Piticodromul de sept-oct 2005 (179)
Raspunsuri - Pagina 13
b_irina_c spune:
Ioana 
Anto daca te consoleaza cu ceva si Vlad face greva laptelui seara. Dimineatza e OK. Nu ma tin minte daca ne-ai zis.... Ai ales nume pt bblina?
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Flavia_Hurducas spune:
mamici!
Irina frumos foc Vladutul tau! Azi am vreo 3 ore libere si ma delectez cu albumele voastre cu prichindei.
Inteleg foarte bine subiectul "chei si alte lucruri disparute" Noi nu mai gasim o cheie demla un dulap de aproape jumatate de an. Noroc ca era descuiat (nu in pozitie incuiat), pentru ca acolo sunt toti pantalonii, sacourie si cravatele sotului (echipament de fiecare zi). De la data disparitiei suntem insa nevoiti sa deschidem cu varfuri de pix.

Mai semnalam si disparitia telecomandei de la DVD, asa ca deocamdata nu mai selectam nici limba, nici Dolby, ne uitam asa cum nimerim. Asta se va rezolva insa, cand vom lua alta.
Referitor la kg, sunt la fel de harnica ca si la prima sarcina, adica ma laud la 18 sapt. cu 6 kg. In ritmul acesta, cred ca iar voi pune 21. Noroc ca am scapat intr-un an de toate si am putut sa o iau de la capat. Sper sa fie si acum asa de usor. In rest la mine sarcinile seaman foarte mult. Fata deprima sarcina, am avut acel episod cu sangerari si o saptamana de greturi, dar in rst totul este bine si la fel.![]()
![]()
![]()
Jadi nu mai ai mult Nastere usoara!
Nu stiu daca v-am zis ca acum vreo 3 luni s-a deschis in Brasov o maternitate privata super-extra. Arata ca un hotel, catering, stai in camera cu bebelul. Ai asistenta ta... Si nu costa asa de mult ca in Bucuresti. Adica cezariana (care ma intereseaza pe mine) este 3300 RON + 100 Euro (masa si cazarea). Am inteles ca in curand vor da drumul si la nasterile in apa.
Flavia 17+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos
jadi spune:
De nascut nasc prin cezariana, dar pe la 38 de saptamani
, nu mai devreme, zic eu! Dar nu poti sti niciodata!
Deni &
Vlad & Tudor
kid2003 spune:
Ai dreptate, Ioana, nu au loc special pentru copii, dar in spate, pe terasa, in partea dreapta sunt cateva mese care dau intr-un loc verde care e ingradit, este gard pana la parc. E drept ca se poate sa iasa prin stanga, dar pentru asta trebuia sa se strecoare printre cateva mese pline cu oameni, iar Alex se intimida si nu mergea acolo...chestia buna acolo e ca sunt mereu multi copii de varsta apropiata care au carucioare de papusi, triciclete, mingi si isi gasesc ei de joaca si Alex prin preajma. Dar te scoli de o mie de ori de la masa sa vezi ce face copilul, practic noi intotdeauna mancam pe rand, cand unul cand altul cu ochii pe copil, asta e, ce sa ii faci...
Antoanela23 spune:
Ioana, mersi frumos. Voi ce model ati luat ca am vazut ca sunt mai multe?
Vera, felicitari pt bb2, sarcina usoara si bb sanatos.
Irina, nu avem nume inca
.
Flavia, sarcina usoara in continuare.
Anto
32 cu
si
Victor (8 octombrie 2005)
Gina M spune:
Vera -Felicitari pentru sarcina!
Ma bucur tare mult pentru tine!
Eu am DPN-ul pe 29Dec si pentru putin timp am fost la odisee'a (nov-dec2007)insa, cum marea majoritatea a fetelor care au DPN-ul f' apropiat de al meu s-au mutat la mamici de ian-feb2008, in cele din urma am facut-o si eu pentru ca in acest fel, ne putem ghida mai bine impreuna.Asa dar, vom fi din nou colege de odisee!![]()
Te
Poze & My Baby Development!
andreeeea spune:
Felicitari, Vera
! Sarcina usoara!
Frumusel foc Vladut, si harnic...! Si Maria merge la bucatarioara ei improvizata pe un raft al mobilei, amesteca in tigaite, roteste butonul de la aragazul ei, taie morcovi de plastic etc. si face mancare pentru tati
in timp ce gatesc eu. Apoi imi aduce cescuta sa beau: "mami, piii nu!" ("mami are voie, copiii nu " =cafea![]()
Azi s-a jucat in nisip desculta si, la un moment dat imi arata sa-i scot pampersul si i-am pus chilotei. Ce fericita se aseza pe jos, pe nisipul cald! A facut pipi dupa vreo ora si s-a reintors la pampers. Cred ca e momentul sa incepem si noi operatiunea "pipi la olita".
A! si loc de gasit chei- in galeata cu apa cu care am spalat pe jos cu mopul, in momentul aruncarii ei
.
Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)
marinela79 spune:
Gabiarama.....te vad.... si vad si semnatura....foarte putin a ramas.Sa fii sanatoasa si copii cuminti si sanatosi iti doresc
Apropos de chei,le-am cautat peste tot,eu cred insa ca pe afara le-a pierdut.iris mai are un obicei,daca prinde vreun geam deschis arunca tot ce prinde,noroc ca avem sita .Intr-o zi intindeam haine,eu ma aplecam in exterior ,unde am sarmele,el se uita la mine prin jumatatea inchisa a geamului...si a reusit sa isi arunce niste ciorapei pe langa mine.Noroc ca au ajuns pe sarma vecinei si i-am recuperat.Asta este....asa era si tati,asa ca "like father,like sun".
Azi,din cauza ca am stat vreo 5 ore afara Iaris nu a mai papat decat pranzul pe la 15:3o si laptele la 21.Intre mese a bagat un iaurt mic si pufarini,in parc.A uitat ca ii e foame,era fascinat de copii,jucarii,iarba....Va pup,noapte buna
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris