voi ce credeti?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

quote:
Originally posted by Desiree2002

quote:
Originally posted by amyana

Sa inteleg ca e o reactie generala a parintilor cand afla asa ceva?...M-am mai linistit.

mami &Andrei

"Esti absolut in sigurantza cand nu te afli nicaieri..."

Nu e o reactie generala; reactia poate fi si invers: acum 5 ani si ceva, cand sora-mea a ramas gravi cu nepotica mea, taica-meu mi-a spus foarte serios ca e cazul sa am si eu un copil... doar ca pe vremea aia eram singura; l-am intrebat: "Si cum, exact sa am un copil cand nici macar nu am un prieten?"... raspunsul!!!: "Ei, gasesti tu!..."

_

Mai bine mor neinteleasa de nimeni,decat sa ma tot explic toata viata!

Desiree, e prima data cand aud asa ceva! Parintii mei ar fi vrut sa ma stie fata mare pana la cununie iar apoi sa ma distrez si "sa-mi traiesc viata" cativa ani pana "sa-mi pun streangul de gat"
E foarte normala si perfect de inteles dorinta lor ca noi sa facem copii mai tarziu si mai putini. Nu vor decat sa ne protejeze, sa ne stie ca traim o viata usoara. Lor le-a fost greu sa ne creasca, sa nu ne lipseasca nimic. Au facut sacrificii ca noi sa nu simtim lipsurile si mizeria vremurilor in care traiam. Probabil ca au aminturi dureroase din perioada cand ne aveau mici si aveau tot felul de greutati, si poate ca le pare rau ca nu "si-au trait tinereatea".
Mama mea de la inceput tot incerca sa ma convinga sa nu-mi mai doresc asa de tare copii, sa mai astept, sa ma distrez, sa ma plimb, ca ea m-a facut la 19 ani si probabil ca nu i-a fost usor, era aproape un copil cand a luat viata in piept.
Totusi nu mi-au spus niciodata ca nu sunt destul de puternica sau ca n-as fi in stare sa-mi cresc copiii, desi poate intr-o oarecare masura ar fi avut dreptate.
Si eu ma cred o femeie slaba, emotiva... dar viata mi-a demonstrat ca atunci cand e nevoie stiu sa ma mobilizez si ma lupt cu problema chiar daca in general sunt o cacacioasa... scuze Am vazut asta in noptile cand am fost nevoita sa alerg cu copilul la spital iar sotul meu "cel puternic" tremura si se invartea fara rost si nici cheile de la masina nu le gasea...

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Amyana fa l pe bb2 si las o pe mamica in pace!

Ardeiash de ce zici asa?! Eu am tot 40 si m am hotarat ptr al doilea bb. Defapt Raluca m a convins. Si ea ca si voi fetele fara frati imi cere cu disperare o surioara.

Nici eu nu cam stiu cum o sa le zic la ai mei, dar deocamdata fac abstractie de asta!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

quote:
Initial creeata de amyana
Cand visez si eu la bb2 vine a mea mamica si-mi taie orice chef cu "incurajarile" astea... Voi ce parere aveti?

mami &Andrei

"Esti absolut in sigurantza cand nu te afli nicaieri..."

Parerea mea e ca ar trebui sa te apuci de treaba, fara a-i mai da "raportul" mamei tale care va sunt planurile! Asta e decizie ce trebuie luata impreuna cu sotul, nu cu mama. (Asta, desigur, in cazul in care mama ta nu iti creste copilul/copiii, ceea ce la tine nu e cazul).

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

quote:
Originally posted by corinadana

Nici eu nu cam stiu cum o sa le zic la ai mei, dar deocamdata fac abstractie de asta!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Corinadana, de ce trebuie sa le spui ce planuri ai? Nu e mai simplu sa-i anunti intr-o buna zi ca vor fi, inca o data, bunici???

_

Mergi la inceput