Piticodromul de sept-oct 2005 (179)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Vaiii, Simo, si eu nu am stiut sa-i inregistrez copilului. Hai la multi ani si sa bem!

Si mie imi place Smaranda, din pacate a cazut la cenzura. Si la ecografie

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Din programul o lauda pe zi...

De vreo 2 zile il fugaresc prin toata casa sa-i pun pampersul, zice mereu ca nu vrea "chichii" (chiloteii). Asa ca l-am lasat fara si l-am cicalit non-stop cum ca trebuie sa-mi spun cand vine pipi sa mergem repede la olita.
La masa de seara cere baiatul apa, asa ca ma ridic sa-i dau. In timp ce puneam apa in cescuta il aud:
"iepede, iepede"
eu: acuma vine mami, nu vezi ca-ti pun apa!?!?
Vlad: iepede, iepede, ine pipii...

L-am luat pe sus si a produs baitul pipi la olita . Mai facuse el si alte dati, dar doar pentru ca-l pusesem eu... Radeam de una singura prin casa, a fost super haios.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Irina, ce baiat cuminte. Si Miruna a facut simbata pipi la wc, dar ea zice "caca" si cind e vorba de pipi, si cind e vorba de kk. Oricum cere doar uneori, in nici un caz de fiecare data.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Ioana oricum Miruna e mai avansata... cere uneori... Vlad abia acum a cerut prima data .

Smaranda e un nume tare frumos. Asa o chema pe papusa mea adusa de Mos Nicolae intr-o iarna cand aveam varsat de vant . Era o pupusa mare si frumoasa pe care am iubit-o tare mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Simona alias "Lenush" - hai La Multi Ani

Catush & Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Kristinutza - La multi ani pt mama si pt frate

Catush & Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Ladies...al meu copil tuseste de zor de azi dimineata si nu prea stiu ce as putea sa-i dau

Nu are febra, nu are lumanarele...dar behaie de zor......actionez sau il las in pace?

Mergi la inceput

Voi ati primit alocatiile/stimulentele luna asta?

Simo Vladut a behait asa fara alte simptome de 2 ori... de ambele dati a trecut fara sa intervin cu nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

la multi ani celor care si-au serbat ziua
noi cu ale nostre.ege doarme tarziu,mananca mai tot timpul,inca nu face pisu la olitza,dar isi da tot mai bine drumul la vorbit.
noapte buna!

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

BONJOURICA la piticodrom
LA MULTI ANI cu intarziere celor care si-au sarbatorit onomastica.
Noi...../suntem desatul de aiurea,ca ieri,Iaris a facut niste crize de marait si urlat ....de nu stiam cum sa il potolim.Are un molar iesit,la restul nu se vad modificari ale gingiei,dar tuseste si are nasul curgator.Face fata tot mai greu caldurii desi afara il duc la maneca scurta si pantalon scurt,nu inteleg de ce plange mereu,de unde indispozitia asta..Cand am fost cu el la dr ,miercuri,nu era dr lui, si cea care l-a consultat mi-a spus ca nu-i place pielea lui ca e putin marmorata.Asa a fost el din nastere si asa e si acum.Dar cititnd pe ici colo cate ceva despre acest tip de piele m-am speriat.Acum vreau sa il duc undeva sa ii fac un echograf si niste analize mai amanuntite, sa dispara piticii ca s-au adunat cam multi.
Sper sa iasa mpolarii astia mai repede si sa il vad pe iaris cum a fost inainte,vesel,fericit.Va pup

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris

Mergi la inceput