Piticodromul de sept-oct 2005 (179)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Nicole Ioana e o scumpa .
Si eu zic sa incerci singura. Poate nu direct spre serviciu cand e trafic nasol, ci duminica pe la pranz cand e destul de lejer traficul poti da o tura pe langa bloc sa prinzi curaj.

Ruxi si Vladut mai chiraie cand il clatim, dar tace cum iau dusul de pe capul lui. Cel mai comod e cand fac baie cu el si-l pun sa stea pe spate cu capul pe mine si-l clatesc fara sa-i intre apa in ochi.

Anto hihihi... zau ca merita !

Jadi nu pot sa-l las singur ca scoate apa din cada cu ce apuca: stropitoare, burete, savoniera orice jucarie care tine apa

Alinam alaltaieri la 6 cand am plecat de la munca erau 32 grade... In plus la mine pe balcon bate soarele de la 2-3 pana apune. Cateodata e atat de incins ca nu pot calca desculta. La 6.30 era balconul numai bun de pus piscina ca-mi tinea si apa calda

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Multumesc tuturor pentru incurajari !
Intr-adevar mai am foarte putin si am inceput deja sa am emotii , nu pentru mine sau pentru cezariana , cit pentru bb.Sper sa fie sanatos si ultimii nori negri care imi mai ramasesera pe creier sa fie alungati .

Am inceput deja sa imi adun bagajul si sa planific cu mamele ce vor face face cu iezii in lipsa mea .Asta ma ingrijoreaza cel mai mult .Trebuie sa las indicatii in ceea ce priveste programul lor ,cum ii vor imbraca pe vremea asta torida ,meniul lor ,tratamentul lui Mihnea ,lista cu eventuale probleme de sanatate si medicamentele de urgenta etc.Indicatii privind regimul meu alimentar dupa operatie si cam ce urmeaza sa pregateasca pt mine .Indicatii privind bagajul meu si al lui bb care ramine acasa si care urmeaza a mi-l aduce mai tirziu , ca nu are rost sa imi car chiar totul de la inceput .

GABI AMR 6 ZILE,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Gabiarama - stai fara grija , sunt sigura ca o sa fie bine, iti tinem pumnii ........

Astazi vine Bria mea de la tara, imi fac curaj sa infrunt traficul si sa ma duc sa o vad.... imi e tare dor de ea,de duminica si pana acum parca a trecut o vesnicie...

Catush & Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Nicole - ce scumpa e domisoara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Gabi, nastere usoara. Va fi bine, sunt sigura.

Eu am aflat acum 30 minute ca trebuie sa plec o sapt la Timisoara.
Nici nu stiu cum sa le spun copiilor.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Fetelor mai stiti ceva de Dr.Alina (Anya20)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Gabi nastere usoara! Si stai linistita, ca se descurca tatii si bunicii si fara noi.

Flavia 18 cu si Stefan

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

nicole, e o scumpa ioana. si am avut centru de activitate chicco identic. se mai joaca ioana cu el? eu l-am vandut acum vreo 4 luni.

gabi, nastere usoara!

cristina, daca trebuie, trebuie .

catush, dr alina e bine. sper ca ne citeste si ca ne va spune ea ce si cum .

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Flavia, felicitari pt. bb2. L-am admirat pe Stefan in poze- este mare si frumuselCge, pai in cazul asta, iti urez drum bunGodzila, inca o doza de felicitari si la tine pt. bb2.Nicole, ti-am admirat domnisoara: frumoasa si eleganta, adica nimic nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christina-m spune:

Marinela, l-am votat pe Iaris. Dar tare greu am reusit, de vreo 4 ori am incercat.

Gabi, nastere usoara, tinem pumnii sa fie bine.

Vera, Flavia, felicitari pt bb 2.

Cristina si Matei (29.10.2005)

POZE

Mergi la inceput