Piticodromul de sept-oct 2005 (179)
Raspunsuri - Pagina 17
marinela79 spune:
Buna seara,Iaris mi-a facut un pic de febra in seara asta sunt 3 luni de cand nu a mai avut febra siii mergea bine cu imunostimulatorul.Sper sa nu faca si in noaptea asta.A avut o stare ciudata ,era apatic si somnolent si ii venea sa vomite.Eram afar si l-a luat asa,dintr-o data,pe neasteptate.Of,ce groaza mi-e.
Gabriela,ce bine ca ne-ai scris,ca nu te-am mai vazut pe mess.
Cristina,dar nu poti sa refuzi?Daca nu se poate iti spun si eu o saptamana usoara.
jadi,Andreea,Christina multumim pt voturi.Suntem mult in urma,dar nu tin sa fie pe primul loc,ci sa fie admirat..ca e puiul mamei
Gabiarama,lasa ca va fi bine,Doamne-Doamne e cu tine mereu si va veghea sa fie bine.
Irina si iaris se spala cum prinde usa la baie deschisa.Intr-o zi,eu eram la calculator si a facut dus cu apa rece.Acum ajunge sa dea drumul la apa in cabina si cand prinde momentul se spala.
Nicole,tare frumusica Ioana,o pupam
Fug si eu la somn,va pup.
Anyaaaa,....ce faci?
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
valen spune:
Marinela, stai linistita, ca daca se intampla intamplarea o sa afli repede, ca n-o sa tin secret, iti imaginezi. Sanatate lui Iaris.
nicole74 spune:
Neata!
Multumesc ca ati admirat-o pe Ioana.
In legatura cu sotul, ieri, la intoarcere acasa, nu a mai comentat nimik, a citit un ziar tot drumul, dar oricum peste 1 saptamana il dau jos.
Ioana astept poza cu inaltatorul.
Kristinutza din cand in cand isi mai aminteste de centrul de activitati. Inca nu-l vand, poate vine bb2, cine stie?
Nicole&Ioana Alexandra
poze
Ioana75 spune:
Buna dimineata
! O mamica care ne citeste (
pe stie ea cine e) mi-a zis ca e mai usor cu copilul la restaurant cind sta in scaun de masa. Sint de acord, si eu m-am gindit la asta, dar in bucuresti stiu doar: MacD, Ikea si City Grill care au scaune pentru copii, si nu puteam sa-mi scot musafirii in niciunul din locurile astea. Mai stiti voi alte restaurante cu scaune pt copii in bucuresti?
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
cge spune:
'neata,
Ioana, si la Pizza Hut au scaunele ptr copii.
Anca sta in el pana vine mancarea, cand vine mancarea, incepe distractia. Dar o mituim cu mancare si se potoleste.![]()
Marinela, poate a facut insolatie Iaris ieri. Sanatate multa.
Gabriela, GabiArama, savurati ultimele zile cu burtica.
E asa frumos.Nasteri usoare.
Eu incerc sa ma fofilez cu Timisoara, dar nu stiu cat reusesc.
Multumesc pentru sustinere.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
nicole74 spune:
Mary multa sanatate lui Iaris. A mai facut febra azi noapte?
Ioana, dar scaunul tau de la Ikea e micut, de ce nu-l iei cu tine? Nu am mai vazut pe nimeni, dar mi se pare ok.
Nicole&Ioana Alexandra
poze
Ioana75 spune:
Cristina, multumesc.
Nicole, scaunul pare micut, dar picioarele se "cracaneaza" jos, ca sa ofere o baza stabila; poate o sa apara si la noi mai multe restaurante cu scaune pentru copii.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
b_irina_c spune:
neatza,
Cge hai sa-ti amintesc ca eu plec 4 saptamani in Franta
, poate asa 1 saptamana la Timisoara nu va parea mai parea asa lunga.
Marinela sper ca e OK Iaris. Ce tare... face dusuri reci
, pai sunt pareri care spun ca asa se caleste copilul
. Si uite asa am ajuns sa ma bucur ca n-am cabina de dus
.
In rest nimic nou... Vladut il striga aseara pe ta-su la geam: "cachi, cachi". Apoi imi explica ca e "a pai" (adica la Paris). In schimb zice ca nu-i e dor de tati, dar nu cred ca intelege cuvantul
.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
marinela79 spune:
Multumim de sustinere.Am descoperit cauza febrei.Ii ies maselutele,care in mod normalar trebui sa iasa la 2 ani sau 2,5 ani,dar asta e.bine ca nu e gatutul,desi dr ne-a spus ca e un pic rosu,dar pt noi e ceva obisnuit,la fiecare dinte a facut si rosu in gat.Nici nu va inchipuiti cat sunt de usurata.
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
innaa spune:
Buna ziua la piticodrom!
Stiu...nu dati cu pietre...stiu ca nu am mai intrat de mult timp...nu am mai avut timp...nu stiu ce tot fac...
Noi suntem bine, avem o singura problema cu Noelia, de asta voiam sa va intreb daca cineva dintre voi mai are problema asta(eu sper ca nu!).
Ii apare pe piele de ceva vreme ceva asemanator muscaturilor de tantar, care o si mananca...am fost la medicul de familie si la inca un pediatru de la noi din oras...ne-au spus aceleasi lucruri: sa nu ii dam iaurturi cu fructe de padure / capsuni , sa nu ii dam mezeluri sau dulciuri. La inceput cand ii apareau am crezut ca e din cauza feliutelor de salam pe care le mai ciugulea...dar acum chiar nu i-am mai dat deloc mezeluri, nu capsuni, nu iaurturi cu fructe...nu dulciuri(eventual doar biscuiti simpli) ..i-am dat doar mancare gatita in casa...piept de pui la gratar, snitzel, ciorbita de vita si pui...nimic interzis zic eu...insa continua sa ii apara blandele acestea. Ne-a dat medicul claritine sirop dar nu mai mult de 4 zile pt ca provoca somnolenta si local sa ii punem calamine. Acesta din urma mi se pare bun pt ca usuca si nu o mai mananca sa se scarpine sa faca rana, dar ar trebui sa tratam cauza, nu efectul, nu?
Curios este faptul ca ii apar doar pe zonele expuse: pe fata mai ales, pe manute(acum i-au aparut si mai sus pe brat- ma gandesc ca pt ca i-am dat tricouase fiind mai cald) si pe picioare in partea de jos. O singura data i-au iesit deasupra de fundulet pe spate in restul corpului deloc.
Cam asta despre noi...sper sa ne puteti ajuta macar spunandu-ne un medic bun la care am putea merge la Bucuresti.
In rest vocabularul noeliei este foarte dezvoltat ...parca e papagal...repeta tot ce aude..Bine macar ca nu o deranjeaza pe ea prea tare blandele acestea si ca este la fel de plina de viata ca pana acum.
Sper sa mai citesc si eu despre ai vostrii piticlonti...sper sa imi fac timp.
va pup!