai lasat sa dorm, m-am sucit de pe o parte pe alta. Ma tot consolex ca poate s-a asezat nazdravanul lui mami pe ceva si asta e motivul durerii. Acum m-a lasat durerea si spar sa dispara.
Intrebarea mea este: a mai patit cineva asa? De la ce sa fie oare? Ar trebui s ama ingrijorez sau e normal?
Pupici si sa aveti o saptamana usoara!
Nana,22+
Razvan Andrei
In asteptarea lui![]()
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Daca ai fost operata de apendicita este posibil sa ai aderente (intern se formeaza ca niste cicatrici nu prea elastice) si aceste aderente dor atunci cand se mareste uterul si trage de ele. Dar pe masura ce avanseaza sarcina se mai intind si tesuturile si nu te mai dor. Eu am colecistectomie si desi e laparoscopic facuta tot am prins niste aderente si la prima sarcina m-au durut.
Andries
Raluca spune:
Oana- am fost la dr. am sunat-o pe d-na Puscas noaptea la 11.30-sunt panicoasa din fire asa ca vai de tanti dr.-da ma stie ea de la rpima sarcina si ma tolereaza-sper!
Roxana-mi-ai facut o pofta de shopping, da' in Cluj prea multe variante n-am , din pacate!
Raluca 17+ si mami de Ilinca
ancasilv spune:
Neata (la prinz) dragi burtici! Care ati fost la magazinul de haine de la pta Maria Rosetti stiti cumva ce preturi au pe acolo? Ca mie imi e cam peste mina si sa ma duc pina acolo si sa dau pe spate...parca nu prea merge. Alte magazine de haine mai stiti? Ca de cind cu caldurile astea nici nu mai imi vine sa ies din casa (sau din birou, dupa caz). Voi cum suportati? Eu as sta ca ratusca numai la dus (Roxana, putems a venim si noi sa facem o baie la piscina????)
Va pup si sa aveti o zi frumoasa si usoara!!!
Poze nunta...
anca
+17 " target="_blank">Bb Vladut...
OanaAlina spune:
raluca, si ce ti-a spus dr. puscas? te-a mai linistit?
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/PwRQp3.png
ancasilv spune:
Oau, ce de raspunsuri in timp ce eu elaboram "imensitatea" de raspuns!!VAd ca referitor la Motherzone a scris Pinacolada,thx. Dar halatul, cit e halatul (preturi, ceva???) Gata, ma potolesc, promit ca nu va mai bat la cap cu subiectul asta! Pupici
Poze nunta...
anca
+17 " target="_blank">Bb Vladut...

Antonia Maria