*** LA REDOUTE (25)***
Raspunsuri - Pagina 14
felicia74 spune:
Neata!
Pentru cine mai vrea pilota orange cu roz - mai e valabil codul 39020
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
Intrebare:
de ce aceasta www.laredoute.fr/vente-ducky-noir.aspx?productid=324108337&documentid=429207&categoryid=22935888&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank">rata e la articole ptr adulti? Si de ce e asa scumpa?
madau spune:
Neata
Feli ptr ca e o ratza "nazdravana"...e ptr masaj..dar si prin alte zone![]()
Eu ma duc sa-mi umplu cosul ca vreau sa dau o comanda azi...ce ziceti oare ajunge pana pe 3 iunie????????? Ca apoi o sa fiu plecata in Turcia si n-are cine s-o ia![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by madau
Neata
Feli ptr ca e o ratza "nazdravana"...e ptr masaj..dar si prin alte zone
Mey, asa m-am gandit si eu, dar sa scrie si ce face, ca ma bate un gand...
nushulica spune:
neata!
secman vezi ca mai gasesti coduri de reduceri sau cadouri pe www.ma-reduc.com intri acolo la vente par corespondence si dai click pe la redoute si iti apare o lista intreaga cu coduri care iti dau diverse cadouri sau reduceri in bani
mada eu zic ca daca dai azi comanda sigur o vei primi pana la sfarsitul lunii asa ca baga mare![]()
mai feli da tu unde ai umblat cand am discutat noi de jucariile alea pentru adulti ???
vezi daca ai chiulit![]()
eu cred ca dau azi o comanda ca ma chinui de vreo 2 zile![]()
INGRID
ionela-roxana spune:
quote:
Originally posted by felicia74
Neata!
Pana acum am facut 2 comenzi pe La redoute si amandoua au venit in 9 zile.Am avut codurile cu pilota winnie (draguta) si gentile rosii (super).
De mult ochisem pilota orange dar la mine nu merge codul.Sigur e scris corect?Sau ce ai in cos si iti adauga si pilota?
merci.
claujro spune:
Exact, cred ca depinde de ce produse ai in cos.
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
croco21 spune:
Secman, ca sa modifici telefonul. te log-ezi, apoi la Mon espace client, selectezi din stanga, Je modifie mes coordonees personnelles, modifici nr de telefon asa cum cer ei si gata, merge.
Referitor la codurile de cadouri, ti-au zis fetele. Dar nu prea merita, daca gasesti cod cu taxe de transport zero e mult mai bine - acum nu sunt din pacate. Din cadourile primite pana acum de mine nu prea as da 5 euro pe nimic - poate doar pe o haina neagra primita in iarna. Setul de genti verzi a meritat dar doar pentru ca mi-a redus 15 euro din comanda.
Cum ai reusit sa-ti scimbi telefonul ca eu am incercat vreo 4 zile sa tot schimb telefohul si nicica m-a lasat si mi-am facut pe un alt cont.Mie -mi dadea aceeasi eroare.
[/quote]
Croco
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by ionela-roxanaquote:
Originally posted by felicia74
Neata!
Pana acum am facut 2 comenzi pe La redoute si amandoua au venit in 9 zile.Am avut codurile cu pilota winnie (draguta) si gentile rosii (super).
De mult ochisem pilota orange dar la mine nu merge codul.Sigur e scris corect?Sau ce ai in cos si iti adauga si pilota?
merci.
Roxi - "Dragos Andrei " 11.sept. 2006 si"Rares Stelian" 9. april.2002
Da, acest cod il am eu. In cos am numai produse de la Aubaines, poate de aceea merge. Comanda e de peste 30 euro.

"Rares Stelian" 9. april.2002