Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (54)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

La multi ani, Gugutza!

La multi ani, Alessia!

La multi ani, copacule Monnica!

La multi ani, copacule Bogdanai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Au plecat azi tricourile catre: camelia.t, gaby25, DianaR, arleena+ellaX,anamea, A.C., adriella

Da, Diana, taxa e de 2,45 lei la greutatea unui tricouas ( la expedierea prin coletarie ti se cantareste pachetul).

A doua cireasa care a ajuns in posesia tricoului a fost Stefanita(wapi), lucru firesc dealtfel intrucat Dumnealui sade cel mai aproape de noi

Miti, mi-ai smuls un zambet la povestea cu Alex si hartia verde

Ma duc sa dorm un pic langa Moaca ca-s lesinata de oboseala. Ne vedem in parc.

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Vazut poze, citi ce s-a scris, da' nu pot sa stau acum sa scriu mai mult. Va pup si ne citim mai tarziu!

EllaX cu Ana (30 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Guguta, La multi ani!!!

Doroti, tu nu ai un cod postal la adresa? Daca da, scrie-l aici, poate mi-l comunica telefonic una dintre fetele care au numarul meu de mobil intrucat nu stiu in ce masura voi mai putea intra pe forum in urmatoarele 8 zile.

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

LA MULTI,MULTI,ANISORI NATALITA ELENA !
LA MULTI ,MULTI ANISORI ,ALESSIA!
SA CRESTETI MARI SI FRUMOASE ,SA FITI INCONJURATE NUMAI DE BUCURII,FERICIRE SI NOROC!
LA MULTI ANI,BOGDANAI!MULTA IUBIRE DIN PARTEA CELOR DRAGI!

Alina si bb Delia (10,5 luni)

Poze Delicioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

GUGU, la multi ani, iubita! Sa cresti mare si de gashca exact ca mamica ta

DianaR, nu ne enervezi draga cu pozele alea, ce idee.. ma enervezi ca esti slaba cum ai scapat de burta? la mine se agata grasimea ceva de speriat.. zici ca mai astept unul

La multi ani tuturor ciresicilor care zilele astea fac anul. Nu ma mai intorc sa ii caut, dar va stiu pe toti, am vazut si pozele voastre, plizz... intelegeti o mamica cu trei bombe langa ea

Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

DianaR,e patul nostru,dar uneori si a lui,ca nu prea mai vrea sa doarma in patut.
Si eu am vazut pozele Timeei,scumpica foc.
Marilena si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Arleena,am vazut si eu pozele lui Alex,e un scump,da,tortul e aproape la fel.
Marilena si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

fetelor eu mai intram la voi si ma inspiram mereu insa in ultima perioada am fost fff ocupata- am deschis un magazin cu haine de copii superbe (o sa revin cu detalii) si cu haine pentru gravide - la fel de frumoase
insa acum am doua intrebari:
1. cum v-ati facut ciresele sa faca la olitza????
2. cum ii adormiti seara? bianca adorame doar la piept de cnad sta in picioare si merge de-a busilea
inainte o puneam frumos in pat si dormea fara ajutoare dar mai nou trebuie tinuta in brate pentru ca se ridica in picioare si plnage pana o iei in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

LA MULTI ANI!!!!!
Natalita, iti doresc din suflet sa fii sanatoasa si norocoasa!! Sa-ti bucuri parintii in fiecare clipa!!!
Petrecere frumoasa si asteptam poze, Doroti!

/

Mergi la inceput