*** LA REDOUTE (25)***
Raspunsuri - Pagina 17
aissa spune:
Mersi Jasmine, super info mi-ai dat.
MAdau sacul e micut, e transparent cu flori (nu stiu la ce se refera fucsia), dar dupa mine nu e utilizabil la plaja ca eu ma car cu juma de valiza dupa mine ori in ala intra prosopul si poate niste apa...e mic. Plus ca manerul e scurt, nu merge la subrat (sau nu la al meu
). Fi-mea o poarta dupa ea afara cu diverse jucarii, atunci cand insista sa ia carutul. Prosopul e bun, ca de plaja. Sunt frumoase, numai cum spun, eu una nu-l pot folosi la plaja ca e prea mic.
Poze
madau spune:
Multam aissa...cred ca o sa ma orientez spre celalalt sac oxbow, cel negru. Cu toate ca mai bine scot bani de card si-i pun pe celalalt ca sa pot da comanda cu pilota Winnie
, cred ca asa fac
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
claujro spune:
Care aveti internet banking? Aseara am verificat soldul de pe card, azi nu m-a mai lasat, cica parola si coduld e utilizator sunt incorecte... Acum pt ca am incercat de 3 ori s-a blocat totul pana maine... Un rahat serviciul asta de la BRD!!!!
Si vroiams a fac platile catre yr.de
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
miki68 spune:
Acum mi-am verificat soldul la brd si a mers brd netu'. Suna la ei sa ti-l deblocheze (iti aloca alta parola).
cristina d.
claujro spune:
cristina, multumesc!
asa am facut, urmeaza sa primesc o noua parola. Si inca o intrebare: daca am bagat banii in card pe la 4-5 seara, de ce nu apareau in sold? Dureaza?
miki68 spune:
Imi pare rau, chiar nu stiu. Eu am card de salariu la brd si nu depun eu nici un ban. Doar angajatorul. Mie astazi dimineata mi-au virat o suma (nu stiu exact la ce ora) si la 5 aparea pe extrasul de pe brd net.
cristina d.
vl-ad spune:
quote:
Originally posted by claujro
Si inca o intrebare: daca am bagat banii in card pe la 4-5 seara, de ce nu apareau in sold? Dureaza?
Clau , si eu am card la BRD si atunci cand il alimentez imi apare instant la sold suma respectiva si pot sa ii folosesc imediat.Cand nu mi-au aparut la sold a fost atunci cand mi-au blocat banii.
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
claujro spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri! Astept sa-mi genereze o noua parola, dar nu voi putea verifica soldul decat maine, pana atunci e blocat accesul la card. Asta e! Invat si eu incet incet!
Am planificat si vacanta, am facut rezervarea pt noaptea de tranzit catre Germania, in Budapesta pe 30 iunie. Dupa Germania o vom lua catre Elvetia si apoi catre casa...nu stiu unde ne vom opri inapoi, am zis ca sa nu planific inca, nu stii niciodata ce poate sa apara. Si in Germania si in Elvetia stam la romani (unii prieteni si ceilati rude)
Spuneti-mi, va rog, ca nu voi lipsi exact in perioada de reduceri! 
nushulica spune:
da lasa clau ca daca lipsesti nu lipsesti 2 luni cat tin reducerile...si oricum mare lucru nu pierzi![]()
eu acu ma mai invart de o comanda...dar in mare parte pentru altcineva
pentru mine doar putin ca deh...am dat comanda dimineata![]()
INGRID
Secman spune:
quote:
Originally posted by nushulica
da lasa clau ca daca lipsesti nu lipsesti 2 luni cat tin reducerile...si oricum mare lucru nu pierzi
eu acu ma mai invart de o comanda...dar in mare parte pentru altcinevapentru mine doar putin ca deh...am dat comanda dimineata
INGRID
Buna,
A primit cineva comanada din 05 sau din 07 mai sau e prea devreme sa nu-mi fac iluzii.