voi ce credeti?
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
ardeiash spune:
si io m-am luat dupa mama sa nu mai fac bb2 .. si acum regret ff mult! am 40 de ani.. si parca, parca as mai vrea unul !
copiii uni ic la arinti sunt diferiti de cei care a u frati.. sunt mai egoisti. si-apoi: dupa ce nu veti mai fii voi: ei se vor avea unul pe celalalt: e important , nu?
s-auzim numai de bine! si
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
pisimuky spune:
Stai linistita, amyana, ca si mie mi-a zis mama la fel... Asta, dupa ce pe primul copil mi l-am crescut singura, fara ajutor din partea ei.Atata timp cat te bizui numai pe puterile tale, go for it, eu am facut si al doilea copil si sunt foarte fericita. Parintii nu traiesc o vesnicie si e foarte bine sa aiba si copilasul tau pe cineva ( un fratior sau o surioara ). O sa te descurci, nu e uncapat de tara sa ai doi copii... Ce sa mai zica femeile care au facut si crescut ( fara ajutorul parintilor sau al socrilor ) 7 copii ? Eu am o matusa care corespunde descrierii de mai sus, asa ca, asculta-ti inima.
Mamica de nazdravan Rares si
Mihnea
Good things last forever.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Victoria_mami/Victoria_mami.jpg)
Victoria_mami spune:
quote:
Originally posted by amyana
Sa inteleg ca e o reactie generala a parintilor cand afla asa ceva?...M-am mai linistit.
mami &Andrei
"Esti absolut in sigurantza cand nu te afli nicaieri..."
Nu e o reactie generala; reactia poate fi si invers: acum 5 ani si ceva, cand sora-mea a ramas gravi cu nepotica mea, taica-meu mi-a spus foarte serios ca e cazul sa am si eu un copil... doar ca pe vremea aia eram singura; l-am intrebat: "Si cum, exact sa am un copil cand nici macar nu am un prieten?"... raspunsul!!!: "Ei, gasesti tu!..."
_
Mai bine mor neinteleasa de nimeni,decat sa ma tot explic toata viata!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Chuny/Chuny.jpg)
Chuny spune:
Amyana, daca mai vrei un copil, fa-l ! Si nu mai cere nimanui parerea, inafara de sotz, evident.
Nasterea ariciului junior Pozele mele Poze cu noi si Vladimir
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/capra_sp_cu_sp_trei_sp_iezi/capra_sp_cu_sp_trei_sp_iezi.jpg)
capra cu trei iezi spune:
quote:
Originally posted by ardeiash
si io m-am luat dupa mama sa nu mai fac bb2 .. si acum regret ff mult! am 40 de ani.. si parca, parca as mai vrea unul !
copiii uni ic la arinti sunt diferiti de cei care a u frati.. sunt mai egoisti. si-apoi: dupa ce nu veti mai fii voi: ei se vor avea unul pe celalalt: e important , nu?
ardeiash, pune-te pe treaba pana nu faci 41!
![](icon_smile_big.gif)
eu sunt singura la parinti (sotul la fel) si tot mai sper ca tata s-o fi inselat-o pe mama si sa apara de undeva un frate sau o sora. am 33 de ani si uneori imi doresc cu disperare sa fi avut o sora macar>
eu nu m-am impacat cu ideea nici acum
![](bang.gif)
pentru toate fetele, daca va doriti bb, treceti la treaba...
![](icon_smile_big.gif)
![](floare2.gif)
![](floare2.gif)
![](floare2.gif)
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/capra_sp_cu_sp_trei_sp_iezi/capra_sp_cu_sp_trei_sp_iezi.jpg)
capra cu trei iezi spune:
quote:
Originally posted by capra cu trei ieziquote:
Originally posted by ardeiash
ardeiash, pune-te pe treaba pana nu faci 41!
eu sunt singura la parinti (sotul la fel) si tot mai sper ca tata s-o fi inselat-o pe mama si sa apara de undeva un frate sau o sora. am 33 de ani si uneori imi doresc cu disperare sa fi avut o sora macar>
eu nu m-am impacat cu ideea nici acumca vor muri ai mei si voi ramane singura (ma rog, e un fel de a spune)...asa ca , da-i bataie.
pentru toate fetele, daca va doriti bb, treceti la treaba...
hehehe, d-aia io am trei
![](icon_smile_big.gif)
tcelen spune:
amyana,EU CRED CA NU MAI TU CU SOTUL TAU PUTETI HOTARI ASTA ,NIMENI NU ARE DREPTUL SA VA SPUNA CATI COPII SA FACETI,NICI MACAR MAMA TA.
POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
catrinelteodoru spune:
nu stiu de ce mamele astea pierd aceste minunate ocazii de a tacea ... mie mama imi spunea cand eram in liceu si mai tarziu in facultate :
1. familie "oare o sa iti gasesti si tu pe cineva? ca tare mai esti pretentioasa si dificila"
2. cariera "nu stiu ce o sa te faci tu, mama, din ce o sa traiesti, ca tare nu ai simtul realitatii"
Nu spun ca, atunci, poate, avea anumite motive sa creada acest lucru (am fost o visatoare si sunt o introvertita), dar astea nu sunt lucruri care sa fie spuse cu glas tare ... in loc sa incurajezi un tanar, ii tai aripile ...
mama a murit de cancer imediat dupa ce am terminat facultatea.
azi eu sunt pe punctul de a ma casatori si ocup o functie de raspundere intr-o multinationala ... si cred ca ma vede de-acolo de sus
Zambeste-mi!
danitin spune:
Vreau sa zic multe asa ca le iau pe puncte.
1. Nu-i reactie generalizata de mama. La noi mama vroia nepotei si noi ne codeam... asa ca ma stresa cu apropourile de genul da ce aveti, suntei bolnavi?
2. Depinde ce intelegi prin a fi puternic. Eu nu ma consider o femeie puternica, am multe momente in care zic nu mai pot, in care ma plang sau mi-e teama de diferite lucruri. Si aveam impresia ca "puternica" e o prietena care a facut copii (2) la jumatate de an unul fata de altul, proaspat mutata intr-un bloc nou - erau singurii care locuiau in el, sotul cu probleme la serviciu si de sanatate si ea reusea sa arate bine si sa fie optimista. Dar .... cand a fost sa devin si eu mamica am fost in situatia de a face corespondente la tv la 5 minute dupa ce alaptasem. Mama venea cu mine, imi lua fetita din brate, iesam din camera - releul era amplasat la ultimul etaj al unui hotel si cei de acolo ma lasau sa folosesc o camera din imediata apropiere a terasei - ma incheiam la bluza, dadeam cu mana prin par si intram in direct. Iar cei care stiu povestea ma considera o femeie puternica....
Mamica de spiridus
Spiridusul in al treilea an