Mamici de septembrie - octombrie 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 14
sim_stoian spune:
Eu sunt in dilema, nu stiu la care magazin sa ma duc: la ala de langa Sf. Gheorghe sau la Mother Zone. Nu am foarte mult timp la dispozitie azi si nu stiu cum sa procedez. E nasol daca la Mother Zone nu au marimi mai mari ca eu sigur nu incap in S sau XS. Si e cald rau afara. Deja nu mai pot respira, m-a luat o senzatie de lesin.
Sim
23+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
gema spune:
Nanaeu am avut dureri cumplite in partea dreapta, stanga, rinichiul drept si nici nu mai stiam exact ce..............de la o piatra la rinichi. M-am bucurat enorm ca nu era altceva mai grav desi atunci au aparut si niste contractii care au trecut cu no-spa si scobutil. Acum contractiile au reaparut pe fond de oboseala zic eu si ceva intepaturi in burtica jos.
Stai linistita in pat, daca poti, mie nu prea imi reuseste.........si scobutilul este ffffffff bun, relaxeaza uterul si eviti eventualele contractii.
Nu este o parere avizata este pur si simplu experienta mea.
sim_stoian spune:
Nana, si eu am avut dureri de alea, dar la mine au fost de la colon. Eram putin constipata si bebe s-a asezat pe unde nu trebuia si ma durea.
Sim
23+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
Andries spune:
Roxana pentru sandale eu am fost in mai multe magazine, am vazut ceva frumos in Bucur Obor la parter, cum intri pe la intrarea principala cea de langa McDonalds e undeva in partea stanga un magazin numai cu incaltaminte de copii, dar aici sandalele (cele de piele) erau modele mai "subtirele", pentru copii cu talpa subtire, deci noua nu ne-au fost bune. Erau cam 100-110RON.
Am mai vazut si la CridoKids cate ceva, dar n-am nimerit numarul, ieri seara am fost in Plazza la magazinul Captain Hook unde am gasit sandale de baieti, bleumarin cu bej, 120RON, piele captusite cu piele si i-au venit numarul 23. Din carefour i-am luat unele 24 pe care probabil ca le voi face cadou ca nu-i intra piciorul in ele, iar sotul i-a mai luat din Berlin unele 25 care probabil vor merge la anul. Ce m-am ofticat a fost ca alea nemtesti au fost 19 euro, adica nici 70 RON si sunt la fel de bune ca sandalele de 120RON de la noi. La noi preturile pentru copii si gravide sunt atat de speculate ca-ti vine sa-i strangi de gat. Oricum m-am jurat ca nu mai iau nimic fara sa il probez, pana pe la 2 ani nimeream la marele fix orice pentru Victor, acum nici macar un trening nu mai nimeresc, ba e prea mare, ba e lung la maneci, ba ii cade de pe el si trebuie sa ii mai pun eu un elastic, ce mai, nu stiu cum o fi la fete, dar pe mine garderoba lui de doua ori pe an ma dispera mai rau decat a mea. Acum trebuie sa ii caut pijamale pentru gradi (costume am vreo opt perechi), dar nu mai am pijamale.
Andries
sim_stoian spune:
He, he, Andries. Iti inteleg supararea cu preturile. Cand am fost la Viena in ianuarie am fost la un magazin pt copii Baby Walz - e nemtesc, parca. Aveau acolo niste hainute si alte produse pentru copii de nu iti mai venea sa iesi din magazin. Si, bineintels, toate erau mai ieftine decat la noi. Atunci nu am facut cumparaturi pt noi pt ca era prea devreme, dar daca as putea sa ma mai duc inca o data in perioada asta, as face ravagii acolo.
