Colectia de toamna iarna 2005(134)
Raspunsuri - Pagina 11
madau spune:
Canuta felicitari ptr mica vedeta!!!
Avem si noi cateva POZE NOI

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
camelia_daniela spune:
Canuta, felicitari pentru Dimitrie vedeta!!! 
Madau, frumoase poze, iar personajele pe masura!! Imi place Miruniciul cel mai mult aici!
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze!
Bic spune:
Meems,
i-a trecut Smarandei febra, dar a facut iritatii, niste pete rosii, in zona scutecului. Am crezut ca a factu varicela, dar astazi i-au trecut, deci nu e boala eruptiva.
Cum a fost iritatia la voi?
Eu am inteles ca a facut de la febra si de la caldura strinsa in zona respectiva.
Si tot nu dormim bine....Noroc ca am babysitter, ca altfel innebuneam.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
camelia_daniela spune:
Bic, ma bucur a trecut febra Smarandei!
Despre iritatie nu stiu ce sa-ti spun, Daria mea avea o chestie "punctata", ca niste ciupituri! Si eu ma gandeam ca e o boala eruptiva, da' nu a fost!
Meems, Rianna ce mai face? Sper ca sunteti bine!
Pischi draga, n-ai de ce sa-mi multumesti pentru poze! 
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
meems spune:
Intru si eu ft. scurt ca sunt la servici… De-acasa nu mai apuc sa intru ca ne aglomeram tare cu nunta lu’ frate-meu.
Bic, vazui ca ai scris acum. La noi a fost sigur o boala eruptiva pentru ca iritatiile au fost in zona toracica, pe gat, pe fata. Au inceput si la Rianna in zona diaper-ului si apoi s-au extins in sus. In 3-4 zile au disparut complet.
Cami, pupici dulci pentru voi! Suntem tare bine, doar ca foarte ocupati.
Despre intalnire: ar fi ok pe vineri, 13 iulie, dupa-masa ca sa poata ajunge si mamicile lucratoare? Nu de alta, dar tre’ sa-mi caut bilet de avion din Timisoara sau Cluj la Bucuresti si as vrea sa stiu exact cand sa-mi iau. Ioana, cand e concertul Rolling Stones?
corap spune:
buna, fetelor
am intrat pe graba, sunt cam chiauna, dar imi revin. am vrut doar sa va zic ca mai exist, si ca e muuuult mai cool la nasterea no. 2. adica imi pare rau ca mi-am pus peridurala, ca oricum n-a avut efect (ca sa poa sa ma coasa mi-a facut xilina) si mai era si o zborshitura de anestezista - sunt sigura ca n-a pus-o ca lumea, ca atunci cand mi-a scos-o i-a scapat un "io-te-i lipita de camasa" 
pove de la nastere si poze o sa pun zilele astea, sper ca miercuri cel tarziu.
si refacerea-i mai usoara, adica vreo 4 zile au fost mai nasoale. acum sunt fresh si pot sa stau pe scaun... la prima nastere eram vai de capu' meu pe vremea asta.
relatii andrei - anais: destul de complicate. cateodata e gelos, cateodata tine cu ea si cand ea plange il pufneste si pe el plansul si vrea sa se asigure ca-i in regula si ca nu-i facem nimic rau fetei. oricum, e constient ca-i sora-sa si ca-i a lui forever
. mie imi pare rau ca acum nu mai pot sa-i acord tot atata atentie, mai ales ca pitica e destul de solicitanta si m-am miscat si eu ca melcul. acum sper ca o sa se stabilizeze relatiile.
pitica e destul de cuminte. doar ca are un program ciudat. noaptea doarme, in principiu. mai putin aseara cand a halit in continuu de la 10 la 2 (inclusiv 2 biberoane de 60 ml, ca eram disperata). dup-aia a dormit pana la 7 jumate dimi.
azi la pranz a mancat dintr-un san pe la 10 jumate, a adormit pe la 11 si s-a trezit la 3 jumate ...
inca scade in greutate (are 3,900 acum) si are icter, asa ca e pe regim mixt, dar s-ar parea ca o sa am laptic mai mult decat la andrei, asa ca in momentul in care incepe sa ia in greutate o trec pe san exclusiv.
e fan suzeta 
hai ca va pup. noapte buna, pupici la copilasi si sper sa ajung sa si citesc ce mai scrieti.
c & andrei-ardei
14 noiembrie 2005 & cireshik anais
dpn 05.05.07
corap spune:
gata, mi-am actualizat si semnatura ![]()
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
camelia_daniela spune:
Ooooo ... Corapino! Lume noua!
Ma bucur ca sunteti bine si ca ai intrat sa ne spui cate ceva despre voi! 
Abia astept restul povestii si pozele!
Poze ....
catutza spune:
Repedeeee ca sunt in criza de timp.
Gata bagajele, sunt deja carate la masina, mai am lada frigorifica cu laptele fetei si cu medicamentele , o geanta si cam atat.
Multumim tuturor pentru gandurile bune, o sa facem poze sa va aratam marea si voua ca tare dragi i-mi sunteti si o sa va duc dorul 
Corap , bine ai revenit, e tare emotionant ce spui tu, 2 copii mici 
Meems , pentru mine e ok pe 13
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Noki_Lara spune:
Howdy! Ce fac fetele? Io am reusit performanta de a dormit 7.5 ore noaptea asta, ceea ce pentru mine muuult. Si ce e ciudat: ma simt mai obosita acuma decat cand dormeam mai putin. E drept insaca m-am apucat de cura de slabire si sunt cam
!
Intalnire- eu am mai zis-o dar repet ca pot oricand. Mai putin in perioada 25-26 iulie cand facem 3 ani de la casatorie si cred ca plecam pe undeva.
Cora- refacere usoara, laptic mult si nervi de otel! ma bucur ca ai mai intrat cu vesti!
Feli- pupam Ilincutza mucoasa. ti-am zis io ca dureaza mult...
Si tinem pumnii azi la doctor!
Catutza- drum bun si respira aer marin si pentru mine!
Madau- pupam zulufitza scumpa! Ce a mai crescut si ea!
Cum o convingi sa tina bentitele pe cap? ca la noi e jaaaale pana si cu palariutzele...
Canutza- felicitari pentru Dimitrie!
Gata fetelor, ma duc sa-i fac ceva peste cu legume lui Titi, pentru pranz!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!