voi ce credeti?

voi ce credeti? | Autor: amyana

Link direct la acest mesaj

Am si eu o dilema sa zic asa: ce inseamna o persoana "puternica"? Exista vreun sablon sa zic asa?...Vreau f mult al 2 copil dar mama mea tot timpul imi zice "ca nu o sa rezist" ca "nu sunt suficient de puternica" , "ce fac eu cu nervii mei"...chestii din astea care ma revolta intr-un fel. Nu sunt perfecta dar am reusit pana acum in ce mi-am propus, mi-am crescut copilul fara ajutor din partea nimanui...Recunosc sunt f emotiva, sunt exagerata in ceea ce priveste copilul dar sa insemne asta ca nu sunt o persoana "tare"? Cand visez si eu la bb2 vine a mea mamica si-mi taie orice chef cu "incurajarile" astea... Voi ce parere aveti?

mami &Andrei

"Esti absolut in sigurantza cand nu te afli nicaieri..."

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna,
parerea mea este ca esti destul de puternica , daca spui ca singura ai crescut copilul.
Sa faci bebe 2 decizia ta si a sotului tau.Nu cred ca are cineva dreptul sa-ti zica ce sa faci . Nu ai nevoie de acordul mameai tale.Nu crezi si tu asa?
Spor la bb 2 si sa fie ce iti doresti.
pupicei

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Secretul fericirii nu este sa faci ceea ce iti place , ci sa-ti placa ceea ce faci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyana spune:

Asa ziceam si eu dar cand cineva atat de apropiat iti spune de fiecare data cand are ocazia "ca nu esti puternic" ajungi sa crezi din pacate.

mami &Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Prostii... da' cred ca f. multi parinti reactioneaza asa.
Ai mei s-au luat direct cu mainile de cap cind le-am zis ca vrem copil si o sa-l avem. Motive? Ca... nu stiu ca fac supa... ca umblam toata noaptea prin cluburi si ce-o sa facem noi cu kupilul.... ca nu e ordine in casa (la mama "nu e ordine" daca nu-s ciucurii la covor perfect aliniatzi).
Si au concluzionat: "un stiti voi ce inseamna copil, da' o sa va convingeti ce inconstienti ati fost!!" (asta spusa pe un ton amenintzator)
De parca am fi planificat sa avem 3 brontozauri pe care sa-i tinem in apartament la bloc.

Uite ca a venit bb si s-au linistit, noi singuri avem grija de el, nu ne ajuta nimeni. Si e un copil vesel si sanatos.

Nu mai lua si tu in seama tot ce ti se spune.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Sa inteleg ca e o reactie generala a parintilor cand afla asa ceva?...M-am mai linistit.

mami &Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Nu e o reactie generala. Parintii mei abia asteptau sa facem un copil. Si socrii la fel. In nici un caz nu m-au amenintat ca nu o sa fac fata. Deci cred ca tine de parinti.
Asa ca nu te lasa influentata de nimeni, tu faci ce vrei cu viata ta, daca ai chef si simti ca poti, faci 5 copii, e treaba ta, nu a altora.

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Cum a reactionat mama ta cand ai ramas insarcinata cu Andrei?
Deci spor la bb2, nu e chiar atat de rau pe cat incearca ei sa te sperie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

amyana, sa nu-ti zic reactia mamei la bb3! nu stiu de ce parintii sunt convinsi ca stiu ce e mai bine pentru noi si ce trebuie sa facem, decat noi insine!. eu zic sa faci bb2 daca asta iti doresti si evita acest subiet cu mama ta , ca sa nu te mai simti descurajata. o sa ai putere, fii convinsa de asta

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

Mergi la inceput

Cum a reactionat la Andrei?...Aaaa...la fel."Trebuia sa mai astept!", "nu era momentul". La bb3 cred ca am duce-o la urgenta!!!

mami &Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinsonia spune:

Pana sa am ma casatoresc si sa am copilul imi era destul de des rau (crize biliare). Mama imi spunea: " Ce-o sa te faci cand o sa te mariti si o sa ai un copil, ca nu esti puternica ?"

Situatia e urmatoarea: m-am maritat, am divortat, si pana sa ma operez de bila cine credeti ca-mi facea si aducea la pat ceaiul? Copilul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

quote:
Originally posted by sorinsonia

Pana sa am ma casatoresc si sa am copilul imi era destul de des rau (crize biliare). Mama imi spunea: " Ce-o sa te faci cand o sa te mariti si o sa ai un copil, ca nu esti puternica ?"

Situatia e urmatoarea: m-am maritat, am divortat, si pana sa ma operez de bila cine credeti ca-mi facea si aducea la pat ceaiul? Copilul meu.

Sorinsonia pentru copilul tau si pentru tine!

Elle_seb

BASE, BASE, NU CEDA,
NOI SUNTEM DE PARTEA TA!
the

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!

Mergi la inceput