Mamici de septembrie - octombrie 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 10
amar spune:
Buna dimineata fetelor si de la noi , va urez o saptamana excelenta...servici usor celor care mergeti si sedere placuta celor care stau acasa din diverse motive..
Va invit la o cafeluta virtuala...de care vreti voi pe alese..
Sper ca ati avut un we placut, linistit si cald si v-ati odihnit...asta am facut si noi...
Carmen
21+
mandarinutza spune:
Simona
foarte frumoase poze
. Sanatate bunicii sotului.
Andries si Roxana
, o sa mai trec si eu pe la Promod. Mi-am luat acum vreo luna jumate o bluzita verde fistic de acolo dar stiu ca am vazut tot felul de rochite si bluzite bune de graviduta.
Lavinia, esti o draguta 
Va pup si va doresc o saptamana excelenta in care sa va bucurati de burtici si de cat de frumoase sunteti.
Mandarinutza
23+
Antonia Maria
Poze
OanaAlina spune:
buna dimineata,
va dorim o saptamana linistita si plina de miscari ale bebelusilor!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/tW4rp3.png
sim_stoian spune:
Buna dimineata!
Mai fetelor, unde e Promod asta? Si cam ce preturi are? Ca am inceput sa disper de dimineata cand am constatat ca nu am haine subtiri care sa ma incapa. Trebuie sa remediez problema.
Sim
23+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
mandarinutza spune:
Sim, eu am fost la Promod din Mall Vitan, e la parter in aripa noua, in capatul spre parcarea de afara. Parca mai e unul si in Plaza Romania.
Mandarinutza
23+
Antonia Maria
Poze
gema spune:
Mai fetelor dragutzelor nu va mai faceti probleme de silueta pentru ca suntem frumoase oricum cu burtici...........eu am alte griji de ce cand obosesc se intareste burtica, de ce ma mai doare uneori pe sub burtica, o fi bine bebica mea, or iesi bine urmatoarele analize.............??????????? Silueta o dregem noi dupa marele eveniment fie ca vrem fie ca nu..............
Deci frumoaselor cu burtici nu va mai faceti probleme degeaba.................suntem frumoase si gata.
Pupici multi !
Sa aveti o saptamana frumoasa ca vremea de afara!
sim_stoian spune:
Madarinutza, sa inteleg ca au deschis si aripa noua de cand nu am mai fost eu la Vitan Mall? Rusine mie, stau la 10 min de el. Poate ma duc azi pe acolo, daca nu ma doboara caldura.
Sim
23+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
slippers76 spune:
Neatza si de la noi.
Am lipsit ultimele zile, insa motivat:
1. Pentru ca m-am simtit destul de rau de la raceala aia blestemata(acum sunt mult mai bine).
2. Pentru ca ieri a fost ziua sotului meu si am petrecut toata ziua. A fost super fain!
Acu' am revenit pe baricade. Ca tot se vorbea de kilograme: eu m-am captusit cu 7 in plus. Dar asta e! Depresiva nu sunt in nici un caz din cauza asta! Ba chiar sunt intr-o stare de spirit foarte "saltareatza". Si sper sa ma tina toata saptamana, ca vine si ziua Mirunei si avem de petrecut si la gradi, si acasa.
Sa aveti o saptamana buna.
Ana
22+
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica
mandarinutza spune:
Simona, eu ultima data am fost in Mall Vitan tocmai cand deschisesera aripa noua, la sfarsitul lui martie.Imi amintesc ca si la etajul 1 era un magazin mai mare care are o sectiune matternity pe mijloc, dar ceva mai scumpe rochitele, bluzele, in jur de 200 ron.
Mandarinutza
23+
Antonia Maria
Poze
Sabina spune:
eu am pe putin 9 (NOUA)kg in plus.Azi am intalnire cu nenea doctoru, sa vedeti ce=o sa ma certe...
am fugit, mai viu io, va pup pe toate.
Sim, bafta cu bunicutza, sa rezolvati usor si fara enervarile inutile specifice sistemului nostru medical....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia