Colectia de toamna iarna 2005(134)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata.

io-s suparata si nu imi arde de stat la calc mai ales ca am si o gramada de treaba.

am citit doar pe sarite si am vazut ca MADAU spui de iaurt la piele prajita de soare.
dermatologii spun ca nu face deloc bine. ca doar atenueaza pe moment usturimea dar ca in profunzime face mai mult rau. aveam pe undeva scris dar am piardut.
cand ma simt mai bine caut si explicatiile, nu de alta dar poate asa-mi raman in cap si mie.

intr-o alta ordine de idei, stie cineva ceva de RIPLEY?

Joy 21+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Salutare!
Joy draga, dar de ce esti asa suparata??? Sper ca sunteti bine cu totii si cauza supararii tale are alta provenienta! Iti tin pumnii sa fie totul bine si sa revii in forma si cu zambetul pe buze!!! Pupici!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Hello!!
De azi am trecut la program de socializare. Stau pe banca, cu Maria gatata de mine si privim copiii. Vad ca asa nu se sperie de tipetele lor, in schimb daca s-a apropiat unul la 10 cm de ea e jale, deja e cocotata in varful capului meu.

Ile, asa-i, cand iti versi oful la cineva care te intelege, e mult mai bine. Ce bine-i face aerul marin lui Vic!

Catutza, drum bun, daca nu ai plecat inca si vrem ebuna. Asteptam muulte poze.

Mihaelutat, s-a urcat capra-n copac, cum se spune, nu?

Vazut poze frumoase, pupam protagonistele.

Fetelor, imi mai amintiti si mie cand vreti sa va intalniti in iulie? Ca noi venim la concert la Rolling Stones si o sa fiu in Bucuresti cateva zile, concertul e marti si venim de sambata.

Maria(29.11.2005) si Ioana 14+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Aprilie07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Salutare!

Mai fetelor, nu va mai faceti sange rau ca cei mici nu se joaca impreuna cu alti copii. E absolut normal sa nu se joace cu altii si sa prefere un betisor si sa scurme cu el pamantul. La varsta lor inca nu apare jocul cu alti copii. Nu o sa vedeti copii de varsta alor nostri jucandu-se impreuna, ci doar copii care stau in aceasi camera si fiecare se joaca cu jucaria lui, uneori mai interactioneaza cand isi ia jucaria unul altuia. Nu va mai speriati ca sunt salbatici sau nu socializeaza, la varsta asta nu percep asa ceva. Va spun ca eu am trecut prin asta si am discutat cu psihologi care exact ce v-am spus eu asta mi-au spus.

Cat despre faptul ca incep sa planga la urletele altui copil e iar normal. Copilul respectiv, cel care plange, nu stie ce e aia tipat, in mediul lui nu se tipa, nu se urla, se vorbeste calm, de asta vine inspre mama, se simte in siguranta acolo.

Cat despre bataile aplicate de catre copiii vostri altora, asta e. Va spun ca eu il detin pe batausul no.1 Dimitrie pana nu trage o lopata la un alt copil in groapa cu nisip, parca nu a stat acolo. Nu am ce sa ii fac, ii spun nu-i voie pe un ton dur, il iau de acolo si gata, altceva nu am ce sa fac. De 1000 de ori nu e voie si sper ca pana la urma sa bage la cap ideea asta.

In alta ordine de idei, ieri am fost intr-un complex de agrement, curat si frumos din Mures, unde lumea facea baie. Atat mi-a trebuit. Va spun pana nu a intrat in bazin nu s-a lasat. Apa era calda era ok, asa ca l-am lasat sa stea acolo un pic. Cand sa il scoatem a fost horror. Nu a vrut sa iasa si pace. Un scandal monstru a facut. Atat a urlat si il certa pe taica-su de se uita lumea la noi ca la urs. Am cazut la invoiala pana la urma ca nu il lasam in bazin acolo unde vroia el ci poate umbla pe margine cu picioarele in apa aia mica de dinainte de a intra in bazin. Ce credeti ca a inceput sa faca?!! Alerga 5 pasi si se trantea in apa aia, ce se mai distra... Intr-un final nu am mai rezistat, s-a facut fleasca, hainele de pe el erau ude, pampersul plin de apa, l-am schimbat , l-am imbracat cu tricoul meu si catre casa. Va spun fetelor un scandal monstru, ca l-am scos de acolo, se zbatea in bratele lui Dan ca abia putea sa il tina. Eu nu stiu ce o sa facem la mare, numai in apa o sa vrea. Acasa primul lucru pe care l-am facut a fost sa umplu cada si sa il bag acolo, a stat cred ca aproape jumatate de ora si abia l-am scos, copilul asta parca e peste numai in apa vrea.

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Joy ceea ce spui tu ref la iaurt e valabil doar in cazurile de arsuri nasoale, cu basici, etc ptr ca acolo exista riscul de suprainfectare daca dai cu iaurt, dar ptr arsurile astea usoare, unde doar se inrseste nitel pielea, fara sa fie afectata in vreun fel eu stiu ca se poate da si cu iaurt, ptr ca e racoros si hidrateaza foarte bine. Poate n-oi stii eu bine...daca gasesti articolul ala de care zici da-mi si mie sa citesc. Ptr arsuri nasoale ....Bioxiteracorul e sfant. In alta ordine de idei...nu ai zis, de ce esti suparata?

Ile ai vazut ce copil cuminte ai? Si tu care-ti faceai griji ca nu esti o mama buna ca ai trimis copilul la bunici

Noki nasol cu vecinii, sper sa aveti o noapte mult mai buna azi

Fug sa pap ceva ca deja mi-e rau de foame

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Asa cum zice Madau, Bioxiteracolul e cel mai bun. Este un spray impotriva arsurilor...dar e bun si pentru astea solare.

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 6 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Buna!
Noi suntem cam la fel, muci o droaie si ceva tuse, abia astept s-o duc maine la dr s-o asculte la plamani, sper sa nu fie nimic
Roxi ca ti-ai amintit de noi!

Silvia ura, ce bine ca ai mai intrat pe aici! Vezi ca tero a revenit la sentimente mai bune? Ehei, ce repede uitam vremurile grele, daca mai vrei unul, inseamna ca sunteti foarte bine Bravo voua!

Ioana eu sunt de parere ca ccc cui pe cui se scoate, cand incepe un copi sa tipe, ar fi bine sa incepi si tu sa razi sau sa te bucuri mai zgomotos, ca sa inteleaga ca e ok, nu s-a intamplat nimic rau. Eu asa am dezvatat-o de frica de bormasina adica facand la randul nostru zgomote. Multa bafta!

Ilenutza cred ca ma opresc la gama Mamut ca tare e haioasa. Insa sa gasesc eu acel apartament... insa pana atunci fac planuri
Ce boierie pe V, cat de vesel trebuie sa fie la bunici!

Noki Sarah seamana tot mai mult cu mama ta! Dar face niste mutre poznase...
arsura lui Sarah (sper sa-i fi trecut)

Pischi, Camelia arati foarte bine in poze Ce cumintica statea Daria pe trici, nici n-ai zice ca e poznasa

Catutza vacanta placuta la mare!

Mihaelutat mama, gata, nu mai cred in bone. Daca nici tu nu te mai intelegi cu ea... Nasol!

Despre Ripley - e bine, eu citesc despre ea "dincolo" la gravi Poate ne da totusi un semn de viata...

Multumim tuturor pentru urarile de sanatate!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Da Feli, si mie imi e greu sa ii inteleg reactia, penru ca am fost convinsa ca avem o relatie deschisa si civilizata. In orice caz azi voi avea o discutie cu ea, sper sa pot sa imi mentin calmul, ca sunt convinsa ca nervii nu ar ajuta cu nimic la situatia de fata. E asta este. Acum nu ma gandesc la ce va fii dupa discutie, voi vedea dupa ce discut cu ea cam ce voi face pe viitor.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Salut

Heee, vad ca ai fost mai iute ca mine, Cami, si ai postat fotografiile facute impreuna la Buzau. Mersi mult. Asa e, Noki, Alex era in Iasi, cu parintii mei. Mi-ar fi placut sa se vada fetele, dar...nu s-a putut acum, ca eram in misiune(=jucat la nunta si nu avea cine sta cu Alex toata noaptea). Poate cu alta ocazie.

Ioana eu cred ca e o situatie trecatoare. M-am gandit la ce ai scris de Maria, cine stie ce e in capsorul ei de se sperie de copii plangaciosi/urlatori/... A speriat-o vreodata un alt copil, a lovit-o? Sunt sigura ca in curand abia o s-o poti desparti de copiii din parc

Feli, sanatate infinita si pupi Ilincutzei.

Mihaelutat, pai cum vine asta - si cu salariul marit si cu pretentii sa vii acasa la 5 fix???????? Discutati, poate ajungeti la un punct comun.

Noki, nasol cu asa vecini. Cand nu ai bb mic, probabil orice ora e rezonabila.

Canuta, imi inchipui ce placere pe Dimitrie. I-ai facut poze, merita vazute.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Pischi crezi ca am mai avut timp?!!

Drage mele suntem vedeta Am aparut pe toate canalele de televiziune locala, nu ca ar fi prima data[:P]. Fiu-miu a dat startul la Crosul Pro Europa din Tg-mures. Asa de mandra am fost, cand mi-a spus bunica-su sa ma uit la tv si mi l-am vazut acolo cu prefectul, primarul...

Asa sentiment nu am mai simtit, cand l-am vazut la TV ma umflasem asa de tare de spuneai ca fac poc.

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput