Mamici de iulie-august 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 6
Kariris spune:
Salut burtici!
Mie nu mi-a facut medicul meu tuseu vaginal deloc. Eco transvaginala pana la 12 saptamani parca iar dupa eco pe burtica. Lungimea colului o aflu la eco pe burtica.
fetele, am si eu 2 intrebari: pentru cele care au mai nascut si au avut cerclaj: cand se scoate firul de cerclaj in cazul nasterii prin cezariana?
Cele care au nascut in Giulesti: ce avem voie sau mai bine zis ce trebuie sa ducem in spital pentru nou nascuti?
multumesc si pupici!
lachi 25+ Karina Iris
aylin_tarcan spune:
lachione, ma uitam eu pe prima pagina, asa...si ce vazui. ca tu ai UM 03.11 si DPN 22.08??? pai cum vine asta? ca eu am UM 11.11 si vine DPN 18.08
Aylin, 25+
pozici
atat de mari suntem
Agri spune:
Nici io nu mai vreau tuseuri si asta zice din 2 in 2 saptamani nu stiu io ce simte el da mie nu mi-a placut deloc ce am simtit si imi mai si zice " e cam scurtat, nu de speriat, dar nu intra degetul pe el...." si era sa-i zic alooooooo am fata tu vrei sa dai noroc cu ea???? stai cuminte frate asteapta si tu pana nasc, daca tot vrei sa ii pupi lu' fimea mana.
E... cum ii spun io delicat(ca nu sunt o delicata si o diplomata) ca io nu vreau tuseu asa de des...( dau bir cu fugiti nu ma mai programez). Ca deja m-am speriat cu colu si tuseu si mai ma simt si vinovata ca mai si al naibi viciu si stiu ca asta duce la prematuri si bb mic in greutate da' nu poci tzatzo sa ma las...da' promit sa le mai reduc.
Va doresc seara buna si fara probleme ... pe maine ca fug la galusca mare sa o fugaresc prin tot parcul Moghioros(ca daca auziti de vreuna ca a nascut in parc sa stiti ca io sunt sa veniti cu flor).
Vio si Eva (27.09.05)
andicu spune:
si de la mine!
Agri, colul tau era super la 40! mie mi l-a masurat mereu tot cu eco endovaginala! a zis dr ca asa se vede cel mai bine si sincera sa fiu, de cand sunt insarcinata nu m-a urcat o data pe masa "aceea"! probabil ca se va intampla numai la recoltarea pt streptococ gr.B.
Cat despre zilele libere, mie la firma mi s-au calculat 2.5 zile/luna muncita a anului .Cred ca tine, totusi si de politica interna a firmei.
Abia am revenit de la dr. Bebe are 2.00 kg si e totul ok si cu el si cu mine. Colul e de 2.8 , ceea ce e ok in perioada asta, asa mi-a zis, ca de-acum nu mai e o problema. Am rasuflat usurata ca i-am zis ca nasc la Bucuresti si ca nu vreau sa se supere, ca eu raman in continuare si pacienta ei, si mi-a zis ca intelege motivele mele si ca nu e nici-o problema! si ca o sa ma tina sub supraveghere, si o sa ma anunte cand e cazul sa ne luam bagajul si s-o taiem la Bucuresti!
Andicu 31+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai
aylin_tarcan spune:
si eu sunt cam pierduta in subiectul tuseu...fac io tuseu la sanador, la o oarecare, de urgenta, ca aveam eu ceva intarituri frecvente pe la 18-20 saptamani (nu mai stiu). si zice tanti aia ca am colul moale, ca permite pulpa indexului sau ceva de genul asta....si iaca cum de atunci colul meu s-a intarit, cu repaus la ....serviciu. deci io ce sa mai cred? daca e asa de speriat colul care admite pulpa indexului, cum de nu m-a pus la repaus fizic, adica pat?
eu sunt tareee dezorientata la asta....ca sa nu mai zic, data trecuta, adica anul trecut, toti medicii la tuseu imi spuneau "aoleu, col scurt" - pat. iar la eco 3d iesea col de 32. nu lungoi, dar nici scurt. si mi se zice: ce col scurt draga? tu nu ai probleme cu colul.....pe cine sa cred? un doftor care baga dejtu' si zice "scurt" sau un aparat care masoara milimetric, sau chiar si mai si (cum mi-a dat mie 38.2)
Aylin, 25+
pozici
atat de mari suntem
Kariris spune:
aylin, fetitele mele sunt obtinute prin FIV. Ultima menstruatie nu prea are relevanta la mine, dar daca asa se procedeaza am scris si eu UM acolo iar DPN mi l-a calculat altcineva. Iosup imi tot spune cand merg la eco ca dupa cum arata fetele se vor naste pe 11 august sau 9 august sau ma rog, pe acolo pe undeva.
Ele au fost concepute pe 28 noiembrie si transferate in uter pe 1 decembrie. Deci sunt la mine in burtica de pe 1 decembrie.
Intre ultima menstruatie si embriotransfer am urmat un tratament care a durat de pe 2 noiembrie pana pe 28 noiembrie, de aceea zic ca nu are relevanta UM la mine.
lachi 25+ Karina Iris
lorinaoo1 spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcanquote:
Originally posted by lorinaoo1
Asa, si ca sa va sochez de tot, vin cu o intrebare idioata de tot , ce vreti... neuronu si piticutii Noi am putea sa ne simtim colul? Adica... la atingere... stiti voi Ca la mine lungimea vaginului e de 8 cm, deci as putea ajunge la col. Daca sunt nebuna tare ignorati-ma sau chemati medicii de la Socola sa ma ia
Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 31+
si io m-am intrebat....dar n--am avut tupeul sa incerc! de unde stii cat ai vaginul? cu ce ocazie si cine l-a masurat? ca si eu vreau sa stiu!
Aylin, 25+
pozici
atat de mari suntem
Aylin, am vazut si eu pe o foaie de aia de mi-o dadu dna dr dupa o eco endovaginala, ca imi masurase colul de fapt. Si mie mi s-a parut interesant sa stiu si iti dai seama ce idei si ce intrebari zumzaiau in capul meu de om nebun Treaba e ca eu nu suport irigatorul si oricum am scapat de el ca in sarcina nu il folosesc, si o dr gine la care am fost eu odata imi spusese ca mai igienic e sa inlocuiesc irigatorul (care e plastic si mai "ascunde" cate ceva bacterii) cu... degetelul Hai c-am luat-o razna rau de tot, gata nu mai scriu pana nu ma potolesc
Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 31+
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by andicu
si de la mine!
Agri, colul tau era super la 40! mie mi l-a masurat mereu tot cu eco endovaginala! a zis dr ca asa se vede cel mai bine si sincera sa fiu, de cand sunt insarcinata nu m-a urcat o data pe masa "aceea"! probabil ca se va intampla numai la recoltarea pt streptococ gr.B.
Cat despre zilele libere, mie la firma mi s-au calculat 2.5 zile/luna muncita a anului .Cred ca tine, totusi si de politica interna a firmei.
Abia am revenit de la dr. Bebe are 2.00 kg si e totul ok si cu el si cu mine. Colul e de 2.8 , ceea ce e ok in perioada asta, asa mi-a zis, ca de-acum nu mai e o problema. Am rasuflat usurata ca i-am zis ca nasc la Bucuresti si ca nu vreau sa se supere, ca eu raman in continuare si pacienta ei, si mi-a zis ca intelege motivele mele si ca nu e nici-o problema! si ca o sa ma tina sub supraveghere, si o sa ma anunte cand e cazul sa ne luam bagajul si s-o taiem la Bucuresti!
Andicu 31+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai
sa-ti traiasca bb maricel...mai ai putin!!!!
iar ma bag cu concediul. nu de alta, dar stiu si io o chestie....eu zic cum e legal. e adevarat ca fiecare firma face cum vrea, ca ce scrie in hartii poate diferi de realitate...dar normal, se calculeaza cum am zis io. dar daca firma va calculeaza in avantajul vostru, sa nu ziceti nimic. lasati asa! eu la 5.5 luni lucrate anul asta am 10 zile. +11 de anul trecut, O LUNA!!!!
asa...da, la eco endo se vede cel mai bine. dar se vede f bine si la aia pe burtica. daca e scurt insa, sub 3 cm, poa sa masoare endovaginal, ca are o acuratete mai mare
Aylin, 25+
pozici
atat de mari suntem
ilenutza spune:
Pupice!
Raspund scurt pt Ghinetz, azi vine nasa la noi si trebuie sa pregatesc cate ceva: pentru arsuri Capraru rec. sa bei cu ingitituri mici lapteLa mine merge, iau 2-3 guri si gata.eu nu beau rece din frigi , il incalzesc un pic cat sa fie la temp. camerei.
Revin... maine problabil!
Ile 31 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 09 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007
aylin_tarcan spune:
lavinia, eu nu pot spune cum e cu irigatorul. nu am folosit niciodata. si nici nu mi-am pus problema. si nici nu mi-a zis nimeni niciodata sa il folosesc. si iaca cum, manca-l-ar mama de vagin, a stat el bine merci treij de ani fara irigatii. dar chiar sunt curioasa cum e asta cu irigatorul. poate candva o sa imi iau si eu sa fac si eu spalaturi cu tantum rosa, ca prea aud toata ziua de asta...
oare vaginul meu cat o avea????
Aylin, 25+
pozici
atat de mari suntem