Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (54)
Raspunsuri - Pagina 16
A.C spune:
quote:
Originally posted by miti2004
A.C. in ce album sunt ? ca nu le gasesc...
miti, mamica de20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
Uitasem sa le fac publice,scuze.Acum nu mai e nici o problema.
Poze Delicioase
OanaRusu spune:

La multi ani Mihnea!

La multi ani David!

Carmina, Nikolett, sa va creasca puii mari si sanatosi, sa va bucure sufletul 
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni 9-10 luni
DianaR spune:
Doroti, am vazut si eu poze cu Goguta ta, o dragalasa si jumatate! Si tortul, o minune, opera de arta, ce mai!
Am primit avizul, maine merge sotul sa ridice pachetul de la posta, abia astept!
Ella, astia din Cluj is neseriosi la Posta, am trimis si noi un pachet la niste prieteni si a ajuns abia a doua oara cand l-am timis dupa ce ni l-au returnat o data... Mergi la posta cu buletinul si intreaba daca e acolo ti-l da.
Pupam livada!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
OanaRusu spune:
Doroti, m-ai facut praf cu tortul!!!
In 1000 de ani nu as fi in stare de atata migala, bravo!!! 

Pupam livada, am fff putin timp ramasa pana la plecare, toata ziua impachetez, spal, calc etc.
Pupam anticipat toti sarbatoritii lunii mai - nu cred ca o sa am acces la internet in Creta - nu prea cred ca o sa caut eu calculator.... da' aducem poze la inceputul lui iunie.
La multi ani!! 
LUANA CLAUDIA (Virgi)
RADO GABRIEL
DARIA (CATXO)
DARIA MARIA (Camelia - gabi25)
TIMEEA (DianaR)
RALUCA ALEXANDRA (Ela + Adib)
DAVID MIHAI (Neda)
STEFAN CRISTIAN (Wapi)
RAUL CELESTIN (Raluca)
ANDA ALEXANDRA (bebita2006)
ANDREI (Camelia.t)
OCTAVIAN RADU (Adriella)
ERIK (OanaS)
ANA (Liana - shoricutza)
LAVINIA ILEANA (Zuzi)
MARIA ALEXANDRA (Voichita)
EDUARD CRISTIAN (Vavitzu)
MIRCEA ANDREI (Liliana - ursulia)
RARES (florypop)
TEODORA IOANA (maximilian)
Razacila (FLORIN ALEXANDRU)
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni 9-10 luni
EllaX spune:
Oana de la Mures, sa va distrati in Creta! Nici sa nu cauti calculator cu internet, abia mai scapi de dependenta!
Nu mai apuc sa fac nimic peste zi, tre' sa fiu tot cu ochii pe Ana, daca nu e ea calare pe mine. Anuntam dintele 7 - incisiv lateral sus, dreapta. Gingiile i-s albite in multe locuri, nu ma mai mir ca-i maraila, zilele astea.
Eu am venit putin de la bucatarie, unde am la treaaabaaa! Acum plec inapoi. M-a anuntat barbatu-meu ca a terminat treaba si e in drum spre casa. O sa mancam mamaliguta cu branza si smantana, in seara asta. Merg sa fac mamaliga.
Diana79 spune:
LA MULTI ANI SARBATORITIILOR DIN ULTIMA PERIOADA: NATALIA, ALESSIA, IRINA, HORA, MIHNEA SI DAVID. SA CRESTETZI MARI SI SANATOSI.
LA MULTI ANI DE ASEMENEA: MONNICA SI BOGDANAI. SA FITZI FERICITE.
am vazut si noi pozele din grup dar si pe cele ale lui dorotzi. mamaaaaaa ce tort frumos ai facut. Mi-ai dat o idee, ca si eu as vrea sa fac pt Nicole dar... cu siguranta nu ma pricep ca tine. Bravooo.
ce frumoase sunt si pozele in grup, l-am vazut pe Mihnea cu tati, ce madru era...![]()
Tricourile arata superrr....sper sa pot sa le fac si eu.
Arleena mi-ai trimis doar prima pagina cu tricoul, nu am si spatele
ok sper sa revin mai des . Numai bine tuturor
Diana
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
Steluta spune:
LA MULTI ANI MIHNEA FRUMUSESCU!!!
Sa cresti mare si sa te plimbe mami cat mai repede cu masina! ![]()
LA MULTI ANI DAVID!!!
Sanatate multa si numai bucurii sa le aduci parintilor!!!
Daryana, multumim tare mult pentru pozele frumoase!! Drum bun in Germanika, sedere placuta acolo!! 
Amiss, foarte dragut cum povestesti tu despre Petra. Noi nu am folosit spuma la baie. Chiar mi-ai dat o idee... Altfel, Andrada e ratusca de nota 10. Ma bucur ca ii place apa. Ah, si intrebai cum a rezistat in fata atator baieti?? Pai dupa cum se poate vedea si in poze, dl. Frumusescu a incercat s-o vrajeasca, dar se pare ca fiica-mea inca se tine tare 
... Dar spre final au mai aparut Elena si Bianca, asa incat s-a mai echilibrat balanta
.
Alina (A.C), frumoasa ciresica ne arati tu in poze!! Le-am vazut si pe cele de la mare. Abia astept sa mergem si noi. In alta ordine de idei, taiatul motului nu are NIMIC de-a face cu biserica. Asa ca nu pune baza pe ce a spus "preotul". Este doar o simpla petrecere cu anumite obiceiuri (babisme, mai clar spus), pe care o faci cand doriti voi. Noi vom face petrecerea in functie de cum este Tati in tara. Se pare ca nu se prea nimereste sa fie acasa de ziua fiica-sii
. Ah, si legat de montaj, se va finaliza, cand isi va aniversa si ultima cireasa primul anisor!! Asa ca stai linistita, vor aparea toate ciresele (musai cu tricoul
). 
Doroti, frumoasa domnisoara am vazut noi in poze. Iar tortul, de nota 20
... Mi-ai dat o idee tare buna de aranjat tortul. Spune-mi florile le-ai facut din pasta de zahar sau lapte praf???
Oana, vacanta placuta in Creta!! Sunt tare curioasa cum e pe-acolo!! Asteptam impresii, cand te intorci! Eu vroiam acolo in luna de miere
.
Ella, felicitari pentru dintzoc... Eu cred ca ii va iesi si Andradei vreo maseluta, ca de nu roade tot ce ii iese in cale de vreo 2 zile. Nu conteaza ca e mana mea, leagan, balansoar, carucior, etc... Si apropo de colet, Diana are dreptate: du-te la posta si intreaba de colet.
Ma duc si eu la nani de-acum.
am livada in sarbatoare
Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by A.Cquote:
Originally posted by miti2004
A.C. in ce album sunt ? ca nu le gasesc...
miti, mamica de20 iunie 2006
POZE_Alex
Uitasem sa le fac publice,scuze.Acum nu mai e nici o problema.
Poze Delicioase
ei, dar si ce rochita frumoasa am mai vazut pe acolo

miti, mamica de
20 iunie 2006POZE_Alex
miti2004 spune:
mai Doroti, acum am vazut ca tortul e facut de tine
, adica am citit ce au spus fetele ...Eu te anunt ca nu sunt in stare de asa ceva, eu credeam ca l-ai comandat undeva...BRAVO TIE !
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
arleena spune:
asa ma bucur ca va place designul la tricouri
....abia astept sa vad si eu tricoul maine. sunt fericita ca am putut face ceva concret pt toata gasca de aici
.
diana79deci tu mi-ai trimis mail....ca nu stiam cine e.... vezi ca sunt 3 pagini....in partea de jos stanga scrie page1/page2/page3...este fata, spatele si poza cum ar trebui sa arate tricoul dupa imprimare.
doroti ce fain arata tortul...zici ca e din poveste/desene animate
....goguta ta e tare dragalasa si chiar ca seamana cu tacsu. da tu de ce nu apari in poze???
dariana calatorie placuta si sa-l revedeti pe tati cat de curand...cred ca va e un dooooooooorrr
oana vacanta placuta
...sa nu auzim de voi pana va intoarceti....
tanti mama lui HORA, de ce nu mai dai p-aci??
noi am fost in weekend pe la santierul nostru....adica al sotului(ne-am luat teren sa ne facem casa si am ajuns sa facem case pt altii)...ma rog, alex a fost in extaz p-acolo...muntii de nisip si pietre, excavatoare, roabe etc....de abia l-am luat de la nisip....s-a jucat vreo juma de ora mutand cativa pumni de pietre dintr-o roaba in alta, l-a ajutat pe tacso sa ude 2 fundatii....
am pus un www.youtube.com/watch?v=4BNO4aDK9Xw" target="_blank">filmulet si cateva poze sa ne mai vedeti daca v-a fost dor de noi![]()
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
CONCURS