epilepsie copii

epilepsie copii | Autor: idoina

Link direct la acest mesaj

Deschid acest subiect pentru ca am un baietel de 12 ani care sufera de epilepsie de la 3 ani.Marea noastra problema este ca,desi am respectat intocmai indicatiile medicilor,el face crize zilnice.E foarte greu sa-ti vezi copilul chinuit zi de zi...E clar ca tratamentele medicamentoase nu duc nicaieri pentru el si asa ca am incercat si alte solutii:bioenergie,homeopatie,etc,degeaba.Am gasit pe net cate ceva despre implantul unui stimulator al nervului vag,care mi se pare o solutie demna de incercat,cel putin in cazul puiului meu.Va rog mult,daca stiti vreun spital/clinica in Romania unde se poate realiza acest implant,sa-mi spuneti!Va multumesc din suflet!

idoina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

idoina, imi pare rau ca eu nu va pot ajuta cu informatii... mi se rupe sufletul cand aud de copii bolnaviori... am intrat numai sa va spun sa va ajute Doamne-Doamne si sa va faceti bine!
Multa sanatate

_
Printesa noastra,Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idoina spune:

multumim,mi-ka,si va uram si voua sanatate multa,si bucurii!Te pup.

idoina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Daca nici sfaturi medicale pentru un copilas aflta in criza nu ne lasati sa dam...asta e chiar exagerare. Disperare mare cu reclama asta. Ce avantaje ar fi putu avea Gandacel din acea trimitere ?????

Sa il ajutam pe Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idoina spune:

Multumesc,din nou,fetelor!Se vede ca va pasa!Din pacate linkul trimis de Gandacel nu m-a dus mai departe decat stiam...Va pup!


idoina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Hai, ca asa cum am promis, am sters raspunsurile. Cred ca mi-ai citit mesajul de pe PM, imi pare rau ca nu iti este de folos. Nu iti ramane decat sa mai consulti un alt medic specialist. Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Idoina, din pacate nu te pot ajuta cu un raspuns la intrebarea ta, dar as vrea sa iti pun o intrebare.

Fetita mea a inceput de 4 luni sa faca niste miscari involuntare in somn, care initial au fost diagnosticate ca epilepsie. Insa dupa un control mai amanuntit (EEG de veghe si de somn, RMN, EMG...) s-a ajung la concluzia ca nu este vorba de epilepsie, dar nici nu stiu ce este sau cum sa o trateze.

Unde a fost diagnosticata epilepsia baietelului tau ? Cum arata crizele pe care le face ? Ce medicamente i-au dat ?



Sanziana & Marina (03/10/2004)Cand s-a nascut Marina... Varsta Marinei


"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idoina spune:

Gandacel,orice sfat e binevenit,mai ales cand vine din inima.Oricand ai nevoie,poti apela,voi face tot ce pot sa te ajut!
Sanziana,imi pare rau pentru ce ti se intampla,dar spera!Micuta ta NU are epilepsie,daca traseele EEG nu au pus in evidenta asa ceva(am inteles ca epilepsia da niste unde specifice,e greu de confundat)Doar ca va trebui investigata mai mult...La ce spital ati fost?Daca ai gasit un neurolog bun,care sa mai fie si OM,continuati sa lucrati cu el!Curaj si succes!Va pup pe toti si toate!

idoina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHONGA spune:

IDOINA,baietelului meu i sa pus diagnosticul EPILEPSIEacum o luna,incearca branca ursului,ptraf sau capsule,dai 2 lingurite de praf branca ursului intrun pahar cu suc de morcovi pe zi,si nu uita bineinteles medicatia.o sa vezi crizele micutului se rareste,sanatate si putere de a lupta







Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idoina spune:

Chonga,multumesc pentru idee!As fi incercat de mult branca ursului,dar mi-e frica.Din cat am citit eu,e destul de toxica,iar peste tratamentul antiepileptic ma gandesc sa nu-i fac ficatul praf copilului.Stii sigur ca doza descrisa de tine nu e periculoasa?
Va pup pe toti si pe toate!

idoina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idoina spune:

Va rog mult,chiar nu stie nimeni daca in Romania se face operatia de stimulare a nervului vag?

idoina

Mergi la inceput