Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (54)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Maine dimineata prin posta: camelia.t, gaby25, DianaR, arleena+ellaX,anamea, A.C., adriella

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

quote:
Originally posted by LYLY809

Vivi, Steluta, CatXo, voichiV, amiss, daryana, luana, carmina, inaioana, magghyc, Roxana, cocutica, danapuiu, wapi, zax, ama, ralucis, andrusksandu, shori sunt invitate maine, intre 16.00 si 18.00 in Gradina Botanica[/teal][/font=Courier New]

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Ne vedem acolo![/b]

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

mai fetelor, de cand cu reclama asta la Pampers de multe ori mi se injumatateste pagina , in stanga mesaje si in dreapta reclama...e asa enervant. La voi tot asa e ?

Abia astept sa ne intalnim la vara ! vreau si eu cu voi !!!

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Inaioana si acum imi aduc aminte ca asta vara ii luasei lui Serghei o salopetica de blugi si pt ca mi-a placut asa de mult cum ii statea i-am luat si eu lui Alex...ce vremuri !

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

LA MULTI ANI
MAYA, IRINA GABRIELA, ANDREI, NOEMI, INGRID, SOFIA ALEXANDRA, ALEXANDRU MIHAI, YANNA SOPHIA, NICHITA, SARA MARIA, KAILAN !!!Poze de la petrecerea de 1an aici
Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Ama, sa-ti creasca puiutzul mare-mare tare frumushel mai e
Am vazut ca e interesat de bani deja poate ar tb sa o cunoasca pe Macu

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni 9-10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Hello, hello!

In primul rand vreau sa va multumesc tuturor pentru urari, sunteti toate niste dragute!

Apoi vreau sa urez si eu tuturor bebeilor-cirese LA MULTI ANI! Sa creasca mari, sanatosi si frumosi, sa aiba parte de toata fericirea din lume!

Vreau sa va intreb unde ne intalnim in Gradina Botanica, sper sa nimeresc sa ajung acolo.Am vorbit cu sotul si a zis ca ma duce, stie cam pe unde e.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

quote:
Originally posted by vivighe

am pus si poze noi aici:http://new.photos.yahoo.com/vivighe/album/576460762401083817

Viviana si Ingrid

Ai o minune cu ochi albastri !Sa va traiasca !Mi-au placut pozele si mi-a mai placut ca ingrid e o domnisoara in toata regula,f.eleganta.Asa trebuie sa fie fetitele.E tare dulcica,zau!

Alina si bb Delia(10 luni)

Poze Delicioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Am pus si niste pozici aici, daca doriti sa le vizionati:
http://www.dropshots.com/CatXO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

parca era mai animat p-aci anul trecut....

camiM am vazut si eu montajul....tare emotionant sa vezi asa concentrat 1an + perioada de sarcina. eu am inceput sa fac un montaj si cu poze si cu filmulete dar inca n-an gatat.....

ama flacaul tau ca dulce mai e...zici ca-i fetita asa dragalas e

vivi chiar ma gandeam si eu ce mai faceti voi. ff frumoasa e ingrid. ne-a fost dor de ea....sa-ti traiasca!

a.c. si eu alaptez si se trezeste si acum noapte alex nici nu stiu de cate ori, si nu e de la dinti....cred ca vrea sa ma stie apoape...azi s-a trezit din somn la amiaz ca s-a trantit usa la intrare cand a venit cineva la noi si s-a speriat copilu de a inceput sa urla si sa planga vai doamne....cred ca i-a fost frica ca am plecat si l-am lasat singur

am fost cu el la vaccin ieri...am avut niste emotii, dar a plans ff putin, doar cat l-a tinut pe pat asistenta de picioare, imediat dupa l-am luat in brate si gata, i0a trecut... cand l-am pus iar pe pat sa-l imbrac s-a speriat si a inceput sa planga din nou asa ca l-am imbracat pe scaun. are 11300g 81 cm si circumf craniana 45(nu e capos)si 5 dinti.
a facut facut febra de la vaccin si e asa de dat peste cap, ca nici papa nu prea mai vrea, doar tzitzi.....noroc ca mai am. ne-a recomandat medicul sa mergem la mare la aerosoli. dar nu am apucat sa intreb de ce si care-i treaba cu aerosolii astia ca se grabea sotul...si cum am avut si emotii pt vaccin am fost cam bleaga.puteti sa-mi explicati careva care e traba cu aerosolii astia??

eu am o raguseala si tusesc si ma gadila in gat.....asa de naspa senzatie....si doc mi-a zis ca nu prea pot lua mare lucru avand in vedere ca alaptez....disper de la discomfortul asta.

lacri io-s aia cu transferul de la BRD 30 ron. cum au iesit tricourile???asa curioasa sunt...

pagina se lateste sau se ingusteaza din cauza reclamelor, am observat eu....deci nu cred ca are care o vina....da pe mine nu ma deranjeaza.....

luana tu pe unde umblii???

alda si monnica sa fiti fericite si iubite

tocmai l-am prins pe alex scotand tot felu din cosul de gunoi...
sa ne auzim cu bine...

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
CONCURS

Mergi la inceput