*** LA REDOUTE (25)***
Raspunsuri - Pagina 16
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by aissa
Aseara am stat 2 ore la posta sa ridic coletul cu toboganul de la Quelle![]()
si eu astept in seara asta 2 colete de la Quelle,in valoare de 8 milioaneeeee!
Aissa,daca mai vrei ceva de Quelle,fa comanda pe net,la www.quelle.com.ro si la "livrare" poti sa alegi intre
-posta cu plata ramburs
-curier
Alege curier si iti vine coletul acasa,la usa.Quelle livreaza astfel prin firma Curiero.Te costa tot 100.000 lei vechi,indiferent de modul de livrare.Cei de la Curiero te suna cu o zi inainte si stabiliti de comun acord cand sa vina,in functie de programul tau.Eu azi le-am zis sa vina dupa ora 19,ca mai devreme nu ajung acasa.
E mult mai bine asa,decat sa mai stam la cozile de la posta.
aissa spune:
Mai Jasmine, n-am stiut ca asa faceam. Ca ne-am si chinuit cu cutia de 10 kilograme pana acasa. Pe site am dat comanda, dar uite ca am lasat probabil din reflex bifat posta. Bine ca mi-ai spus, multumesc.
Dar cu plata cum e la curier, tot ramburs sau platesti la momentul comenzii? Ca eu cu Quelle am experienta cu colete sosite dupa luni de zile si nu as vrea sa platesc la comanda si sa primesc peste 5 luni.
Poze
nushulica spune:
eu chiar azi am scos de la posta un colet de la quelle cu un costum de baie...comanda a fost de 5 si au venit intai 3 pe urma 1 si acum inca 1...a durat 2luni jumate sa vina toate...am mai comandat acum si niste covoare de baie sper sa vina pana ma mut la casa noua![]()
INGRID
migabo spune:
Buna fetelor?
Ma lamuriti si pe mine, va rog, cu cateva aspecte legate de comenzile pe LR?
- la ce oficiu postal vine comanda/coletul? La cel de care apartine adresa sau unul central pe sector? Eu locuiesc in sector 2 (Tei).
- cum se procedeaza daca vrei sa returnezi ceva?
Multam mult!
nushulica spune:
mihaela coletul/scrisoarea de la lr vin la oficiul postal de care apartii tu
pentru retur stiu doar ca trebuie sa achiti tu taxele postale...mai mutle detalii nu stiu ca n-am facut niciun retur
INGRID
madau spune:
Gata, am venit din parc, am hranit si culcat copilul, acum clar ma bag la o cumparatura mica ceva
....sunt prin zona deci
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by aissa
Mai Jasmine, n-am stiut ca asa faceam. Ca ne-am si chinuit cu cutia de 10 kilograme pana acasa. Pe site am dat comanda, dar uite ca am lasat probabil din reflex bifat posta. Bine ca mi-ai spus, multumesc.
Dar cu plata cum e la curier, tot ramburs sau platesti la momentul comenzii? Ca eu cu Quelle am experienta cu colete sosite dupa luni de zile si nu as vrea sa platesc la comanda si sa primesc peste 5 luni.
Poze
Plata o faci cand iti vine curierul la usa cu pachetul.Si iti da si chitanta.
madau spune:
Gata comanda...acum nu stiu ce cadou sa aleg
...sacul ala fucsia si cu prosopul de plaja cum sunt? Merita?
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
mag75 spune:
Salutare!
Ma invart si eu de o comanda, am vazut si tenisii aia aurii redusi de la 4o eur la 28...ii luase cineva dar nu mai stiu cine.
Chiar, in iunie vor fi si mai mega reducerile? Abia astept!
Zicea cineva azi de o pensiune, Claudia cred, as fi si eu interesata, abia astept sa vii duminica cu impresii. Te rog!