Mamici de septembrie - octombrie 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 11
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by mandarinutza
Simona, eu ultima data am fost in Mall Vitan tocmai cand deschisesera aripa noua, la sfarsitul lui martie.Imi amintesc ca si la etajul 1 era un magazin mai mare care are o sectiune matternity pe mijloc, dar ceva mai scumpe rochitele, bluzele, in jur de 200 ron.
Mandarinutza23+
Antonia Maria
Poze
Si la Promod sunt ok preturile?
Sim
23+
StefanAsa creste bebe
Poze
Marunzika spune:
O saptamana insorita si linistita la toate burticile!
Eu merg la dentist si-mi e frica, insa sper sa nu ma chinuie!
21+ & 15kg in +
Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby
adimercedes spune:
Roxana, scuze ca mi-a luat atata pana sa raspund la intrebarea ta despre ce masuratori au facut aici la eco. Au masurat asa (nu stiu denumirile medicale, dar pricepi tu
): circumferinta craniana, lichidul rahidian (distanta intre creier si frunte), osul nasului, s-au uitat la fata, la buze, la ochi, la talpi, i-au numarat degetele la maini si picioare, au masurat coloana (si au verificat transversal de sus in jos si de jos in sus), tibie, femur, radius, humerus, bataile inimii, inima in sine, fluxul sanguin spre si dinspre inima, arterele, rinichii, cavitatea abdominala, au verificat interiorul uterului, placenta, ovarele mele etc. Cam astea mi le aduc aminte. Toata ecografia, adica tot ce am pe DVD e mai mult de 20 de minute. Deci, mai mult de 20 de minute au tot masurat si verificat. Ca noi am stat acolo de la 8:30 la 11:30, nu mai conteaza
.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii
mandarinutza spune:
Eu mi-am luat o bluza cu 40 ron de la Promod, dar in general din ce imi amintesc bluze dragute erau pana in 100 ron si rochite ceva mai scumpe. Poate ne mai scrie Andries ce a vazut ea pe acolo.
Mandarinutza
23+
Antonia Maria
Poze
sim_stoian spune:
Trebuie sa imi fac timp sa ma duc pe acolo. Sa vad cum fac dupa-amiaza, ca trebuie sa fac si ceva mancare. Ma descurc eu...
Sim
23+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
Andries spune:
La romod o bluza variaza intre 70 si 150 RON, o rochie intre 120 si 250 RON, la fuste nu m-am uitat ca nu-mi plac, pantaloni de gravide nu gasesti, eu de exemplu am dat pe a mea (o rochie in bretelute) 170 RON.Dar trebuie sa-ti placa stilul, caci e mai ciudat, rochiile in sezonul asta vad ca sunt retro mai mult, sau taiate sub bust sau cu talia mult coborata si cu funde, volane, pliseuri, etc.
Nu e genul de tinuta clasica, formala, de birou, doar daca ai niste pantaloni clasici din alta parte si asortezi o bluza de la Promod mai "fistichie" merge.
Andries
Roxali spune:
Neata'!
Multumesc de incurajari Sabina, Rox, Piccaflor.
Rox mi-am cumparat bluze simpaticute si cu decolte...ca de acu imi permit ca s-au marit
...si niste pantaloni cu banda din jerse, o fustita din matase, chilotei sub burtica(gen triunghi spate si fata), un compleu din in alb(pant+camasa)...mai imi trebuiesc 2 pijamale, ca daca se intampla sa trebuiasca sa ma internez si niste rochite combinatie bumbac+sintetic.
Daca totul e ok cu rezultatul, incep si cautarea carut si lucrusoare...ca am ramas fara dupa primul...am dat absolut tot.S-ar putea sa fe ceva oferte in august ca de lumea se omoara cu plecatul si chiar daca e devreme tot imi i-au...nus superstitioasa.
O zi buna 
Ali
16+ Enrico 7ani
slippers76 spune:
Fetelor, eu sunt indragostita de Promod! Imi iau de ani de zile de la ei si majoritatea (cu exceptia pantalonilor si camasilor cambrate) inca mai pot sa le port. Fustele cel putin toate, ca sunt cu talie joasa. Ba mint, e una care nu ma mai incape.
Ana
22+
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica
sim_stoian spune:
Cam nasol daca nu au si pantaloni. Mi-ar fi trebuit o pereche pentru birou. Incerc sa ma duc diseara la un magazin pe care il mai stiu langa biserica Sf. Gheorghe pt pantaloni si in Mall pt bluzite. Multumesc.
Sim
23+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
danielle02 spune:
`neata burtici 
sim ce faine poze si burtica ai.se vede ca ti-a priit la munte 
adimercedes multumesc ptr listuta cu lucrusoare ptr bebe.mi-am notat o parte din ele care o sa le cumpara cum si o parte dupa ce vin din vacanta.ma ajutat tare mult

va doresc o sapt. plina defericire si iubire (meritam)
eu am o gramada de treaba azi.am de ajuns la veterinar si moasa,abia astept.poate o sa imi mai dea sa ascult inimioara bebelushei mele iubite 
danielle
21+
Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png