Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (54)
Raspunsuri - Pagina 13
daryana spune:
In primul rand la multi ani sarbatoritilor de pana acum sa ne traiti si sa ne bucurati cel putin la fel de mult ca in anul asta si pe viitor...
In al doile rand, anunt o victorie importanta impotriva virusilor de tot felul din calculatorul meu... asta dupa ce a stat vreo 3 zile la un prieten la depanat care a constatat evident ca nu are nimic...
Mai pe scurt, uite acum am ajuns sa va arat pozele de la intalnire, imi pare rau de intarziere... http://entertainment.webshots.com/album/559042494WYCnyn
A fost minunat, m-am bucurat sa cunosc personal atatea ciresele pe care le stiam atat de bine numai din poze...
Noi miercuri zburam la tati in germanica, sper sa fie bine... am auzit tot felul de povesti cu presiunea in ureceha interna ca se modifica si poate sa urle bebe tot drumul, sper sa nu fie cazul si sa ne auzim cu bine...
Burtocika spune:
Salutare livada !!!
Ma mai tineti minte ? Se pare ca da, dupa numarul impresionant de felicitari pe care le-am primit si eu si Gongutza ...
Am intrat in mod special azi, pt ca eram sigura ca o sa va aducweti aminte de noi, si nu vroiam sa las felicitarile fara multumiri 
Deci, multumim si pupam cu drag toate fetele care ne-au felicitat, CatXO, Miti2004, Oana_iat, Papadie, Ama_Kaly, Gabi25, Steluta, Anamea, OanaRusu, A.C., Carminabulina, Ildi25, CamiM, EllaX si ... sunt convinsa ca am uitat pe cineva ... Un pupic special pentru cele pe care le-am uitat !
Sunt prinsa rau cu Gongutzelul, care misuna prtin casa si trebuie sa ma tin dupa el ... am ratat cateva zile si pe urma s-a dus de rapa tot, voi atri scris si ati tot scris, iar eu n-am apucat sa citesc din urma, asa ca pana la urma m-am lasat pagubasa, plus ca timpul pe care-l am liber s-a redus drastic ...
Inteleg ca s-a pus de-o intalneala ... pe care am ratat-o !!! Si mai inteleg ca e rost de un tricou al cireselor ?! Vreau si eu !!! Cum facem ?
Daca va intalniti in parcul IOR, dati-mi si mie un semn, sa vin si eu ! Mai sigur dati-mi pe mail, ca asta il citesc mai des, pe adresa bogdana_ip@yahoo.com !
Va pup si ma duc sa ma uit la poze !
Boghi
poze Goanga
si alte poze
gabi25 spune:
Am vazut toate pozicile 
Ia sa vedeti o cireasa furioasa:
m-am saturat de poze
stau numai un pic
asa e bine?
pui de fotomodel
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
Ne votati?: CONCURS
amiss_zip spune:
Salut!
Nu imi vine sa cred ce mari s-au facut puiutii!! WOW ce poze frumoase s-au facut in gradina botanica!!
Azi am luat si eu un carut nou ,care cred ca are vreo 2-3 kg, si imi este muult mai usor sa plec cu Petra la drum lung. Tare mi-ar place sa ma vad si eu cu voi!
L-am vazut pe Nic cel mic care acum e maaare si dragalas foc. L-am vazut si Pe Mihnea, bey! ce mai faceti??
L-am vazut pe Alec, pare un copilas atat de fin. L-am vazut si pe fotomodelu' nostru Seby, pe Andrei cel plin de viata si pe David pe care nu am avut onoarea sa-l cunostem dar tare mi-ar place sa ne vedem.
Cum i-a fost Andradei intre atatia baietei? Moama, te-ai descurcat Andrada??? 
Superbe pozele! M-au emotionat foarte mult. Si cand ma gandesc ca eu sambata am fact curat si am mers la cumparaturi parca imi pare rau. Am ajuns sa fiu foarte obosita. Si numai in we ce mai pot sa rezolv din treburile pentru casa. Din cauza acestei oboseli iar simt cum ma ia o depresie nasoala ca sunt departe de Petra. Nu am reusit sa ma impac cu acest gand.
Va invidiez ca aveti atata viata in voi!!! Eu in afara de dormit parca nu imi mai doresc altceva (exceptand statul cu Petra).
