*** LA REDOUTE (25)***
Raspunsuri - Pagina 18
felicia74 spune:
Secman eu n-am primit=o nici pe cea din 4
iar Aissa e cu ochii pe cea din 3...
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Secman spune:
quote:
Originally posted by Jasminequote:
Originally posted by aissa
Aseara am stat 2 ore la posta sa ridic coletul cu toboganul de la Quelle![]()
si eu astept in seara asta 2 colete de la Quelle,in valoare de 8 milioaneeeee!
Aissa,daca mai vrei ceva de Quelle,fa comanda pe net,la www.quelle.com.ro si la "livrare" poti sa alegi intre
-posta cu plata ramburs
-curier
Alege curier si iti vine coletul acasa,la usa.Quelle livreaza astfel prin firma Curiero.Te costa tot 100.000 lei vechi,indiferent de modul de livrare.Cei de la Curiero te suna cu o zi inainte si stabiliti de comun acord cand sa vina,in functie de programul tau.Eu azi le-am zis sa vina dupa ora 19,ca mai devreme nu ajung acasa.
E mult mai bine asa,decat sa mai stam la cozile de la posta.
Buna,
Ati comandat haine de la QUELLE sunt de calitate ?
Poti sa-mi dai cateva detalii cum este modul de plata ,e mai sigur decat la LR.. ca eu deja m-am cam saturat sa stau cu frica vine nu vine pachetul..,poate astia sunt la fel de seriosi.
Secman spune:
quote:
Originally posted by nushulica
secman eu abia am primit ieri comanda de pe 1mai asa ca sigur mai dureaza
INGRID
sper sa vina ca eu am 3 colete care in mare parte nu sunt produsele mele ci ale colegelor de birou si parca ma simt ciudat ca ma intreaba in fiecare zi vine nu vine coletul.
sa vina odata ...
nushulica spune:
da zi-le draga ca au comandat pe pielea lor...ce sa te stresezi tu![]()
la quelle eu zic ca sunt mult mai scumpe hainele plus ca n-ai reduceri deloc pentru romania
asa ca eu prefer adrenalina de la lr
INGRID
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by Secman
Ati comandat haine de la QUELLE sunt de calitate ?
Poti sa-mi dai cateva detalii cum este modul de plata ,e mai sigur decat la LR.. ca eu deja m-am cam saturat sa stau cu frica vine nu vine pachetul..,poate astia sunt la fel de seriosi.
Pai faci comanda la telefon sau pe net si platesti in momentul in care primesti produsele.Poti opta pt livrarea prin posta si iti vine acasa un aviz de la oficiul postal sa te duci sa iei coletul.Asta inseamna de regula stat la coada.Sau poti opta pt livrarea prin curier si vine coletul la usa,platesti la cel care ti l-a adus.E mai sigur decat la LR dar au uneori intarzieri mari la onorarea comenzilor.Plus ca au prostul obicei de a nu trimite toate produsele o data.Ti le trimit pe rand,de nici nu mai stii ce ai comandat.Calitatea hainelor e OK,eu n-am luat niciodata tzeapa de la Quelle,dar e adevarat ca pt Romania nu fac reduceri si asta ma deranjeaza rau de tot la ei.
aissa spune:
Nu intruuu, nu intru deloc ca n-am bani si ma stresez. Poate saptamana viitoare ma risc la un costum de baie (desi ma oftic ca gasisem si eu unul pe plac si nu-l livreaza la international
). Si coletul din 3 n-a venit, cam tremur ca fiind deja o reglare daca nu apare ce naiba fac, iar o iau pe Sabine la mailuit...Credeam ca am scapat de ghinion, inca sper sa vina, dar ma si tem in acelasi timp.
Secman la Quelle e bine ca nu platesti inainte si deci daca nu vine coletul nu pierzi nimic. Plus ca returul e mai usor de facut, fiind in tara nu te costa mai mult posta decat produsele. Dar eu haine nu mai comand la ei, pe langa ca mi se par scumpe, experientele mele sunt naspa. Am comandat anul trecut niste haine de copil, 3 rochite la fel pt fata mea si 2 prietene. Erau destul de scumpe, vreo 600 mii daca retin corect. Una din prietene comandase si o palarie asortata care in poza arata bombata, statea frumos. Dupa ce ca am primit cele 3 rochii in 3 etape (repet, erau identice), am avut dezamagirea sa primesc o carpa ordinara, erau groaznice, o panza apretata si aspra, palida copie a ceea ce era in poza. Iar marea palarie, care costa cat rochia de mai sus, deci aveam ceva pretentii, era ca o batista. Nu statea ridicata deloc, o flescaiala groaznica. Basca venisera dupa 5 luni (exagerez dar oricum intarziasera mult) si una din fete o comandase pt un eveniment care deja trecuse la momentul cand am primit coletul. Asa ca pe mine m-au dezamagit la haine.
Poze
claujro spune:
Fi-rar cu BRD-ul lor! Ieri mi-au dat alata parola si azi cand sa intru..eroare...din nou. Sun la ei si primesc raspunsul ca am introdus parola mai repede de 24 ore fix
si ca trebuie sa mai astept acum inca alte 24 ore
. Io cred ca ma las pagubasa! Cedez nervos!
Si de suparare ma duc sa imi cheltui toti cei 50 de euro pe LR. 
Chiar nu mai exista nici un FDP 0????
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
maria_alexia spune:
Ce inseamna mai exact FDP 0? Eu m-am lansat la comenzi de-abia recent, cand spuneti voi ca nu mai exista nici unul...
Am mai incercat ceva comenzi fara sa le finalizez, si de fiecare data imi adauga cam 4-5 euro in faza a doua. Asta se reduce cu codurile cu FDP 0 ??
La comanda am folosit codul pentru saculetzul cu winnie, dar tot mi-au adaugat vreo 4 Eu taxe de transport, chit ca mi-au bifat cadoul si au scazut (nu chiar 15 EU) din pretul produselor... Care e faza??