Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (54)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Arleena da eu eram. Merci mult nu-mi mergea mie calculatorul acum gata am salvat fisierul si o sa merg sa fac si eu tricoul.

Azi m-a prins o furtuna cand veneam de la mall. Deci ploua cu bucati mari de gheata am murit de frica nu vedeam nimic era sa intru si in unul care s-a pus in unghi mort sa ma depaseasca. Multumesc lui Dumnezeu am ajuns ok. M-am speriat f tare.

Luana ce mai faci???

Virgi tu??

Aaaa fetelor din Canada ziceatzi de o branza la un moment dat de la Gerber. Unde se gaseste ca eu tot caut si nimic.

AAA eu am trecut-o pe Nicole pe pampersi din aia care sunt gen chilotzei, Easy ups...sunt f buni,ii mai dat si baby dry dar ii face rani acolo unde se inchid ca ea se tot suceste.

Numai bine tuturor

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Oana vacanta placuta. Asteptam sa ne povesteti cum a fost.

Mergi la inceput

Ok mi-am adus aminte demult vroiam sa va intreb ceva. Voi dupa ce bebei implinesc 1 an o sa incepeti sa le datzi lapte de vaca sau formula (lapte praf)??? Eu lui Nicole vreau sa-i dau tot lapte praf dar este cel special de la 1 an, cu aroma de vanilie au bagat mai nou, Enfagrow, de fapt in Romania nu este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

quote:
Originally posted by Diana79

Arleena da eu eram. Merci mult nu-mi mergea mie calculatorul acum gata am salvat fisierul si o sa merg sa fac si eu tricoul.

Azi m-a prins o furtuna cand veneam de la mall. Deci ploua cu bucati mari de gheata am murit de frica nu vedeam nimic era sa intru si in unul care s-a pus in unghi mort sa ma depaseasca. Multumesc lui Dumnezeu am ajuns ok. M-am speriat f tare.

Luana ce mai faci???

Virgi tu??

Aaaa fetelor din Canada ziceatzi de o branza la un moment dat de la Gerber. Unde se gaseste ca eu tot caut si nimic.

AAA eu am trecut-o pe Nicole pe pampersi din aia care sunt gen chilotzei, Easy ups...sunt f buni,ii mai dat si baby dry dar ii face rani acolo unde se inchid ca ea se tot suceste.

Numai bine tuturor

si eu ii mai dau scutece gen chilotel pe acelasi motiv, ca-l jeneaza ceilalti de la aripiaorele alea cu arici....let's go se numesc la noi si sunt mult mai buni ca baby active doar ca sunt cam scumpi, aproape dubla fata de ceilalti. bine ca ai ajuns sanatoasa acasa....si asteptam si de la tine poza cu tricoul ciresar...

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
CONCURS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Buna dimineata la toata livada.
Si eu astept avizul de la posta, dar se pare ca e departe pana aici unde se agata harta in cui.Sper sa vina azi.

Ardeiul meu tuseste de 2 zile, a luat o raceala de la Fini, doar ca la el e o forma mai severa se pare.Azi noapte febra 40, lichide abia vrea sa inghita, totusi dimineata a inghitit 100ml de lapte si ceva apa.Azi mergem la dr sa vedem ce ne spune.Muci avem garla, tuse....tot tacamul.Se pare ca Fini poarta de la gradi microbii, el este cat de cat imun, dar Ardeiu o incaseaza ca lumea.Sper sa treaca repede.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

ARLEENA ce frumos se joaca Alex
DIANA79 sa stii ca eu am incercat cu lapte de vaca la Daria....cel pasteurizat i-a placut dar cum nu putem lua tot timpul de ala....am incercat si cel la punga si de la asta a avut colici si a plans noaptea. Acum am trecut pe Nestle junior pentru 1 an, simplu si cel cu miere, cam 4 zile ne tine cutia
A.C. cat de dulce e delicioasa mica....in ultima poza iti vine sa o mananci

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
Ne votati?: CONCURS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

CAMELIAT sanatate multa la copilasi

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
Ne votati?: CONCURS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Am primit si noi avizul de la posta, asa ca, vom trece azi sa ridicam tricouasul.
Multumim Razacila!Stii tu de ce!

O sa punem si noi poze cred ca maine, in functie de cat de bine se va simti Ardeiul si daca va avea pofta de pozat.Sper sa-si revina ca acuma e tare pleostit.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

MIHNEA & DAVID
LA multi ani fericiti!!!

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Sotul Lacramioarei a trimis astazi toate tricourile pt fetele din strainate.Vor ajunge in cca 7 zile si sunt puse prin posta nu prin coletarie, asa ca veti primi pachetul acasa nu trebuie sa mergeti sa il ridicati.Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput