Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (54)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamea spune:

adelapo, succes cu magazinul.

Avem cateva zile de cand incercam sa facem la olita, deci inca nu stiu ce sa zic, de adormit adoarme cum am invtat-o (rau), leganata pe picioare, si noatea daca se trezeste trebuie sa o iau sa o legan, in ultimul timp din ce in ce mai rar, noaptea.

Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa poze mai vechi si mai noi Votati ANA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Dragelor noi azi am fost la botezul unei domnisoare tare mititele si dragalase . Poze nu am pus, o sa le primesc pe un CD, asa ca inca mai dureaza, dar va anunt eu.
A fost fff misto pt ca au fot f multi copii, adica Alex al meu si gagica lui ( e 2 luni mai mare ), si 3 bebelusi intre 2-3 lunisoare si inca 3 copilasi de 5 ani. Nebunie totala, insa una placuta ! Toata lumea ori dadea sa pape la un bebe sau copil, ori legana carutul, ori schimba copilul, super fain !

DianaR super toate pozele, am vazut mai multe gagicute pe acolo...toate's ale lui fi-tu ??? mama-mama si Timeea ce domnisorica s-a facut

nikolett dar lapte normal nu agreeaza ? adica poate i-o merge mai bine cu lapte normal, asta daca nu are intoleranta la lactoza...

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

LA MULTI ANI Guguta si Alessia !!!

Sa cresteti mari sanatoase, norocoase si cuminti !!!

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Am intrat sa ne luam ramas bun, stam fara internet cateva zile si, cine stie, poate scapam si de dependenta de el
Ieri am fost cca 10-11 ciresele in Botanica, ultima a venit cireasa Ingrid, adusa de mama ei cam tarziu, motiv pentru care doar am salutat-o pe oki albastri si ne-am carat acasa sa facem bagajele.
Mie personal mi-a placut misuneala de bebelusi in tricouri-rochite rosii Cam putine fetite
Va pupam si sa fiti cuminti!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamea spune:

Lyly deabia astept sa intru in posesia tricoului, poze cu bb-ei in tricou, in grup nu ati facut, sunt tare curioasa. Ce as fi vrut sa fiu si eu in Bucuresti, macar ieri, ca in rest nu imi place aglomeratia si aerul de acolo, nu cred ca as rezista nici macar o luna.

Pupici la toata ciresimea si astept impresii de la marea intalnire.

Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa poze mai vechi si mai noi Votati ANA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by LYLY809

Guguta, La multi ani!!!

Doroti, tu nu ai un cod postal la adresa? Daca da, scrie-l aici, poate mi-l comunica telefonic una dintre fetele care au numarul meu de mobil intrucat nu stiu in ce masura voi mai putea intra pe forum in urmatoarele 8 zile.

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Am intrat pe o secunda, parca timteam ca ma striga cineva.
Va rog mult pe careva din fete sai sune lui Lili sai spuna codul meu postal MD-6828.
Va multumesc frumos.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5 si 6
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Doroti profit de ocazie ca te prind online sa-ti urez: sa va traiasca printesa si sa va aduca numai bucurii

La multi ani fericiti cireselor Natalita & Alessia

La multi ani, Bogdana

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Cu intarziere LA MULTI ANI

ALDA

MONNICA

BOGDANAI

Ildi si David (2 mai 2006 )
poze

Mergi la inceput

Si tot cu intarziere LA MULTI ANI ciresicilor

NATALIA-ELENA

si

ALESSIA

poze

Mergi la inceput

Cami foarte fain montajul si eu m-am apucat sa fac unul ,dar sincer nu stiu cand i-l termin .

Am vizionat absolut toate pozele de la ziua lui Alex,Sebi, Ingrid,Robert(sper ca n-an uitat pe nimeni) si bineanteles asteptam poze de la restul cireselor care au sarbatorit deja 1 anisor si pe cei ce vor sarbatori.

Intalneala placuta astazi si vrem multeeeee poze .

livada

poze

Mergi la inceput