Piticodromul de sept-oct 2005 (179)
Raspunsuri - Pagina 23
miflore spune:
Buna dimineatza zanelor!
Ca doar e dimineatza!
O vorba sa va spun doar, burticoaselor sa nu nasteti paan nu ma pun si eu la curent cu ce mai e pe-aici, da???
Gabi, cred ca tu esti prima pe lista!
Nastere usoaraaaaaaaaaaa!
Va pup pe toate si revin poimaine!![]()
Hmm, bine ca s-a terminat reclama aia la pampers...

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Aaaa, ia uite ce actiune pe-aici!![]()
Nanadana,
! Hai c-o sa-i iasa repede maseaua lui gineri-miu, stiu eu treaba asta!![]()

Ana e bine, am facut o lista cu ce cuvinte spune -asta acum vreo 2-3 saptamani - si ajunsesem pe la 60! Si lista nu era inchisa, na!
Ce-i mai turuie gurita...doar ca se abtine cand sunt personaje noi prin preajma, asta mai nou ca pana acum nu prea conta chestia asta.
Gata, nani scrie pe mine ca maine mergem la bairam la o fetita de 2 anisori!
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
kristinutza spune:
christina, felicitari! ![]()
irina, asa sta si radu in cada, e f bucuros. da din picioare de stropeste tot in jur.
alinam, m-am blocat cand am ajuns la "taitei in casa". nici nu stiu ce-ai mai scris dup-aia
. ma simt incompetenta total.
eu daca n-as avea cantina la serviciu si daca nu mi-ar pune sotul ceva de mancare in fata seara, cred c-as muri de foame.
am admirat poze de copii frumosi
.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
kristinutza spune:
vroiam sa va mai povestesc ceva, dar mi s-a stres mesajul. baietii mei s-au culcat, cred ca ma duc si eu la somn.
aveti grija ce votati! ![]()
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Antoanela23 spune:
Buna ziua frumoaselor,
Am intrat numai sa va salut si sa vad ce mai faceti. Am admirat baieti frumosi in poze
.
Christina m, felicitari pt bebe2, sarcina usoara si bebe sanatos.
Weekend placut, pupaturi,
Anto
quote:
Originally posted by Ioana75
Buna dimineata! O mamica care ne citeste (
pe stie ea cine e) mi-a zis ca e mai usor cu copilul la restaurant cind sta in scaun de masa. Sint de acord, si eu m-am gindit la asta, dar in bucuresti stiu doar: MacD, Ikea si City Grill care au scaune pentru copii, si nu puteam sa-mi scot musafirii in niciunul din locurile astea. Mai stiti voi alte restaurante cu scaune pt copii in bucuresti?
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Noi cand am fost la restaurant in Bucuresti cu Victor, cand a implinit un an, am adus scaunul lui de masa de acasa si bine am facut ca ei nu aveau. Insa treaba asta functioneaza daca vrea copilul sa stea in scaun, ceea ce nu e mereu valabil
Anto
32 cu
si
Victor (8 octombrie 2005)
godzila spune:
Salutare fetelor,
Gabi nastere usoara!
Fetelor am si eu o intrebare la voi. Exista in gashca asta vre-un copil care nu mai doarme toata ziua? Ca Iulia mea a inceput sa faca nazuri. E un chin sa o culc. Astazi, si mai daunazi, am renuntat la nani si nu pare ca ar fi o mare problema. Nu stiu zau ce sa mai fac cu ea. De fiecare data, cam de 3 saptamani, urla cand se trezeste. I-am scos cateva stinghii de la pat ca doar s-o da singura jos din pat sa nu mai urle...da nu stiu daca e o idee buna. Fetele care ii culca in pat, fara grilaj, cum va descurcati? Vin peste voi noaptea?
Va pup,
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
Diana30 spune:
Buna amiaza!
Felicit fetele cu noi burtici,Gina,Vera si Cristina.
Ii tin pumnii lui Gabi,sa fie fara probleme venirea pe lume a iedului mic.
Fetelor,nu trebuie sa credeti ca nu v-ati descurca si cu copil si cu gatit,curat si calcat.Daca ar fi nevoie fiecare v-ati descurca bine.
Io zic ca ma descurc(drept ii ca taietei nu fac),mi-e groaza de cand voi merge la serviciu.
Ganditi-va ca voi faceti bani pentru famile,asa ca restul le pot face altii.
Stiu ca s-a mai discutat problema vigantolului,adica pana la ce varsta le dam.Partea proasta e ca am uitat ce s-a scris si nu mai stiu unde sa caut.Asa-i ca nu va suparati si repetati pentru o baba surda?
Pana cand le dam vigantol?(eu de luna asta am intrerupt ca as mi-a zis pediatru,da vreau sa-mi stiu voi cum faceti).
Va pup si va doresc o minunata dupa-amiaza de duminica!
kristinutza spune:
am intrat sa va spun de acum LA MULTI ANI! constantinilor si elenelor. nu cred ca am timp maine sa mai scriu pe forum.
am mama elena si fratele costin care e si nascut pe 21 mai. ii serbam la un gratar in ploaie, plecam imediat ce se trezeste radu. petrecere frumoasa celor care serbati azi pe cineva din familie!
ma duc sa-i dau tarcoale somnorosului meu, poate catadicseste sa se trezeasca mai rpd, ca mi se facu foame 
.
Ioana75 spune:
Salut! Am intrat si eu doar un pic, sa-i arat lui Nicole inaltatorul.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Antoanela23 spune:
Ce inalt e inaltatorul
! Avem si noi unul dar e mai mic, cam jumate din acesta.
Ioana, v-ati facut baia de curand? E
.
Anto
32 cu
si
Victor (8 octombrie 2005)

! O mamica care ne citeste (