Piticodromul de sept-oct 2005 (179)
Raspunsuri - Pagina 18
christina-m spune:
Salutare
Am intrat sa impartasesc cu voi o mare bucurie: vine bb2, care ar trebui sa se nasca in ianuarie.
Mary, Inaa sanatate multa la puiuti.
Am gasit si noi o gradinita particulara care primeste copii de la 2 ani. Efacuta in colaborare cu suedezii si mi se pare foarte faina. Maine merg sa o si vizitez mai indeaproape, iar daca ne convine Matei va merge din septembrie. Si pretul mi se pare super: 400 Ron.
Va pup si o zi faina.
Cristina si Matei (29.10.2005)
POZE
Meme1 spune:
Buna tuturor,
intru si eu tot pe fuga, ca iar n-am timp mai deloc...
Vera, Cristina felicitari pentru sarcina! Sa mearga toate bine si sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi!
Gabi, wow ce putin mai ai!!! Simt cum ma apuca si pe mine emotiile! Tinem pumnii sa fie toate bine! Wow, trei copilasi! Nici nu=mi vine sa cred!
Fetelor din Ro, mai trimiteti si pe la noi ceva soare si caldura, ca pe noi ne tot ploua de vreo saptamana, numai ploaie mocaneasca de nu poti sa faci nimic pe afara!!!!
Pupici tuturor,
Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)
catush spune:
Innaa - sanatate Noeliei... Chiar ceva ciudat cu bubitele,pot sa apara de la soare,praf.... nu stiu ce sa-ti spun , cred ca cel mai bine ar fi sa consulti un dr alergolog 
Catush &
Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
catush spune:
Fetelor stiti ca azi e "Inaltarea Domnului"
Hristos Sa Inaltat
Catush &
Briana Maria(13.10.2005)
nicole74 spune:
Felicitari, Cristina! Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos si norocos.
Ina, sanatate multa Noeliei!
Nicole&Ioana Alexandra
poze
b_irina_c spune:
Cristina felicitari
! Sarcina usoara si bb sanatos!
Innaa bine ai revenit! Lui Vladut i-au aparut niste blande la inceputul verii trecute exact asa cum zici tu, doar in zonele neacoperite de hainutze. La el atunci a fost de la peste care il introdusesem in acea perioada. La Noelia e mai greu de depistat de la ce aliment face alergie (daca o fi de la mancare). Cu Vlad era mai simplu ca nu era prea diversificat la vremea respectiva... Sper sa-i treca repede orice ar fi!
Catush acum inteleg de ce au omologii mei zi libera
!
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
catush spune:
Cristina - felicitari si numai bine
Meme - trimite-ne si noua ploaie ca noi iti trimitem soare din belsug
Catush &
Briana Maria(13.10.2005)
cge spune:
Catush, si ce se face de Inaltarea Domnului ?
Parca trebuia sa vopsesc oua. N-am facut, asta e, altceva ?
Multumim ca ne-ai spus.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
locca spune:
Buna ziua la fete
Christina, felicitari! Sarcina usoara si un bebelus sanatos!
Mai fetelor, voi chiar v-ati pus pe treaba.
Prima revelatie pe ziua de azi: se trezeste copilul si se aude din camera lui "dida, didaaaa" (dida e bona). Nu mama, nu tata, dida 
A doua revelatie: mai stiti cand va ziceam ca eu cred ca Matei nu face kk daca nu are pampers pe el? Cata naivitate pe capul meu ... azi dimineata a comis-o in propriul pat. Il debracase taica-su, ca facuse pipi si se udase si pe langa, apoi ta'su s-a dus sa duca pijamaua si cearceaful la baie si cand s-a intors Matei era in picioare in pat langa o mare baleguta.
A treia: vine dida, copilul se arunca la ea in brate, nici nu se uita la noi si ii arata geamul (pe care geam il scoate bona ca sa ne faca pa cu mana si sa nu planga cand plecam). Nu tu pa, nu tu pupic, nimiiiiic, omul vroia la geam sa ne vada odata plecati.
A patra: se intampla sa iesim pe usa in acelasi moment cu vecina. S-a mai uitat la noi matei? Nici vorba, era tot un zambet catre vecina, iar noi ne agitam de jos ca prostii strigand la el 'pa, matei'.
Sa mai faci copii...
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
locca spune:
Innaa, si Matei a facut niste bube de-alea cum zici tu, ca de tantar. Ultima data a fost dupa vaccin. De fiecare data cand ne-am dus la dr. cu el pt. asta ni s-a spus ca poate e o alergie la ceva, asta vara chiar ne-a zis ca poate sa fie reactie alergica la intepatura de tantar sau chiar de purice.
In decembrie dupa vaccin, cand a facut bube, mi-a dat zyrtec sa-i dau timp de 5 zile parca.
Nu stiu ce sa zic mai mult si unde sa te indrum in bucuresti.
Editez: lui matei ii apareau numai pe picioare si cateva pe brate. Pe corp nu si nici pe fata.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)