Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (54)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

NATALITA si ALESSIA sa cresteti mari...ca frumoase sigur veti fi...

da nu puneti nici una poze de la intalnire????asa de nerabdatoare sunt sa vad tricoul.sunt tare curioasa cum a iesit designul

duminica placuta tuturor.

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
CONCURS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Iata ca vin sa va spun si eu 2 vorbe despre marea intalnire a Clubului cireselor din 2006 . Cum spunea si Lacra, ne-am adunat asa cam vreo 10 cirese cu copaceii aferenti, precum si o surioara mai mare (Katjia) si un copacel fara fructe (CatXo ). A fost la un moment dat o adevarata viermuiala de copilasi in "tricouri/rochite rosii", dar si de mamici frumoase (dintre care unele cu o silueta de invidiat ). Au iesit foarte frumoase tricourile. Multe Lacramioarei si Simonei pentru tot ceea ce au facut.

Bineinteles ca nu se putea sa treaca momentul fara a fi imortalizat. Asteptam cand au timp fetele sa ne arate pozele. Din pacate nu s-au nimerit chiar toate ciresele o data.

Tricourile cireselor din zona Titan sunt la Andruskandu (daca nu ma insel). Oricum poate nu ar fi rau sa facem o intalnire si in parcul IOR, cu ciresele costumate corespunzator .

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Buna ziua,
In primul rand vreau sa imi cer scuze pentru absenta mai ales in aceasta perioada de sarbatoare dar de cand cu scoala asta de soferi nu mai am timp de nimik. dar nu mai am decat 4 sedinte dupa care examenul si cred ca voi reveni la normal. Am intrat sa va spun ca pozele sunt la mine si doar la mine din pacate, cred ca totusi Daryana mai are poze...sper ca intr-o ora cel mul sa le vedeti. Eu o sa incarc tot albumul ci pozele facute ieri asa ca vizionare placuta.

Nu in ultimul rand urez si eu La Multi Ani, e adevarat cu intarziere:
SERGHEI
DAVID
ROBERT

MAYA
NOEMI
INGRID

ANDREI
ALEXANDRU
NICHITA

SARA
NATALIA

KAILAN

PROMIT CA DE MAINE VOI INTRA ZILNIC SA UREZ LA TIMP TOATE CELE BUNE CIRESELELOR NOASTRE IUBITE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Aici puteti vedea pozele facute ieri, sunt un pic cam de-a valma dar nu mai am timp sa le sortez. Va pup!
http://new.photos.yahoo.com/carminabulina/album/576460762401357543

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

is mortale pozele...ce de cirese apetisante
alex a fost in extaz cand le-a vazut...il tineam in brate si s-a ridicat sa pupe monitorul si sa-mi arate tricourile rosii care l-au atras ca un magnet. felicitari pt intalnire si la cat mai multe cu piesa de rezistenta a vestimentatiei

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
CONCURS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Carmina, welcome back. Mie mi-ai lipsit.. Succes la scoala de soferi
Ma uit la poze acusica

Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Of Doamne, ce de copilasi frumusei.
Mi-a placut Serghei in prima poza, ca stie ce e cool pe lumea asta (unde sta el cu manutza)..
Mi-a placut de Mihnea ca are plete si e tare vesel
Mi-a placut si poza aia de grup(toate de fapt) dar tare as vrea sa stiu si cine era pe acolo, caci nu cunosc decat tare putine mamici..
Tricourile cred ca sunt dragute, mie mi-a palcut ce am vazut.
Deci, cine ne traduce si noua cine e ciresica si care e mamica de pe forum aferenta?

Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutam livada si o saptamana buna va dorim!!
Super,super intalneala cireselor (cu copacii din dotare..), foarte frumosi toti si tricourile sunt grozave.. ati facut o treaba minunata Lacri si Simona!! Inca o data multumim frumos!!

Acum la sarbatoriti:

La multi ani dragi cirese:
IRINA MARIA
HORA LUCIA

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24252231dd43d47382a52a" target="_blank">
primul an cu Soficu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Ildi multumesc frumos , abia astept sa vedem si montajul cu David..digur o sa fie super!!

Lacri drum bun si sa va intoarceti cu bine!

DianaR merci si pentru laude la adresa gogoshicii si pentru impuls sa ma pun la treaba cu slabitul, asa de bine mi-a prins ca azi am facut un pas inainte si am inceput sa zic pas la paine.. sa vedem cat ma tine!!
Sa nu uit: faine tare pozele de la intalneala.. iar Timeea e dulce rau de tot mai ales in poza in care era suparici..

Steluta merci

Nikolett multa santate lui bb David!!

Adela felicitari pentru magazin!! sa raspund la intrebari:
1.Sofia face la olita numai daca o punem noi la momentul potrivit( dupa ce se trezeste din somn de exmplu) dar nu cere. De obicei o punem si facem sa para ca un joc si dupa ce face aplaudam avem si un mic dans de bucurie ea rade si asta e tot.
2. Seara Soficu adoarme fie la tzitzi, fie in brate la mine eu ii cant si o mangai usor.

Miti hai cu pozele promise...

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24252231dd43d47382a52a" target="_blank">
primul an cu Soficu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Am uitat sa zic ceva: ieri aici s-a sarbatorit ziua mamei asa ca pentru toate mamicile (fie ca au sarbatorit sau nu):

La multi ani mamicilor!

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia
primul an cu Soficu

Mergi la inceput