Am fost la petrecerea Horei duminica si a fost un adevarat succes! Mi-a placut foarte mult si a fost pentru mine o relaxare si o oaza de bucurie. M-am simtit bine si pentru ca Petra a fost foarte vesela si linistita (asta m-a calmat foarte mult). Era si imposibil de altfel cu miile de jucarii ce se aflau in camera Horei. Petra nu mai stia pe care sa o studieze mai intai.
Hora a fost o adevarata incantare! A avut o rochita de printesa foarte faina ce o facea bomboana de pe tort
.
Sa stiti ca imi este tare dor de voi. Imi amintiti de cele mai frumoase clipe din viata mea (sarcina, si acum Petra).
La multi ani cireselor ce fac azi 1 anisor : Hora si Irina!!
Vreau sa urez la multi ani fericiti si plini de rasete cireselor mai mari de un anisor:
SERGHEI
DAVID
ROBERT
EVELYN
BIANCA STEFANIA
MAYA
IRINA GABRIELA
ANDREI
NOEMI
INGRID
SOFIA ALEXANDRA
ALEXANDRU MIHAI
YANNA SOPHIA
NICHITA
SARA MARIA
KAILAN
NATALITA ELENA
ALESSIA
va pup si va iubesc!
amiss_zip spune:
LA MULTI ANI PENTRU MAINE:
MIHNEA
DAVID
Nikolet, sa ii aduca ingerasul de ziua lui David multa santate!
Sa va traiasca puiutii mamici si tatici si sa va aduca numai bucurii! Au un an! Ce mari sunt!
Uneori ma uit la fetita mea si nu imi vine sa cred cand striga dupa tacsu sau cand hamaie cateii pe afara
.
gabi25 spune:
AMISS pupam fata obosita si deprimata si pe frumusetea ta mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
Ne votati?: CONCURS
DianaR spune:
La multi ani Irina si Hora!
La multi ani Mihnea si David!
Multumesc de aprecierile la adresa pozelor si familiei noastre!
Miti, Vladut e destul dfe credincios deocamdata singurei gagicute, Mela, cea cu care impartea carutul lui Timeea. Asta desi Mela il mai inseala din cand in cand (ultima data chiar la intalnire...
).
Adiana, ei hai ca nu-s chiar asa slaba. Chiar ma gandesc ca as mai da un kil doua jos!![]()
Daryana, bine ca te mai vede omu pe aici! Pupam pe David si multam de poze!
Suuuper pozele de la intalnire! Ce viermuiala de tricouri rosii! Trebuie sa ma uit si eu maine cu atentie in cutia postala, nu ma asteptam sa vina asa repede...
Gabi, ii sta bine Dariei in tricou rosu cu cireasa!
Amis, pupam o mamica obosita! Petra dulce ce mai face? Multumim de vestile despre Hora si Luana, eram ingrijorata!
Cami, cum mai sunteti? Au trecut mucii?
Steluta multumim de ajutor! Ca norocul identificasem corect toti copacii si ciresele din dotare!
Ama, Lacri, fain va intalnira-ti si voi! Unde v-ati intalnit? La Ama? Ca parca ati plecat din Bucuresti...
Precis am uitat ceva... Pupam livada!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
amiss_zip spune:
Lady Di [:P] multumim.
Haideti sa va povestesc ceva ciudat despre Petra:
Petrei mele ii este frica de spuma ![]()
De fiecare data cand am facut baie Petrei, am lasat-o mai intai sa se joace cat vrea de mult apoi cand vedeam ca s-a saturat de jucat in baita o spalam repede si o scoteam din cada. Nu prea apuca sa vada spuma.
Acum cateva zile mi-a venit ideea sa ii fac ceva spuma in cadita si am pus un pic de spumant. Nu va zic ca in secunda doi era cocotata pe marginea cazii. A iesit din cadita si statea in cada. Se apropia usor de cadita plina cu spuma apoi imediat se tragea inapoi. Iar se apropia de cadita, baga mana repede si o scotea plina de spuma, se uita la ea si apoi incepea sa dea cu putere din mana sa ii cada spuma, improscand-o pe toti peretii. Se oprea si o studia.
Nu a mai vrut sa intre in cadita.
In alta zi am spalat-o pe cap si a ramas iar putina spuma in cadita si elegant mi-a transmis "mami, nu-i de gluma cu chestia asta alba, Se intinde! eu ies
".
Si tot am incercat dar acelasi rezultat. Imi pare rau pentru ca mi se pare super distractiva spuma si sa te joci cu spuma. Vi s-a mai intamplat?
Voiam de mult sa va intreb daca ati mai patit astfel de treaba cu copii vostri si ce leac imi recomandati pentru asta.