Piticodromul de sept-oct 2005 (179)
Raspunsuri - Pagina 24
alinam spune:
neata!
La multi ani Constantinilor si Elenelor si la multi ani si mie ![]()
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
jadi spune:
AMR-ul lui Gabi s-a scurtat cu o zi, naste azi ca a avut contractii! Va tin la curent!
Deni &
Vlad & Tudor
catush spune:
Alinam - La Multi Ani 

La Multi Ani - tuturor celor care poarta numele de Elena,Constantin/a - multa sanatate si numai bine.......
La Multi Ani - special - pt mama mea 

Catush &
Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
catush spune:
GABI - suntem alaturi de tine.... 
Catush &
Briana Maria(13.10.2005)
catush spune:
Vera - si Briana are zile in care nu doarme la pranz,asta se intampla rar , cand parintii ei denaturati isi fac program de vizite cu copil....doarme doar in masina de acsa pana la destinatie si retur![]()
Ioana - este super inaltatorul,o sa-i iau si eu Brianei...., dar baia ta e dementiala
Catush &
Briana Maria(13.10.2005)
b_irina_c spune:
neatza,
Gabi 

. Nastere usoara!!!
La multi ani Elenelor si Constantinilor 
Alinam la inceput si Vladut statea doar in picioare in cada. S-a mai relaxat cand mai intra cu mine sau cu sotul. Apoi l-am invatat sa stea in genunchi ca asa se putea tine in continuare de marginea cazii. Apoi incet incet am trecut la "avansati"
.
Diana
. De vigantol parca stiam ca pana la 2 ani, dar nici eu nu-i mai dau de vreo 2 luni din motive de "creier lent".
Nanadana
, dau beep daca se vor schimba planurile ;).
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
locca spune:
Buna dimineata
Gabi hai ca facem galerie. Nastere usoara! 
La multi ani Elene si Constantini!
Si noi avem inaltator la fel. Prima data am crezut ca al Ioanei e mai inalt, dar de fapt cred ca are cada mai joasa. Sau noi mai inalta ![]()
Eu ii dau vigantoletten pt. ca inca nu i s-a inchis fontanela de tot, asa mi-a zis dr., sa continui. Incerc sa nu uit, i l-am bagat in rutina de seara, acum cere el inainte de culcare.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
Ioana75 spune:
Buna dimineata, si la multi ani tuturor Elenelor si Constantinilor!
Alina, la multi ani!![]()
M-am distrat copios cu supozitiile voasrte cum ca odraslele nu fac kk decit in anumite locuri
.
Am adirat pe Tudu, Luca si Vladut
.
Irina Noeliei, sint sigura ca e frumoasa rochita, lasa gindurile negre
.
Dana lui Antoine
.
Nicole, sanatate! Am auzit ca dr noastra ar fi graviduta; merg saptamina viitoare la ea, sper sa fie ok si sa se laude
.
Ruxandra, ce oameni de treaba trec prin parcul vostru, auzi, sa dea cheia la gradian ...
Diana , eu imi amintesc ca mi-au zis de la maternitate sa-i dau vigantol pina la 18 luni.
Kristina, la multi ani pentru mama si fratele tau, si petrecere frumoasa azi.
Anto, baia e facuta de cind ne-am mutat, doar ca lipseau chiuveta, oglinda, aplica si rafturile
. Era si inaltator mai mic, dar mirunei ii place sa se admire mult in oglinda, asa ca i-am luat inalt sa se vada bine
.
Catush, multumesc
. La multi ani mamei tale!
Am inceput sa-l string cu usa pe sotz sa se hotarasca odata cu numele pentru bb2 ca eu nu pot trai in asa un haos
. A bifat Smaranda, Medeea, Sabina si Andreea de pe lista mea, dar nici unul nu-i place 100%, asa ca inca deliberam. Mie imi plac in ordinea in care le-am scris, dar sa vedem ce pot sa obtin
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Simo74 spune:
'Neata zanelor! 
Va multumesc de urarile de "La multi ani"
mi se mai zice si Lenush (numele de cod
) si inchin cu cele mai deosebite doamne o halba de sampanie 
Gabi iupiiiii...vine iedul 3 

Ruxi m-am gandit aseara la Matei ca au dat pe HBO filmul despre viata lui Johnny Cash ![]()
Ioana eu zic sa-ti pui toata puterea de persuasiune in practica si sa alegeti Smaranda 
Si Luca mai ia vigantoletten din an in paste ... tot din cauza de "creier lent" ca al Irinei
...oricum dr mi-a spus sa ii dau pana vine vara. Dupa parerea mea, eu zic ca suntem in plina vara...asa ca pas vigantoletten 
Ioana75 spune:
Simo, ce-mi place Lenush
. Multumesc pentru sprijin, nici Medeea nu-mi displace deloc, mai ales ca pot sa o alint ca pe radioul meu preferat, Deea
.
Am fost la o nunta simbata, trebuie sa va pun poze, ca am luat-o si pe miruna un sfert de ora sa faca poza cu mireasa; nu a impresionat-o rochia alba, desi era unicat, de nush-ce designer, in schimb a inaugurat ringul de dans
. Peste 2 saptamini iar avem nunta, sper sa ma mai incapa costumul
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)