Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (54)
Raspunsuri - Pagina 11
carminabulina spune:
LA MULTI ANI HORA!!!!!! TE TIN MINTE TOATA VIATA CUM I-AI LUAT-O TU INAINTEA LUI MIHNEA
...CAM GRABITA CAM GRABITA...
LA MULTI ANI IRINA SI DE-ASEMENEA MAMICA BOGDANA!!!!
Si acum fug la sofat...multumesc pentru incurajari Steluta.
Adriana
.
nikolett2445 spune:
LA MULTI ANI SI ASTAZI PENTRU TOTI SARBATORITI
Avem intoleranta la lapte si la proteina de vaca,nu stiu acum cum este cu carnea de vita,avem voie sau nu,nu vreau sa mai incerc,si sa o luam de la capat cu stomacelul.
alergia se manifesta prin accelerare tranzitului intestinal scaune multe pe zi 10 -15 eliminarea florei intestinale prin mucus cu sange fara miros intens,as putea spune miros frumos,chiar, si asa s-a ajuns la perfuzi spital antibiotice crezandu-se de fiecare data ca este dizenterie.
in concluzie suntem bine acum trebuie atentie mare cu regimul.
am vazut pozele din parc cu cireselele f frumoase, copilasi frumosi, tricourile imi plac,felicitari celor care s-au ocupat de tot.
NIKOL si bb DAVID (15 MAI 2006) http://photos.yahoo.com/nikolett2445
OanaRusu spune:
Carmina multumiri pt poze 
Super intalnirea - super tricourile 

Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni 9-10 luni
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by nikolett2445
LA MULTI ANI SI ASTAZI PENTRU TOTI SARBATORITI
Avem intoleranta la lapte si la proteina de vaca,nu stiu acum cum este cu carnea de vita,avem voie sau nu,nu vreau sa mai incerc,si sa o luam de la capat cu stomacelul.
alergia se manifesta prin accelerare tranzitului intestinal scaune multe pe zi 10 -15 eliminarea florei intestinale prin mucus cu sange fara miros intens,as putea spune miros frumos,chiar, si asa s-a ajuns la perfuzi spital antibiotice crezandu-se de fiecare data ca este dizenterie.
in concluzie suntem bine acum trebuie atentie mare cu regimul.
am vazut pozele din parc cu cireselele f frumoase, copilasi frumosi, tricourile imi plac,felicitari celor care s-au ocupat de tot.
NIKOL si bb DAVID (15 MAI 2006) http://photos.yahoo.com/nikolett2445
Sanatate multa la David, si putere multa, Nikol

Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni 9-10 luni
CatXO spune:

La multi ani pentru toti sarbatoritii, in mod special pentru sarbatoritele de azi: IRINA MARIA SI HORA LUCIA!!!

Carmina foarte frumoase pozele, imi pare rau ca nu mi-am adus si eu cireasa. Dar o sa-i fac poza in tricou si o pun pe forum.
bb Mihnea.
Nikolett multa sanatate lui bb David.
Pupici
amiss_zip spune:
Multumesc si eu pentru tricou!!
lyly l-am primit!!
Am sa ma uit si eu la poze mai tarziu, acum nu am timp![]()
va pup!
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
Aici puteti vedea pozele facute ieri, sunt un pic cam de-a valma dar nu mai am timp sa le sortez. Va pup!
http://new.photos.yahoo.com/carminabulina/album/576460762401357543
O gramada de cirese carnoase, pietroase si delicioase

Abia astept sa ne imbracam si noi cu tricoul ! si abia astept sa prind si eu o intalnire de ciresari !!!
miti, mamica de
20 iunie 2006POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
anamea spune:
Anuntam si noi cum stam cu greutatea si cu celelalte 9 kg, 70 cm si 44 circumferintele (cap si talie). Cum e bine, rau, sa-mi zica cineva ca d-na asistenta era dusa cu pluta. La d-na doctor nu am intrat ca am vrut sa vedem numa ce greutate avem.
Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa poze mai vechi si mai noi Votati ANA MARIA