Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (54)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Si inainte sa fug la nani sa facem urari:

La multi anisori NATALITA ELENA si ALESSIA!! Sa cresteti mari papuselelor sa le aduceti numai bucurii parintilor!!!

si

La multi ani Bogdanai!! Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!!

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24252231dd43d47382a52a" target="_blank">
primul an cu Soficu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Buna dimineata livada!

In primul rand sarbatoritii:

La multi ani Kaylan! Amonar sa-ti traiasca!

La multi ani Natalita puiut de Doroti! Sa cresti mare si frumoasa!

La multi ani Alessia!

Si copacii: La multi ani Alda (ce-ti mai fac printesele?), Monnica si Bogdanai!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Timeea la concursul Pampers

Mergi la inceput

Si acum sa discutam.

Cami, am vazut montajul, f reusit si f fai se vede cum a evoluat Soficul. Mi-am amintit ce slabuta era cand era la inceput si ce dodoloata numa buna de pupacit e acum! Va pupam! (zana magica cu bagheta nu prea vine, e-n vacanta, asa ca hai depunde un mic efort si scapa de kg alea, te vei simti minunat apoi!)

CatXo am vazut printesele... Tare tare-s dulci cum fac ele parada modei...

Ama, ginerica al meu e o frumusete! Timeea e pe spate (dar sa nu spui ca ti-am zis ca se rusineaza). Ati facut petrecere mare la restaurant sau era doar o masa a voastra?

Vivi, o frumusete Ingrid. Ochii aia albastrii, minunati si bine ai zis te lasa cu gura cascata si fara comentarii. Sa-ti traiasca printesa!

Marrycalu, am vazut acu ceva zile si pozele cu Robert la un anisor. I-ati facut patul lui de copil maricel sau ala e patul vostru?

Arleena, bineinteles ca nici pozele voastre nu mi-au scapat! Ce-a crescut si Alex, de la o mogaldeata mica la tine in brate la voinicul de azi!

Sa stiti ca am vazut toate pozele, acu daca am uitat pe careva aici la comentarii mii de scuze!

Lacri, un pupic dulce de la noi ptr efortul cu tricourile! Sunt convinsa ca va fi minunat si mai ales sunt bucuroasa ca il vom primi pana la ziua pruncutilor mei! Au ajuns doar 2.5 lei ptr expeditie?

Intreba careva de alaptatul noaptea. Asa a fost si la Vladut si asa e si acum, n-a mers cum zice in carti creste pruncul scapi de papa noaptea. Poate merge la cei hraniti cu biberonul... Cred ca isi doresc alinare, sa ne simta, sa poata dormi linistiti... Macar de 2-3 ori pe noapte tot cere sa suga mata mea, asta in zilele bune! Si nu am observat vreo legatura cu dintii.

Am pus poze de la intalnirea forumistelor din Arad. Oricum nu va plictisesc cu ele, stati linistite. O sa revin cu linkul spre pozele cu Timi ca n-ati mai vazut-o de mult.

Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Buna dimineata, livada inflorita!!

In primul rand LA MULTI ANI, NATALITA-GOGUTA si ALESSIA!! Sa cresteti mari si frumoase!!!

LA MULTI ANI si copaceilor ALDA, MONNICA si BOGDANA!!! Sa va bucurati de puii vostri!!

Am vazut si pozele frumoase (Ana, Seby, Sofia, Macu, Daria, Ingrid)... Deja nu mai avem bebelusi in livada, sunt copilasi in toata regula.

Si eu inca o alaptez pe Andrada, dar spre bucuria si linistea mea, doarme toata noaptea (adica fara sa-i dau tzatzica) de pe la vreo 7 luni...

Si noi venim diseara la intalnire (doar noi fetele ca Tati nu e acasa).

Mergi la inceput

Deci, poze:

Va spun ca mor de invidie ca va intalniti azi! Si inca si in Gradina Botanica (asa-mi place acolo!!!!) Petrecere placuta si vreau poze!

Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

LA MULTI ANI tuturor copilasilor ,sa creasca sanatosi si frumosi.
eu nu mai am timp de forum,avem probleme cu bebelul de o luna de zile cu o diaree care nu ne mai lasa in pace,analizele fiind bune ,facute la sp. matei bals,bucuresti si la medicover,suntem pe lapte de soia pt ca nici cel fara lactoza nu a mers,s-ar putea sa fie o intoleranta la lapte,stiu ca a mai trecut cineva prin asta,daca ar putea sa ma sfatuiasca intr-un fel.am trecut prin multe spital perfuzi analize ,regim ,injecti cu tot felul de antibiotice,medocef,novosef,hidrocotizon pt o eruptie cutanata.
nu prea mai am timp de nimic.

urez tuturor copilasilor LA MULTI ANI! SI PETRECERE FRUMOASA.

NIKOL si bb DAVID (15 MAI 2006) http://photos.yahoo.com/nikolett2445

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamea spune:

LA MULTI ANI CIRESELOR NATALITA ELENA SI ALESSIA !

LA MULTI ANI COPACULE BOGDANAI

Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa poze mai vechi si mai noi Votati Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Salut!

Vad ca va intalniti azi. Imi este imposibil sa ajung acolo. Este foarte departe de mine. Cred ca nu se fac doua intalniri.
lyly, cum pot sa iti dau banii altfel?
Daca merge cineva din zona mea(parc ior-titan) poate sa imi ia si mie tricouasul?
Tare as vrea sa ma intalnesc si eu cu voi.

Vreau sa citesc si eu din urma sa vad ce mai faceti !

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Dianar ce mare s-a facut TIMEEA!Wow cat am de recuperat din urma la capitolul poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Ca sa nu uit: Nikolett, daca bb are diaree si eruptie cutanata, nu are vreun parazit intestinal? Ca unii nu-s asa de usor de detectat in scaun. Ma gandesc ca ati facut si examene de scaun, da' poate n-ar fi rau sa le repetati, la un laborator bun. Vezi ca pt giardia, care e f frecvent, trebuie facute 3 examene consecutive de scaun, la cate 10 zile distanta unul de altul. Imi dau si eu cu parerea... Ce-i drept, e drept, si o alergie poate merge cu diaree si eruptii pe piele.

Mergi la inceput