Piticodromul de sept-oct 2005 (179)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

hehe, Cristina dar farmaciile le vei vizita?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

He, he, nu vizitam farmaciile noi, poate sotul, ca vom folosi la nevoie si cardul lui de credit

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

IRINA - sper ca nu era si apa in bazin.....

VERA - felicitari pentru bb2, sarcina usoara si nastere la fel

MEME - sunt super bebeii si seamana

Catush & Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna ziua si de la noi,

Nu v-am mai scris ca sunt cam racita, tusesc si ma enervez ca numai asta imi lipsea acum.

Irina, ce scump e Vladut in piscina, ca sa nu mai vorbim ca e si harnic.

Victor mangleste lucruri din bucatarie, din dulapuri sau din masina de spalat vase si mi le aduce mie in pat, in sufragerie si ei f incantat de isprava.

A fost sotul ieri cu el la dr la controlul de rutina si e ok, are aproape 88 cm si 12kg 600gr. Ii ies dintii 3 si 4, unul jos, si un canin sus, complet aiurea, dar tot e bine ca-i ies.

Ioana, am uitat sa-ti spun mai de mult ca ti-am admirat-o pe Miruna in poze, e superba.
De unde a luat sotul tau buggy-board din Germania, de la ce magazin si cam cat a costat? Te intreb pt ca vreau si eu sa iau, cred ca sunt mai ieftine in Germ dar nu stiu unde sa-i spun lui vara-mea sa caute.

Victor iar face greva laptelui si de cateva seri nu mai vrea sa-l bea la el in camera supa baie ca de obicei, face scandal sa coboare in sufragerie. Vine, se instaleaza la tv si bea numai 2-3 guri de lapte. Aseara era fascinat de Yodda, tipa si arata spre tv da cate ori aparea, e un mic fun "Razboiul stelelor" .

Pup fetele, o zi buna,

Anto 31 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Am vizionat si eu poze de Vladutz de Irina! Am dat sa vad si continuare si am ramas socata, ma gandeam ca il supune mama la experiente extreme, o data gol si dupa cu caciula . Noroc ca m-am dumirit ca sunt zile diferite si locatii diferite . E frumos foc! Si imbracat si dezbracat!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Cge asa am crezut si eu la inceput, dar nu m-am putut abtine . Contrar asteptarilor l-am luat destul de usor cu slabe proteste din partea lui.

LiaMia .

Catush ba era apa in piscina. Dupa ce am facut poza am mai adaugat vreo 2 ligheane .

Anto . Sanatate multa!

Jadi . . Poza e facuta la bunica mea. Caciula si ploverul au fost ale mele . Cand l-am scos afara pe la 7.30 dimineata, imbracat ca de Bucuresti, am avut neplacuta surpriza sa-l vad tremurand la propriu. Ii tremura barba de nu putea vorbi asa ca l-am infofolit pana s-a incalzit

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Ai pus si apa? Inseamna ca a fost cuminte!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Da si da, a fost cumite!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

kid, sint de acord, concediu dupa concediul cu copilul.
Irina, ce simpatic e Vladut.
Anto, cred ca a fost 60 euro buggy board-ul; pe site la http://www.nordideen.de/kunden/index.asp alege localitatea si ii arata in ce magazine se vinde (noi asa am aflat ca e in toys r us-ul din munchen). Multumesc de admiratie. Sanatate multa!

Trebuie sa merg cu copilul intr-un restaurant azi o ora, deja ma trec fiorii. Am sunat la fattoria din herastrau unde a fost kid, dar mi-au zis ca nu au loc special pentru copii, ci doar ca terasa comunica cu parcul; ori miruna pleaca 10 km departare de noi si nu intoarce nici macar o data capul inapoi, deci e exclus sa o lasam in loc neingradit.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Multumesc mult fetelor
Cand eram insarcinata cu Iulia am stiut din a doua zi. Cu asta micu nu simt nika pana acum. Dea Domnul sa nu mai am greturi ca prima oara, ca tare urata a fost perioada aia. Nu de altceva, dar sunt la un pas de sesiune. Mi-as dori un baietel dar daca e fetita nu se supara nimeni. O sa va mai tin la curent.

Iulia e o limbuta. Nu sunt convinsa ca stie tot ce spune da tare e vorbareata...are limbajul ca al unui copil cu un an mai mare.

Va salut si numai bine,

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput