Mamici de septembrie - octombrie 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 12
cristina85ss spune:
Salut la toata lumea!
Eu am luat 6 kg de cand sunt gravida insa incerc sa nu ma plang prea mult.Celulita am destula si imi e frica sa nu raman asa,iar vergeturi am doar pe sani.Cat despre haine eu le-am cumparat de la oviesse,defapt le sfatuiesc acelasi lucru si pe gravidutele din italia.Am gasit acolo tot ce trebuie unei gravidute la preturi bune,de la lenjeria intima pana la rochite,pantaloni,costumase..etc
Miercuri fac si eu ecografia morfologica,si sper ca totul sa fie ok,cat despre analize,unele le fac pe 28 Mai,iar altele la inceputul lui iunie ptr ca iau un antibiotic pe cale vaginala ptr scurgeriile acelea si numai dupa ce intrerup tratamentul imi fac analizele
Cristina
22+ 
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss
Happiness_4_us spune:
Neata si de la noi!
Eu weekendul asta m-am capatuit cu o durere in partea dreapta. Daca nu as fi fost operata de apedicita, as fi jurat ca asta am.![]()
O durere care de la 4 nu m-a mai lasat sa dorm, m-am sucit de pe o parte pe alta. Ma tot consolex ca poate s-a asezat nazdravanul lui mami pe ceva si asta e motivul durerii. Acum m-a lasat durerea si spar sa dispara.
Intrebarea mea este: a mai patit cineva asa? De la ce sa fie oare? Ar trebui s ama ingrijorez sau e normal?
Pupici si sa aveti o saptamana usoara!
Nana,
22+
Razvan AndreiIn asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
mandarinutza spune:
Andries, multumim pentru precizari, eu nu mai imi aminteam f. bine preturile. 
A fost cineva la magazinul Motherzone de langa Rosetii, unde au produse Mammystick (http://www.mammystic.ro/magazine.html)? Parca Pinacolada si Roxana vroiua sa ajunga.
Mandarinutza
23+
Antonia Maria
Poze
Raluca spune:
Nana eu am avut acum vreo 2 saptamani dureri similare, s-a dovedit a fi o colica renala...nu prea dragutza. Bine ca atrecut in 3 zile.Multa sanatate!
Raluca 16+ si mami de Ilinca
OanaAlina spune:
eu in principiu dorm pe o parte sau alta... e mai bine sa dorm pe spate? pana acum nu am avut nici un fel de probleme...
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/PwRQp3.png
aeperju spune:
Neata burtici!
La noi nu prea sunt magazine pt gravidutze.... poate o sa gasesc ceva in Iasi ca e asa de cald si frumos si merg bluzite de-alea vaporoase, racoroase...super. Noi avem programare la eco pe 26 mai ..abia asteptam!
O zi frumoasa!
Emma 21+
Happiness_4_us spune:
Nu e bine sa dormi pe spate, indicat este numai pe parti. Eu asa m-am chinuit toata noaptea, caci imi amorteau picioarele de la genunchi in sus, poate si din cauza durerii .
Raluca, eu sper s anu fie vreo colica renala. Nu am avut niciodta, sper s anu apara tocmai acum.![]()
Nana,
22+
Razvan AndreiIn asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Raluca spune:
Nana draga nici eu nu am avut pana acum...da' eu m-am bucurat ca durerile erau de la colica renala si nu de la bb-contractii!
Raluca 17+ si mami de Ilinca
Roxana_G spune:
Hello! O saptamana usoara si frumoasava doresc! Fara griji si fara probleme.
Eu la birou, din pacate nu ma simt deloc bine, diseara ma duc la un medic la Medicover, ca nu mai stau dupa doctorita mea de familie. Augmentin am luat 3-4 zile cat am avut si nu sunt bine. Am dormit prost, nu repiram, a fost cald, si am avut un atac de panica, cred ca e prima data in ultimii 5-6 ani cand imi e urat fara sotul meu acasa. Insa azi sunt bine macar cu moralul, am inaugurat haine noi si peste 2 ore ma asteapta coafor si cosmetica. Sa ma simt si eu bine macar daca arat mai bine. Cat despre birou, mi-am propus ca de azi sa nu ma agit, sa nu ma intereseze micile conflicte si presupuse probleme. Ca atare am ajuns foarte calma cu o ora intarziere. ![]()
Andries, tu inca nu stii ce ai?
Sa porti sanatoasa rochita, la Promod au multe chestii care merg si la burtici. De unde ai luat sandalute? Si eu am probleme cu Alexandra si desi pare fetita in poza, crede-ma ca este 2 in 1.
Simona, Promod gasesti in Plaza si la Carrefour Feeria cu siguranta. Nu stiu daca mai au si alte magazine. Hainele nu sunt nici super scumpe dar nici ieftinaturi. Unele sunt mai rezonabile, altele nu. Eu am dat ieri 5 milioane pe 3 bluze si o rochita.
Gema, si pe mine ma mai doare sub burtica cand obosesc. Nu e o problema, nu exagera insa cu efortul.
Ana, sa iti traiasca sotul, sa fiti sanatosi si fericiti! Ma bucur ca ai petrecut, ca esti mai bine si te invidiez sincer pentru dispozitia saltareata. Fii in forma pentru Miruna, copiii adora sarbatorile. 
Sabina, sa imi zici ce spune Badiu de kilograme. Ca avem cam aceeasi statura si cred ca si greutate, asa ca probabil mi-o iau si eu joi.
Adimercedes, multumesc mult. Ma gandeam eu, in paranoia mea, ca la noi nu au masurat bine. Ca eu acum am ramas cu o neincredere. Dar am verificat eco si cam astea apar si la mine la morfologie. 
Ali, doamne ce de haine. Vreau si euuuuuuuuuuuuuu! Fustite eu nu prea am gasit, si ma cam coc in pantaloni. O tii sub burtica? Oricum, sa le porti sanatoasa si cu succes. ![]()
Rox
24+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
myral spune:
Nana eu am mai avut dureri in partea dreapta dar au fost scurte si de mica intensitate cam ca la inceputul sarcinii cand ma dureau ovarele. La mine sarcina e jos si bebelul sigur apasa pe la ovare pe acolo. Dar daca ai dureri asa intense ca nu poti dormi mai bine ai vorbi cu doctorul de fapt moasa la tine.Poate sa fie si la tine doar bebelul care apasa dar nu trebuie cred sa doara prea tare
Myral
23+