Sim
23+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
Roxana_G spune:
Andries, stiu magazinul, e Andy Kids, au si in Unirea. De obicei de acolo ii luam. Anul asta insa am avut mari probleme la toate marcile cu numarul si nu am mai putut sa ii iau nimic fara ea. Am luat vreo 2 perechi din cele ieftine de la Carrefour, macar pentru gradina si nisip si le-am donat fetitei administratorului cu tot cu eticheta pe ele (ca tatal meu care fusese cu mine pierduse bonul si nici vorba sa ni le mai schimbe). La Crido Kids nu am gasit niciodata ceva sa ii vina, parca este intre numere. Sau le luam si nu prea le poarta. Uite la magazinul din Bucur pot sa ii iau 24, la altii 25, iar chinezariile din Carrefour le-am luat 27. Din Kidex am luat papuci nr 26 si sunt imensi, iar sandale aceeasi marca sunt mici. Iar cu hainele, te inteleg perfect. Problema dupa 2 ani este ca nu mai fac intre marimi, ci direct de 2 sau 3 ani. Si e greu sa incadrezi. La 2 ani Alex purta f bine haine de 18 luni, dar tot asa dupa 2 ani e cosmar. Ea are 3 ani si 4 luni si inca nu are cei 98 cm considerati pentru 3 ani, este super slaba, nu are nici 14 kg, si are picioare f lungi. Asa ca dc ii iau pantaloni sa ii vina la lungime cad de pe ea si am umplut casa de curele. Daca ii vin bine la talie sunt tip "pescaresc". Noroc ca vara merg. Am primit de ziua ei un trening de 4 ani, pantaloni perfecti, insa nu ii pot baga bluza pe cap, are gaura ca de bebelus. Ce sa mai zic...e greu acum. La noi merg bine masurile nemtesti, in general ii iau 3 ani - 98 cm. Pana acum mai purta si chestii 92 cm, dar acum merg f bine 98 cm. I-am luat multe lucruri din Viena si acum cand merg in Germania o sa ii rezolv toata garderoba de toamna. Dac vrei ceva de acolo ne auzim inainte sa plec, probabil in prima jumatate din iunie.
Rox
24+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
Gabriela77 spune:
Roxana, scumpa foc Alex a ta! Mie tot mi se pare ca seamana pe mami. SSttt! Sa nu auda tati! E o frumusica de nu se poate! Sa va traisca!
Myral draga, ai grija cu contractile, las-o mai moale cu treaba! Ce bine de tine ca nut e ingrasi, eu parka ma ingras in ultima vreme si cu aer!
Ali tinem pumnii la amnio!
Andries, draga de tine, succes cu menajera! Ce oameni!
Dani, vad ca esti pus ape fapte mari! Succes! Si lasa burta…o sa explodeze ea…Bravo tie ca mai poti purta vechile haine. Nici nu mai indraznesc sa le ating!
Lavinia, ce draguta esti si tu si burtica!
Sim, ma bucur ca v-ati distrat bine! Faine poze!
Ana, sa iti traisca si sotul si Miruna! Excelenta atitudine!
OanaAlina, e bine daca dormi intr-o parte. Pe spate nu e recomandabil, ca nu se oxigeneaza bine bebe.
Nana, sorry pt durere! Ti-a trecut? Nu am patit!
Mai fetelor, mi-ai facut pofta de shopping, vb Ralucai! Doar ca in Cluj chiar ca nu sint multe optiuni! Oricum, ma bucur ca v-ati intolit, infrumusetat, coafat….Asa ne sade bine! Si eu, bine cu starea de spirit, datorita bebelusei care baga aerobic de dimineata! Am zis ca o las mai moale cu stresul de la birou si suparari aiurea! Mai stau o saptamana si merg la eco sa o vad pe bebelina. Nu mai am rabdare!
Pup!
Gabriela,
22 +
Sara Medeea
Roxana_G spune:
Gabriela, asa e bine, atitudine pozitiva. Baga si shopping ca merge si mai bine!
Ceva magazine aveti si acolo, sigur gasiti ceva, macar sa clatiti ochii. Alex seamana putin si cu mine, dar mai mult cu tati as zice. De fapt are putin din fiecare si culmea, putin de la fiecare bunic. Daca o vezi cu fiecare din noi se observa imediat asemanarea. Pana si cu bunica sotului meu are trasaturi comune, incat cine le-a vazut impreuna a crezut ca este bunica ei si nu strabunica. ![]()
Rox
24+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
sim_stoian spune:
Gabriela, pai nu aveti acolo Mammystick-ul? Din cate am inteles de la fete, au haine dragute acolo.
Sim
23+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
Gabriela77 spune:
Pai asta e singurul fain, Mamystic...da' l-am cam fumat! Cand va aud pe voi cate aveti, ma cam apuca invidia! Dar gasesc eu alternative de a strica bani si a ma simti bine!
Ciudat cum e cu copiii si cu cine seamana ei...Si eu am momente cand ma gandesc oare cum o sa arate bebe al nostru, cu cine va semana. Abia astept!
Va pup!