*** LA REDOUTE (25)***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

ok.merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

Fetele am dat si eu o comanda pe 4 mai si nu stiu nimic de ea. Cam in cat timp ajung? Sau...pe cine sa intreb?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

12 zile nu e mult. Trebuie sa apara. Nu ai pe cine sau unde sa intrebi. Trebuie sa astepti.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by Onetzica

Fetele am dat si eu o comanda pe 4 mai si nu stiu nimic de ea. Cam in cat timp ajung? Sau...pe cine sa intreb?

Ar trebui sa vina zilele astea,nu te impacienta ca e destul de devreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

Nu ma impacientez ci doar eram curioasa cum merg treburile cu aceste comenzi.
Multzam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Buna redoutistelor!

Nici mie nu mi-a vrnit inca comanda din 3 mai, desi prima mi-a venit fix in 10 zile. Sper sa ajunga.
Am gasit ceva coduri pe ma-reduc :
43877-30% pe AM PM
43257-40% AM PM
63975-30% AM PM 2007+cadou 4 bougies parfumes(nu stiu ce este) dar cand am incercat codul mi-a aparut in cos cadou suport argent
43249-40% AM PM si prix

Eu le-am incercat dar nu mi-au redus nimic (am in cos mai multe produse de la aubaines , poate de aceea)numai mi-au dat cadourile.

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by vl-ad
[
63975-30% AM PM 2007+cadou 4 bougies parfumes(nu stiu ce este) dar cand am incercat codul mi-a aparut in cos cadou suport argent
43249-40% AM PM si prix

probabil ca e vorba despre 4 lumanari parfumate.

oricum eu m-am saturat de cadourile lor,eu vreau cod cu fdp=o si ceva reduceri in euro,cum ar fi -15 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

am bagat o comanda acum mai mult de la sport am luat mi-am luat si eu adidasii cei cu roz de la adidas si niste pantaloni 3/4de la nike si pentru sot inca niste chestii

am bagat un cod care mi-a dat cadou ceva patere grisnush ce e dar avand in vedere ca nu este cod cu red de fdp am pus asta

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Onetzica nici la mine nu se aude nimic de comanda din 4 mai.
Apropo care e termenul maxim in care a ajuns o scrisoare simpla?
Ca la mine sigur d-asta e....

IOnela vreau mai multe detalii despre pilota winnie - ca o astept cu comanda de 4 mai. Cum e, subtirica? Cat de mare e?

EDit: zice husbandul ca francezii nu au avut timp de comenzile noastre ca au fost ocupati cu Eurovizionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Felicia, la mine au venit odata coletul din 21 aprilie cu scrisoarea din 13 aprilie, nu mai stiu exact cat facusera pe drum dar daca iti amintesti deja eram speriata ca nu mai ajunge scrisoarea din 13, a avut deci intarziere de o saptamana (venind odata cu coletul comandat mai tarziu).
Si eu inca astept coletul din 3, de fapt e scrisoare sigur ca e doar o pereche de adidasi (sper sa vina, e reglarea ultimei comenzi nesosite). Aseara am stat 2 ore la posta sa ridic coletul cu toboganul de la Quelle si am intrebat si la international daca am ceva si nu era nimic. E adevarat ca acolo la colete nu avea cum sa fie, ca scrisorile se elibereaza din alta parte. Poate azi....

Poze

Mergi la inceput