Mamici de septembrie - octombrie 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 9
sim_stoian spune:
Fetelor, ce ati facut la Prodenta? Ati invadat oamenii?
Sim 23+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Poze intalnire gravidute
danielle02 spune:
lavinia ce faina burtica ai.tare draguta esti
roxana ma bucuram ca nu am pus nici un kg pana acuma,da` iote ca m-am cantarit azi si am vreo 4 in plus or inceput sa se arate suncile
noapte buna
danielle 21+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
sim_stoian spune:
Am pus cateva poze de la munte in album. O sa mai incarc maine cateva cu peisaje de acolo pentru ca era ceva de vis.
Edit: am reusit sa ma imbrac cu treningul meu vechi. Mai greu, dar am reusit
Sim 23+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Poze intalnire gravidute
myral spune:
Lavinia am vazut si pozele tale , cred ca la odiseea noastra sunt cele mai frumoase mamici si viitoare mamici o sa avem niste bebelusi superbi.Sim se vede cat de frumos a fost la munte si ca te-ai relaxat.Roxana tu te-ai relaxat la cumparaturi si ai grija cu piscina daca nu ti-a trecut raceala de tot.Mai vedem si maine pe unde au mai petrecut fetele acum la somnic.Noapte buna!Myral23+
aeperju spune:
Stati linistite, pe bune! Toate sunteti niste dragutze nu va mai faceti probleme...si o sa aveti niste copilasi scumpei foc. O sa vedeti! Celulita, vergeturi.....o sa scapam noi de ele. A fost o zi superba azi si ma bucur ca v-ati simtit bine. me too! Good for you Picca!
Noapte buna si sa aveti parte de o saptamana cat mai usoara si mai plina de satisfactii si de vesti bune!
Emma 21+
laviniaN spune:
Myral,Danielle multumesc
Fetelor nu va mai plangeti de kg...eu azi m-am urcat pe cantar si am avut un soc 12 kg in plus,problema e ca sunt si micuta de statura...nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa arat la 9 luni si acum sunt ca un dopulet...la noua luni cred ca o sa fiu cat de inalta atat si de lata.
dar asta nu ma impiedicat sa infulec ca o purcelusa azi la gratar la niste prieteni plus tort de fruct plus inghetata....ce sa fac mie foame continuu imi vine sa imbuc si din masa cateodata.
lasa ca o sa slabim dupa nastere important e sa fie bb sanatos.
Sim super pozele de la munte,oricum stai bine daca ai imbracat treningul vechi.
Roxana e tare dulcica micuta !
LAVINIA24+
Andries spune:
Eu am reusit sa capat o durere de gat si fara inghetata, pur si simplu cred ca de la o salata mai rece. Off daca iar trebuie sa iau augumentin am pus-o. Momentan incerc si eu niste ceai si faringosept. Caldura asta idioata e de vina.
Mi-am luat ieri seara si eu o rochita de la promod, n-am rezistat!! De fapt eu plecasem pentru sandale si haine pentru Victor, i-am luat si lui niste sandale excelente, ma bucur ca am gasit cu botul plin, ca al meu e mare fotbalist si da cu varful pantofului in minge si in ... borduri...deci daca nu sunt degetele protejate e de rau. Ma rog, frumusete de sandale or sa fie julite in mai putin de o saptamana, dar asta-i viata, nu le-am luat sa le tin in vitrina. Praf face incaltamintea, hainele mai putin, dar ghetele...dezastru.
Azi noapte am visat ca aveam o fetita pe care o cheama Raluca si careia ii cumparam nu stiu ce colier sa il pastrez sa i-l dau cadou la majorat.. sau nunta? Si am visat si un colier atat de frumos...doamne numai in vis am avut asa bijuterii. Oare o sa am o fetita? Eu care vreau tot o puslama...
Va pup si va urez o dimineata excelenta!!!
Andries
Andries spune:
Simona, multa sanatate bunicii si bafta cu tomografia. Sa dea Dumnezeu sa ii poata da un tratament, ca la a mea bunica nu s-a mai putut face mare lucru, avea Altzhaimer in stadiu final, Dumnezeu s-o odihneasca!!
Andries