Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (54)
Raspunsuri - Pagina 12
miti2004 spune:
Irina Maria si Hora LA MULTI ANI mai ciresicilor ! sa fiti mereu voioase si sanatoase ! 

miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
oana.iat spune:
LA MULTI ANI !!!!
Hora, Irina, sa fiti sanatoase si norocoase!! Petrecere frumoasa!!
/
oana.iat spune:
Foarte frumoase pozele! Ferice de voi, bucurestencelor, ca sunteti multe si va puteti intalni ! Abia o astept si eu pe Lacra sa ajunga in Iasi sa ne intalnim cu ea si cu Razacila. Atunci o sa primim si noi tricoul .
papadie spune:
IRINA & HORA
Sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de bucurii!
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
ama_kaly spune:
LA MULTI ANI
sarbatoritelor noastre: NATALITA ELENA, ALESSIA, IRINA MARIA si HORA LUCIA!!!
Sa cresteti mari si sa le aduceti numai bucurii parintilor vostri!
Ne-am intalnit cu Lacri si cu domnul Razacila, am primit si noi tricoul si ne place foarte mult.Alex este un scump si foooarte cumintel comparativ cu Seby, pe buna dreptate i se spune Razacila caci ne-a zambit tot timpul.Pentru fetele din provincie care isi asteapta tricoul prin posta, a zis Lacri sa anuntati daca ati primit pachetul.Puteti scrie aici si ii voi transmite eu.Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
A.C spune:
Ama,eu in seara asta am primit avizul.Maine dimineata merg la posta sa ridic pachetelul cu tricoul.Abia astept.ii multumesc inca o data Lacramioarei!
Alina si bb Delia (10,5 luni)
Poze Delicioase
gabi25 spune:
LACRI am luat azi la 12 si noi tricoul....revin cu poz(n)ele mai tarziu putin....e super fain. Banii ii va trmite maine sotul.
Am vazut si intalnirea cireselor si copacilor....super....mamici una si una si de pitici nici nu mai spun
IRINA MARIA 
HORA LUCIA 
MIHNEA ALEXANDRU 
DAVID 
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
Ne votati?: CONCURS
miti2004 spune:
Am cumparat niste crema de lapte, un fel de budinca-crema, la borcanel si are data expirarii 5 mai 2010
.
Cum e posibil sa fie valabila 3 ani ? Oare cat de sanatoase sunt deserturile/mancarurile pt bebelusi la borcanel ???
si tot pe borcanelul cu crema scrie printre altele ca ar contine amidon de porumb SAU de orez....nu inteleg de ce "SAU" si nu "SI" 
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
ama_kaly spune:
Poze cu Seby si Alec aiciEu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
Steluta spune:
Cine doreste, cine pofteste la FILMULETE DIN COLECTIA BABY EINSTEIN si BRAINY BABY, v-am trimis un e-mail pe contul comun de pe yahoo cu detalii despre site-urile/linkurile de unde le puteti trage. Nu le puteam pune aici, caci stiti ca la modul oficial trebuie sa le cumperi.
Cine are nelamuriri, nu ezitati sa intrebati.
Ama, tare frumoase pozele voastre!! Imi plac asa de mult cele cu ei in iarba!! E un contrast foarte placut intre verdele ierbii si imbracamintea bleu a cireselor!! ![]()
Ma duc la nani!!
Doroti, vrem poze cu Guguta si una cu tortul musai!!! 
am livada in sarbatoare!!
Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)