voi ce credeti?
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
doinabita spune:
Esti suficient de puternica, caci ai crescut dupa cum spui tu primul copil singura!Hotararea o iei cu sotul tau, caci sfaturi poate sa dea oricine, mai greu sunt de pus in practica...asa ca daca iti doresti si al doilea copil este ok! e bine si pentru primul sa aiba un frate sau o sora.
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
amyana spune:
Aveti f mare dreptate, numai noi doi hotaram ce si cum! So, dupa ce trec pe la tanti ginecolog si imi fac toate controalele necesare( am 2 sarcini pierdute si pe andrei l-am tinut f greu...), merg si io ca omu' la mare...ne apucam de bb2
. Imi doresc tare mult o fetitza...In ceea ce o priveste pe mama mea o sa-mi tot repet ca "asta e felul ei de-a fi" si gata. A preluat integral metoda de la bunica mea care atunci cand a aflat ca mama e gravida cu al doilea copil n-am mai vb cu ea 6 luni fiindca "n-a intrebat-o si pe ea". Deci e genetic
. Eu am fost singura la parinti pana la 10 ani si stiu ca ma uitam tare lung la copii cu frati si imi doream tare mult sa am si eu.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/capra_sp_cu_sp_trei_sp_iezi/capra_sp_cu_sp_trei_sp_iezi.jpg)
capra cu trei iezi spune:
[quote]Originally posted by danitin
Vreau sa zic multe asa ca le iau pe puncte.
1. Nu-i reactie generalizata de mama. La noi mama vroia nepotei si noi ne codeam... asa ca ma stresa cu apropourile de genul da ce aveti, suntei bolnavi?
Mamica de spiridus
Spiridusul in al treilea an
danitin, asta tot o metoda de intromisiune in viata personala e!
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
claudela spune:
Daca voi, tu si sotul tau va doriti cu adevarat al doilea bebe nu cred ca ar trebui sa asculti ce spune mama ta.
Copiii ii faceti voi si pentru voi, nu pentru parintii vostri!
Dumnezeu e cel care da dezlegare la...cat mai multi copii!
iris77 spune:
mie imi este dor de incurajarile mamei mele...ne spunea <mama sa faceti doi copii ca ei sunt bucuria voastra, ei va vor reda zambetul pe buze atunci cand o sa fiti tristi, ei va vor da putere atunci cand nu o sa mai puteti.... copii i/au energie si dau energie si putere. sa fii sigura de asta!> din pacate mama si soacra mea nu mai sunt printre noi...
noi avem o fetitza si sper ca incurajarile mamei sa dea rezultate peste cativa ani, in sensul de a mai face un fratior sau o surioara fetitei noastre.
decizia oricum va apartine. daca ai avut puterea sa cresti unul, iti vei gasi si pentru cel de/al doilea.
mult succes!
slimatei spune:
quote:
Originally posted by ardeiash
copiii uni ic la arinti sunt diferiti de cei care a u frati.. sunt mai egoisti. si-apoi: dupa ce nu veti mai fii voi: ei se vor avea unul pe celalalt: e important , nu?
asa zic si eu ! eu sunt singura la parinti nu zic ca mama u a avut grija de mine sa nu-mi lipseasca nimic dar as mai fi vrut un frate sau o sora ,acum mama e bolnava, a ramas singura acasa, eu sunt la 2000km distanta mi-am urmat sotul, dar fara ...parca sunt pierduta as fi vrut macar pe cineva din familia mea cu mine sau macar sa fi stiut ca sora/sau fratele are grija de mama..ce pot sa va zic e destul de greu;eu pe langa faptul ca sunt un pic mai egoista din unele puncte de vedere,ma simtsingura daca sotul meu...eu ce ma fac ?nu pun raul inainte dar tb sa fiu realista mi-am propus sa fac cati or vrea Dumnezeu dar macar 2
INCET, INCET, REDEVIN FEMEIA PLINA DE VIATA!
E USOR SA CAZI.... DAR E ASA DE GREU SA TE RIDICI...
STEFANIA
![](gravida.gif)
![](copilas.gif)
foto cu burtici
nu am fost niciodata un manechin
slimatei spune:
cat despre faptul "puternic" crezi ca faptul ca esti emotiva nu te lasa sa fii puternica?din contra...toate personele puternice au un punct slab asa ca....
si eu sunt emotiva si mie imi vine sa renunt candceva devine greu si mai cred ca nu sunt singura tb doar sa mergem mai departe cu principiile sentimentele noastre si nu uita ca ceea ce ne dorim noi e numai al nostru!gandestete bine multa bafta si curaj!
INCET, INCET, REDEVIN FEMEIA PLINA DE VIATA!
E USOR SA CAZI.... DAR E ASA DE GREU SA TE RIDICI...
STEFANIA
![](gravida.gif)
![](copilas.gif)
foto cu burtici
b.nica spune:
numai cine a crescut fara frati stie ce greu este;eu am tanjit sa am un frate sau o sora cu care sa ma joc si mai tarziu cu care sa ma sfatuiesc si de aceea am facut 2 copii.nu conteaza parerea celor din jur daca te simti in stare sa cresti 2;dar ce bine o sa le fie mai tarziu!sa nu uit!niciodata sa nu taiati aripile copiiilor vostri,lasati-i sa se realizeze si incurajati toate optiunile lor,de abia atunci se vor dezvolta mai puternici.
slimatei spune:
quote:
Initial creeata de amyana
Am si eu o dilema sa zic asa: ce inseamna o persoana "puternica"? Exista vreun sablon sa zic asa?...Vreau f mult al 2 copil dar mama mea tot timpul imi zice "ca nu o sa rezist" ca "nu sunt suficient de puternica" , "ce fac eu cu nervii mei"...chestii din astea care ma revolta intr-un fel. Nu sunt perfecta dar am reusit pana acum in ce mi-am propus, mi-am crescut copilul fara ajutor din partea nimanui...Recunosc sunt f emotiva, sunt exagerata in ceea ce priveste copilul dar sa insemne asta ca nu sunt o persoana "tare"? Cand visez si eu la bb2 vine a mea mamica si-mi taie orice chef cu "incurajarile" astea... Voi ce parere aveti?
mami &Andrei
"Esti absolut in sigurantza cand nu te afli nicaieri..."
te inteleg si te sustin 100% si te-as admira mai mult daca ti-ai urmari instinctul tau fara sa le dai prea multe explicatii... stiu ca e f. greu cand cineva ti-o taie, ca nu poti fi in stare de... si e mult mai greu de suportat cand e un parinte... tb doar sa crezi in tine si in fortele tale,POTI! lupta vei vedea ca totul va fi bine !Mult curaj
STEFANIA
![](gravida.gif)
![](copilas.gif)
E usor sa cazi, dar e asa de greu sa te ridici!
foto cu burtici