Piticodromul de sept-oct 2005 (179)
Raspunsuri - Pagina 11
jadi spune:
Si noi avem cosmaruri cu cheia de la masina, ne-a pierdut deja una si ne gandim sa nu cumva sa cedam sa o dam la pierdut si ultimul exemplar
.
Deni &
Vlad & Tudor
locca spune:
Hello hello
Felicitari, Vera! Sa ai o sarcina usoara si un bebelus sanatos si frumos! Am citit bine? Poezii? Uau...
Flavia, am vazut in sfarsit pozele. O mandrete de baiat blond! Pun pariu ca si fetita o sa fie de milioane.
Matei parca lucreaza impotriva ideii de frate/surioara. Ne oboseste in ultimul timp de nu-mi mai vine nici sa ma gandesc cum o fi cu 2.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
locca spune:
Locuri in care am gasit cheile puse bine de copil: masina de spalat, pantofi, cratita acoperita bine cu alte cateva vase, sub covor, printre hainele din sifonierul nostru, in sertarul lui cu ciorapi, in biblioteca indesate intre carti.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
kid2003 spune:
Uau, ce copii frumosi, Sa si Dinu! Tonnia, sa iti traiasca! Chiar ca seamana intre ei, chiar daca Sasa e mai buflei, e scump tare, are niste falcute, iti vine sa il pupi non stop! Felicitari si jos palaria!
Nicole, da-i ignore la sot, si al meu inca ma baraie la cap cu aceleasi probleme (de ce bruschez masina si mai ales de ce nu imi tin banda) dar nu-l mai ascult, il las in pace. Ba mai rau, il critic si eu pe el cand conduce, ii gasesc eu nod in papura!
Vera, felicitari!!! Iata de ce ai disparut atat de pe forum, erai ocupata cu prelucrarea unui fratior pentru Iulia! Felicitari!
Am mai vazut si o frumusica de Meme, cu fustita de catifea! Sa va traiasca! Daca va incumetati si la bb3, va dam un premiu! Ar fi ceva!
Ioana, si eu tind sa iti spun ca vii mai obosita de la munte decat mai fresh...noi avem deja experienta la plecarile cu Alex, dar de fiecare data cand ne intoarcem ne promitem ca nu o mai luam. Si intr-o luna iar trebuie sa fac bagajele si sa o car dupa mine pentru o saptamana, ma gandesc cu groaza ca trebuie sa imi iau concediu la...intoarcra din concediu.
Ioana75 spune:
Ruxandra
. Il admir si pe Matei ca e inventiv, dar si pe voi ca le-ati gasit
.
Mary
.
Irina, nu stiu daca ma tin nervii sa fac poze cu peretii, mi-e ca o sa-mi amintesc peste ani si ani de sentimentele de acum
.
christina, eu am luat 6 kg in 28 de saptamini, mult mai putin decit la prima sarcina, nu ma doare nimic, n-am varsat niciodata, inca dorm pe jos. Dar nu se compara sarcinile pentru ca acum exista Miruna care nu m-a lasat sa vegetez deloc
. Piscina placuta
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
kid2003 spune:
Alexutza incearca la Alltour www.alltour.ro Colegi de serviciu au mers prin agentia asta anul trecut si anul asta de Pasti si de 1 mai si au fost f multumiti.
b_irina_c spune:
Jadi si eu mi-am facut traseu... dar degeaba ca semnul de interzis stanga nu l-am mai vazut pana acum
.
Asera muream de cald afara cu Vlad asa ca mi-a venit o idee mareata
. Uitati dovada. Ne-am distrat super bine amandoi.
Vladut mai nou a facut pasinue pentru gatit. Daca misun eu prin bucatarie vine si el si isi ia o cratita, apoi o rosie si vreo 2 castraveti, eventual niste plicuri de ceai
. Le pune pe toate in oala apoi amesteca cu linguritza si asa face "ag macaie" (Vlad mancare).
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
cge spune:
Nanadana, Marinela, va inteleg cu cheile.
Noua ne ascunsese mandra telecomanda de la aparatul de aer conditionat si stateam si curgea transpiratia de pe noi si ne uitam la aparat.
Intr-un tarziu, s-a decis ca mai vrea sa se joace cu telecomanda asta si a aparut cu ea din spatele televizorului.
Ce bine !!
Irina, frumoasa ideea mareata.
Daca ii voi pune si Ancutei piscina cu apa, acolo va dormi.![]()
Deja avem scandal cand o scoatem din cada, tipa "apa".
Aseara tot trainuiam kupilu' la niste paharele: rosu, verde, albatru. Repetam ca si televizorul, Anca nimic.
La un moment se oftica si scoate un "bluuuuuuuu".
Referitor la bulgari, noi am stat anul trecut la hotelul Malibu in Albena. Era administrat de francezi, mie mi-a mers la suflet.
Daca va pot ajuta cu ceva informatii, intrebati-ma.
Vera, felicitari ptr bebe2, sarcina usoara.
Dr Alina, ce mai face ? Ce face Anya ?
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
LiaMia spune:
buna,
am bantuit aseara (adica azi noapte...) netul in cautare de Thomas&Friends si am gasit cate ceva si in romanica
, din pacate nu carti sau desene cum as fi vrut, ci preponderent jucarii.
multumesc frumos de raspuns irina. l-am admirat pe voinicul tau in mini-piscina si m-am bucurat si eu alaturi de el 
LiaMia si
Florin
cge spune:
LiaMia, uite ce am gasit :
http://www.thomasandfriends.com
Noi in iunie mergem in Paris si presimt ca vom vizita magazinele de jucarii. Pot cauta cd/dvd-ul cu filme, daca exista si ti-l pot aduce.
Presimt insa ca va fi in franceza.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati