Piticodromul de sept-oct 2005 (179)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

http://activefit.pampers.com/ro_RO/gallery_view.php?page=7&id=834&from=search&keyword=iariss%20danseaza
mai dati-ne niste voturi...multumim si dam pupici in locul voturilor
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

meme, ce-mi place cand in postarile tale e ceva-ceva de vreun vecin .

vera, felicitari!!!
si vezi ca se apropie sesiunea!

noutati despre radu:
- i-am luat un reductor si presteaza cu mare entuziasm;
- ma distreaza ca vad ca "capacul", "copacul" si "parcul" sunt fiecare "pacu'" la radu ;
- il cheama "adu".

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

cge merci frumos. daca nu reusesc nimic intre timp (am dat sfoara in tara si se pare ca o amica a gasit in reteaua de cartier - vad astazi!!), o sa marsez la oferta ta
iti urez conced placut in frantia de pe acum!!!

gabi nastere usoara ca am remarcat semnatura ta si m-am emotionat

LiaMia si Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Neata

Gabi, inca 6 zile si tii 3 iezi cucuieti in brate. Ce frumoooos.

Kristinutza, Matei la capac si copac zice 'apac', la parc zice 'pac'.

Vera, tin pumnii sa nu fie mai bine de data asta cu greturi si alte alea.

De ceva vreme al meu copil a devenit fff posesiv. E tragedie daca ia cineva jucariile lui. Si nici el nu se duce sa ia de la altii, hmmm. Si de 2 zile a invatat sa zica 'a meu' si de atunci toate cele din casa sunt 'a meu', cu criza de rigoare daca e contrazis. Ufff.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Buna dimineata!

Vera felicitari si sarcina usoara!

Cred ca saptamana viitoare ii cumpar si eu lui Stefan un reducator. Poate vom avea mai mult succes. De cateva zile fi-miu meu face in curte. Cred ca a invatat de la cainele nostru. Eu il tin in fundul gol la soare, il mai pun pe olita, dar el isi gaseste sa faca in mers. Si se mai si ascunde.

Fetele care ati nascut prin cezariana, nu va bate gandul la nastere normala acum? Pe mine m-ar bate gandul (cica in 70% din cazuri nu sunt probleme), dar dr. mea nici nu vrea sa auda.

Flavia 17+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Irina, ieri am plecat la 4 de la serviciu ca sa nu ne intersectam.
Anto, modelele sint pentru cele 2 feluri de carucioare, te uiti la poze si te prinzi (care au "osie" in spate - kiddy board si care nu - buggy board). Noi am luat buggy si se potriveste la chicco.

Am fost ieri la Caru cu Bere cu miruna; imi mentin ideea ca mai bine o las cu baby sitter acasa decit sa nu ne tihneasca masa. A stat 20 de minute civilizat pe scaun, am desenat si a baut suc (deci atentie 100% acordata ei), apoi s-a ridicat sa danseze si a prestat juma de ora; printre chelneri si alti oameni care treceau. Noroc ca a venit repede fratele meu sa o ia, si am mincat si noi linistiti. Nu stiu cum sa-i spun maica-mii ca vreau sa se mute la Bucuresti, in bloc cu mine daca se poate. Am cautat pe net kids parking, dar mi-au zis ca primesc dupa 3 ani, sa se inteleaga cu copii; ii inteleg foarte bine.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Neatza,

Gabi si eu remarcat semnatura ta. Super... mai ai atat de putin. Nastere usoara!

Andreea . Ce haioasa trebuie sa fie Maria... Taie morcovi (deci se pricepe mai bine la gatit decat al Vladut )

Marinela mai bine pierdea ciorapeii decat cheile... Acum asta e... Eu l-am banuit pe bb ca mi-a pierdut buletinul (are obiceiul sa cotrobaie in geanta mea) si dupa vreo 2 saptamani l-am gasit in alta geanta cu care nu mai umblase de cateva luni.

Ioana .

Aseara am fost iar la cumparaturi cu Vladut si am cumparat sampon si 1 sapun din cele 5 pe care le pusese in cos . Faza haioasa e ca s-a spalat singur pe cap in bucatarie. Nici nu apucasem bine sa ies ca el hop la sticla de sampon. Pana am venit eu din hol el avea deja spuma in cap si sampon pe fata, maieu si putin pe covor. Era f. incantat de el si tot zice "paã;, paã" (spalã, spalã).

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Irina, e bine ca-i place lui Vladut sa fie curat pe cap.
Flavia, ma bate gindul sa nasc normal in proportie mai mica decit ma batea la prima sarcina, asa ca nici macar nu m-am obosit sa-i spun dr.
kid, multumesc pentru detaliile cu fattoria, am retinut, in spate pe dreapta.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Irina, super faza cu Vladut!
Gabi, ce putin mai ai. Nastere usoara si un ied sanatos si norocos!
Noi am fost ieri la eco abdominala. E totul ok. Insa Ioana a plans tot timpul.
In rest, sotul ma enerveaza teribil. Kid, nu pot sa-i dau ignore .
Ioana ai o poza cu inaltatorul pentru chiuveta?

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Am pus poze noi cu Ioana

http://new.photos.yahoo.com/nicole7430/album/576460762393398287

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput