Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (54)
Raspunsuri - Pagina 18
ralucis spune:
Salutare tuturor! In primul rand sa va spun ca azi am fost la eco si vom avea tot o fetita! Suntem bucurosi ca e bine, sanatoasa, f zglobie, sarea in toate partile, si avem motiv sa incercam peste cativa ani sa le facem fetelor si un fratior! Asteptam propuneri de nume! Pana acum mi-ar placea Sofia (Cami
), dar tot prospectam piata!
La multi, multi ani fericiti pentru NATALITA ELENA, ALESSIA,
IRINA MARIA, HORA LUCIA, MIHNEA ALEXANDRU si DAVID!
Un la fel de mare la multi ai si pentru ALDA, MONNICA si BOGDANAI!
Am vazut ca v-ati intalnit frumos in Gradina Botanica, eu nu am putut sa vin pt ca sotul a fost anuntat exact miecuri ca pleaca joi in delegatie la Constanta si am profitat si noi de plecarea la mare, asa ca l-am insotit. A fost bine, vreme buna, Ilinca mai avea putin si se arunca in mare, atat de tare i-a placut.
Nu stiu daca mai are chef cineva de o alta intalnire sambata? As vrea sa ma intalnesc cu Lyly sa iau tricoul si sa ii dau banii si ma gandeam ca, daca area si ea chef, sa mai facem o intalneala, ce ziceti? Adica nu doar cu restantierii, ca mine, ci cu restul gastii care e pe aici prin Bucuresti, ca, din pacate, cu fetele din tara e mai greu sa ne vedem.
Ilinca merge singurica in picioare, daca e pe langa niste scari se incumeta sa le urce singura, ba chiar sa le si coboare, ceea ce ma face sa cred ca va fi o obraznicuta pe viitor.
Bine ca ati ridicat problema laptelui de dupa 1 an, eu acum ii dau Milumil, tot asa, nu stiu ce sa fac, daca sa o trec pe lapte de vaca dupa 1 an. Mai astept si parerile voastre si o sa intreb si pediatrul.
O alta intrebare, s-a gandit sau a luat cineva lotiune de plaja pt bebe? Si daca da, de care? Eu am avut anul trecut de la Chicco, 50 protectie, da parca mi se pare cam mare acum. Ce alte firme mai stiti, parca mai e de la Nivea si Garnier, Mustela o avea?
EllaX spune:
Ziua buna la toata lumea!
Ne pregatim de iesit la plimbare si treburi - mergem sa luam tricourile!
Am primit ieri dupa-amiaza avizul, am fost la posta, Ana a inceput sa planga si a trebuit sa plecam. Azi suntem ceva mai bine decat ieri. Ca masura de siguranta, Simona (Arleena) s-a oferit sa vina cu noi, cu Alex cu tot, sa stea ea afara cu copiii, cat timp stau eu la coada.
Nu v-am zis: a descoperit si Ana cutiutele muzicale! Le am descarcate dinainte de a naste. Pana acum, cand ii puneam sa le asculte, ceda la a doua-a treia melodie, si plangeaaaa!... Acum ii plac de numa', mai ales cantecelele pe care le recunoaste.
Si nici asta nu v-am zis, ca am uitat: ne luptam, de vreo luna, cu un eritem fesier, uneori tare urat. Am incercat ulei de masline, bai de sezut cu musetel, schimbat crema de fundulet... Ce ne-a mai pus pe linia de plutire a fost Nidoflor 3 zile, dimineata si seara, iar peste zi - pasta Petrini (batrana pasta Petrini, saru' mana!) alternata cu crema Penaten. Acum continuam cu Petrini si Penaten, alternativ. Mie Penatenul mi se pare muuult mai bun, pt eritem fesier, decat Bepanthen; pe labii nu ii prea aplic Penaten pt ca am eu un fix cu cremele care contin talc si ajung pe mucoase - s-ar parea ca talcul pe mucoase este cancerigen. V-am zis ca sa stiti, ca poate, cum e vara si se incing funduletele dragi, aveti aceeasi problema. Crema Penaten eu am gasit la Help Net, dar am mai vazut in vreo doua farmacii mai aprovizionate.
EllaX cu Ana (30 iunie 2006)
EllaX spune:
Ralucis, Mustela are crema cu fps, cu 30 are sigur, dar e peste 70 RON. Noi am luat, din Help Net, o crema de la Bottega Verde, cu FPS 40, de care eu sunt tare multumita. Dupa aia, pt Alex al Arleenei, de ziua lui, am cautat la fel, dar in oras nu este; am gasit, si cred ca este buna, ca toata gama, Eucerin. Eu m-am orientat spre fp 30-40, ca ambii copii au pielea blonda. Se spune ca de la 25 in sus sunt bune cele pt copii. O prietena dermatolog mi-a zis ca ar fi bune Vichy, Bioderma. Pe forum am gasit ca si Elmiplant pentru copii merge tare bine. Eu mi-am luat pt adulti, cu fp 30, si e buna-buna.
Se vede din text ca am o zi mai buna decat altele, ca abuzez de adjectivul asta. N-an vreme sa schimb, scuzati repetitia.![]()
Ama, ti-am vazut in poze baiatul cel frumos! Am vazut toate-toate pozele care s-au pus in Livada, da' nu-mi aduc aminte toate numele, si nu vreau sa se supere nimeni.
Pe ale Amei le-am vazut ultimele, de aia le tin minte.
Acum trebuie sa plec.
EllaX cu Ana (30 iunie 2006)
Diana79 spune:
Ralucis felicitari pt fetitza. Sa ai o sarcina usoara in continuare si o printzesica sanatoasa.
Diana
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
adriana spune:
La multi ani Mihnea si David! 

Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by Diana79
Ok mi-am adus aminte demult vroiam sa va intreb ceva. Voi dupa ce bebei implinesc 1 an o sa incepeti sa le datzi lapte de vaca sau formula (lapte praf)??? Eu lui Nicole vreau sa-i dau tot lapte praf dar este cel special de la 1 an, cu aroma de vanilie au bagat mai nou, Enfagrow, de fapt in Romania nu este.
Dianade
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
Diana eu inca ii dau Enfapro 6+, de la un an o sa trec pe Enfagrow, cred ca o sa-i dau lapte praf pana inspre 1.5-2 ani, daca o sa-l vrea.
miti, mamica de
20 iunie 2006POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
miti2004 spune:
Cameliat multa-multa sanatate Ardeiashului tau ! 
Ralucis felicitari pt bebica cu funditze ! In legatura cu lotiunea de plaja, eu am luat ceva cu factor 50 care cica e testat de dermatologi. Inca nu i-am dat, dar o sa-i dau daca va fi cazul.
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
miti2004 spune:
EllaX poate Ana a mancat ceva acidulat si d'aia s-a oparit la fundulet. Poate chiar si de la mere crude ( adica nu coapte la cuptor )...cine stie...sau de la suc de fructe daca ii dai...
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
oana.iat spune:
Salutare!
Am terminat si eu cu baita, lapte si adormit copilul. Am stat o gramada azi in parc, a mers asa cum poate si ea, adica tinuta de manute, am dat-o si in niste caluti, ce mai...nebunie. Ma gandeam ca adoarme lemn...de unde, pana nu si-a facut nr nu a adormit.
Ralucis, felicitari pentru fetita din burtica. Sa fie sanatoasa, asta e cel mai important lucru din lumea asta. Fetite, baietei, sunt ai nostri si oricum ii iubim enorm.
In legatura cu laptele formula, eu am intrebat pediatra si mi-a zis ca este recomandat pana la 2 ani. Oricum eu am auzit de copii care dupa ce au fost trecuti pe lapte de vaca nu au mai baut lapte la fel ca inainte si nu vreau sa ma risc. Eu ii dau Milumil 3 si il accepta f. bine. Tocmai a ras in seara asta 300 ml odata, m-am mirat si eu, se vede ca era rupta dupa atata zbenguiala.
Crema cu factor de protectie solara eu i-am luat Vichy . Are factor de protectie 50 si este recomandata pt corp si fata. Alexandra are pielicica tare alba, nu seamana cu mine, e ca un cash. Am dat pe crema 62 ron.
Adela, sanatate multa lui Andreiutz. Of, ce ai mai tras si tu cu racelile astea. Cred ca atunci cand o sa-l dai si pe el la gradi o sa fie imun la toti virusii. 
/
DianaR spune:
Ralucis, felicitari ptr fetita din burtica!
Crema de soare la Vladut am folosit Nivea factor de protectie 30 dar numai cand l-am dus la plaja. Asa ptr plimbari in carucior sau joaca nu am folosit, prefer sa-i duc cu masina in parc si sa-i plimb la umbra.
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete