Piticodromul de sept-oct 2005 (179)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Si al meu mananca ciorba de loboda. Salata eu bag cantitati industriale, nu pot trai fara. Vlad incerca de fiecare data din castronul, dar mereu o scuipa ca i se lipeste frunza de limba . Nu stie cum sa o mestece.

Rosii si castraveti baga la greu. Prefera castravetii, dar manaca bine salata combinata, din pacate tot cu mana... Mai rar cu furculita.

Si cum nu poate trece zi fara sa-mi laud plodul sa va povestesc noua descoperire a lui Vladut: inotul. Asera la baita l-am pus pe burta sa inoate si culmea e ca a prins ideea. La inceput il tineam de subrat si il puneam sa dea din picioare si apoi din maini. Normal ca nu stie cum dar pleoscaia de zor. Apoi s-a lasat singur pe burta si se tinea in maini si "inota de zor". Abia l-am scos din baie .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

irina - deci vom avea un campion la inot!!!

Catush & Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Catush hihihi...

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata pe seara!

Filizoful tot filozof ramane, doar mai zambaret

Irina ce tare e Vladut, Vlad al meu nu se aseaza in cada in fund ,sta doar in picioare, cred ca ii e frika ca am tot incercat sa il conving .

Fetelor eu am reteta magica de fakut tot in casa : dimineata la prima ora pun masina sa spele si in timpul asta calc, Vlad sta pe langa mine ii pun muzica si danseaza sau se joaca cu ceva, cand aspir strang, sterg isi ia is el o carpa ...sau se joaca singur, cand fak mancare e cu mine in bucatarie, intindem taietei amandoi, el ii papa si cruzi, ia linguri, cratiti, adika face dezastru, dar nu-i bai ca in 5 min strang dupa el . da nu stiu cum o fi cand o sa ma duk la munca atunci nu stiu cine va mai face tot in casa, nici nu vreau sa ma gandesc, ca am si eu o probelema, un ascendent in fecioara care ma face sa fiu obsedata de curatenie si ordine, saracu barbat e "mancat" cand ma aude odata pe luna:stergem geamurile, aranjam dulapurile, frecam mobila (asta saptamanal) ca se umple de degete de vlad ... fiecare cu pasarica lui...sau cu stolu'.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Va multumesc ca i-ati admirat "copanelele" lui Tudu .Si eu sunt moarta dupa ele .

Sa va spun de noua lui isprava , de aseara , legata tot de baie .Era atit de obosit de la cit a alergat pe afara , incit in momentul in care a dat de caldurica s-a molesit atit de tare ,ca dormea de-a binelea in bratele sotului , in cada .Am si poza si filmulet , numai ca trebuie sa le descarc .

GABI AMR 4 ZILE,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

am citit tot ce s-a scris azi...nu prea am timp dat tb sa spun ceva scurt scurt ca nu ma pot abtine. Deci:

1. Alina tu cand mai ai timp sa mai faci si taitei in casa???

si 2. Gabi nu am inteles bine sau tu vrei sa pui poza cu Tudu si sotul tau in cada? la mine in cada se intelege dezbracat. parca au mai facut fetele valori odata cand ai pus tu poze de la baie daca imi amintesc eu bine.

sper sa nu te superi pe mine dar glumesc.

pup si o burtica ccc cu ocazia asta.

papa! noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Sara buna!
Am vazut trei barbatei frumosi foc: fundulete de Tudu si Vladut si zambet de Filosof.
Legat de legume crude si verdeata, Maria nu mananca deloc. Daca ii pun sare pe felia de castravete, mesteca putin, apoi scoate din gura si-mi da in mana. In rosii doar baga degetul pe o parte si-l scoate pe dincolo. Iar cand i-am dat frunza de salata, mi-a "spus" ca e de dat la iepurasi (avem in curte o cusca cu iepuri si fata stie ca ei mananca iarba). Doar in ciorba o mai pacalesc sa mai manance verzeturi puse la final.
Cu treburile gospodaresti, desi sunt in CIC, nu reusesc niciodata sa fac tot ce-mi propun. Maria imi ocupa tot timpul si presimt ca din octombrie va fi dezastru in casa!

Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

cucuuuu.....

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Simo, ti-am zis ca Luca se aseamana cu mandra noastra.
Mancarea ei preferata e spanac cu carnita de pui, apoi ii plac castravetii, rosiile, si ridichiile rosii. Le zice "bobo".

Salata verde nu prea mananca decat o intinde prin casa.

AlinaM, imi scot palaria in fata ta.
Eu maine ma scol cu noaptea in cap ca sa gatesc linistita. /nu ma pot organiza cu copii, daca e sa calc, mandra imi trage de firul de la fier.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

buna seara

Locca asta, da, aventura,si eu mai sper totusi ca o sa le gasesc intr_o zi
Simo dulce,dulce filozofu
Irina da, te inteleg cu plimbaritul,dar totusi daca urci.......imi dai un bip ,ti_am admirat delfinul
Gabi trei pupici pt AMR

cit despre legume al meu le papa doar fierte,dar cam de vreo 2 zile face cam pauza cu papataul ......cred ca ii iese o masea

Mergi la inceput