Piticodromul de sept-oct 2005 (179)
Raspunsuri - Pagina 26
b_irina_c spune:
neatza,
Marinela
bafta la analize! O sa vezi ca toata sunt bune si ca maraiala e de la dinti.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Ioana75 spune:
Neata!
Irina, pai VLadut e mult mai insistent, te-a atentionat .. Miruna zice asa, incet, o data, "caca"; daca n-am auzit-o, la revedere
. Mi-ai bagat "cuiul" cu stimulentul, trebuie sa merg si eu la BCR sa mai iau un extras sa vad ca mi-au intrat banii in ultimile 2 luni. Daca nu vine postasul, pe 24 te duci la posta si ridici singura banii, cu buletinul.
Mary, succes cu analizele, sper sa nu aiba nimic Iaris!
Se pare ca a cistigat Smaranda
. Multumesc pentru gindurile voastre, cred ca l-au influentat pe sot. E 90% sigur, dar nu cred sa gaseasca ceva mai frumos
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
catush spune:
'Neata spre pranz...
Simo - mai tuseste Luca?
Ege - inseamna ca e sanatoasa tun 
mancaciasa...
Mary - bafta la analize, ai sa vezi ca nu e nimic
Catush &
Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
locca spune:
Buna dimineata
Mary, bafta cu analizele!
Stiti ceva de Gabi?
Ioana, felicitari, e un nume frumos.
La mine nu vine niciodata postasul cu alocatia etc., o singura data a venit si a lasat biletel sa ma duc la posta. De atunci nu a mai venit nici biletelul. Asa ca eu ma duc la posta in fiecare luna, in jur de 22-23. Acolo constat ca de fapt data de pe fluturas este 16-17, dar asta e.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
Simo74 spune:
Bonjour doamnelor!
Catush nu mai tuseste...saru'mana de intrebare
cred ca a fost alarma falsa
Ioana mi se pare super alegerea
Smaranda sa ramana
Ruxi si eu tot asa bat drumurile pe la posta...oricum mai avem decat cateva luni
ca dupa aceea ies copii din grija statului
Marilena bafta multa cu analizele...sa stii ca si eu am avut toata copilaria asa zisa piele marmorata...si slava domnului am fost si sunt sanatoasa tun...singura data cand am stat in spital, a fost cand am nascut
Capul sus!
Ioana75 spune:
Ruxi, Simo, multumesc
.
Nu uitati ca ramine de luat alocatia de 24 de lei dupa 2 ani, deci drumurile la posta nu se termina
.
b_irina_c spune:
Ioana hihi cum incercam sa scoatem in evidenta lucrurile bune pe care le fac... tu pe ale lui Vladut si eu pe ale Mirunei... S-au scos copii astia cu asa soacre
.
Am fost azi la posta si mi-a zis ca 25 e ultima zi cand circula postasul cu stimulente/alocatii dupa el. Si sa stii ca alocatia (dupa 2 ani) e 25 lei
(am vazut si eu azi la posta). Eram curioasa cand vin, ca in ultimile 2 luni (ca mai de demult nu-mi amintesc
) am primit banii in jurul datei de 8 a lunii...
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Ioana75 spune:
Irina, macar la virsta asta sa aiba soacre de treaba, ca mai incolo, cine stie
.
codruta_grg spune:
Hellou
Va salut
, sa nu ma dati chiar disparuta, n-am apucat sa citesc din urma. Am fost plecati cateva zila la Vatra Dornei, unde iar mi-a facut muci Petra. Cred ca e prea tare aerul de acolo pentru ea.
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
Simo74 spune:
Ca tot vorbiti de soacre si stuff din asta
... vin si va intreb: unde este cuscra? Valen
ce mai face? cumnatica lu' Filosofu cand apare? ![]()
si neaparat Dr.Alina sa iasa la raport repede ca vin dupa ea
...pai se poate...daca am aparut eu, trebuie sa apara toata lumea ![]()
By the way, Sofiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa