Piticodromul de sept-oct 2005 (179)
Raspunsuri - Pagina 27
Ioana75 spune:
Pe Valen si pe Dr Alina le puteti citi la Odisee, iar pe Sofia la "Lectii know-how", ca vrea Logan
.
Codruta
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
kid2003 spune:
Perdelesc in asteptarea vestii...A nascut capra cel de-al treilea ied?
In rest, toate bune si frumoase, copilul e iremediabil stricat, acush s-a invatat sa doarma cu cineva in camera si ne urla cand e singura, drept pentru care eu mai mult dorm cu capul pe biurou.
Kristinutza, la multi ani pentru mmbrii familiei cu nume de sfinti. Si pentru Lenush, mama de Filosof, La multi ani, bine ca si-a mai bagat si ea nasul pe aici, ca o dadusem disparuta...
Fug la Lectii know-how sa o citesc pe Sofia...
Si o somez si eu pe dr Alina sa mai apara si pe aici, la copiii mai mari, numai la odisee, ce e asta???
b_irina_c spune:
Ioana pai stii de ieri si ne lasi aici sa fierbem
?
Si eu m-am gandit la fel ca tine, dar n-am vrut sa zic
.
Gabi 

felicitari!!!
Codruta bine ai revenit.
sa-i treaca repede mucisorii la Petra.
Kid te inteleg foarte bine cu somnul. Vlad a bagat un somn fara treziri azi nopate si drept urmare eu eram fresh la 6.30 ca deh... prea odihnita
.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Simo74 spune:
Si daca tot avem copii si nastem si etc...sa vedem si cum se ajunge la chestia asta ![]()
REPRODUCEREA
Compunere unui baiat de 9 ani despre Reproducere: Am tradus eu, MERITA!!
"Pentru ca se tot intimpla ca oamenii pur si simplu sa moara, trebuie sa apara altii. Asta este copulatia. Insa oamenii nu dorm ci lucreaza cu inima, penisul si vaginul din greu. Eu i-am vazut pe parintzii mei in camera de zi cind copulau. Tata icnea ingrozitor si mama a urlat, insa deocamdata nici unul dintre noi n-a murit. Insa poate ca doar au exersat fiindca bunica e deja destul de batrina. Am observat ca ei exerseaza cam de trei ori pe saptamina, cred ca bunica va muri curind. In noptiera mamei am gasit niste pastile. Tata o tot intreaba daca si-a luat deja pilula. Precis e si ea bolnava, insa nu merge la doctor. Insa daca ei continua sa exerseze asa de mult, sigur va aparea o noua fiinta pe lume. Eu mi-as dori un iepuras.
Reproducerea la oameni se intimpla prin seminte. Florile si tufisurile si pomii trebuie udati des si mama face dus in fiecare zi. Poate atunci creste totul mai repede.
Noua fiinta creste in burta, insa fiindca mami e bolnava, o face de data asta poate tati. I-a crescut deja burta insa nu ne-a spus inca nimic.
Cind noua fiinta apare pe lume, trebuie sa iasa mai intii prin vagin si e foarte mica si alba. Negrii ies cu siguranta prin fund.
EDUARD"
Ioana75 spune:
Simo
. Foarte tare
.
Gabi a nascut pe 21 mai, cu o zi mai devreme decit era programata cezariana
, la ora 13, un bb de 3.150g; al doilea nume e Constantin, la primul inca nu se hotarisera
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
locca spune:

Felicitari pt. cel de-al treilea ied, Gabi! Si refacere rapida!
Kidule, am avut si noi perioada asta, sa traiti, da' nu m-am stresat prea tare cu educatia mandrului si m-am culcat regulamentar cum cerea copilul, si anume la el in camera, pe fotoliul pat lipit de patul lui. I-a trecut in aproximativ o saptamana faza asta.
In schimb acum ne chiauneste cu treziri devreme rau.
Eu m-am visat gravida acum vreo cateva nopti, e de bine, e de rau? Am pus-o pe seama faptului ca ma vad zilnic cu o prietena care trebuie sa nasca zilele astea.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)