Mamici de iulie-august 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Aylin, probabil ca asa e cum zici tu, nu te contrazic! probabil ca eu am avut noroc, ce sa zic.Oricum, la firma mea lumea e f indulgenta cu gravidele, norocul nostru! e adevarat ca sunt si destul de rare...cam la 2-3 ani.

Andicu 31+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Vad ca vorbiti de "atingeri intime", nebunaticelor.
La mine de cand cu cerclajul la fiecare vizita imi face tuseu, eco vaginala si eco pe burtica.
La sarcina trecuta, cand aveam colul scurtat dar nu aveam cerclaj, de cele mai multe ori facea tuseu si-mi zicea daca s-a mai scurtat sau nu, zicea ca nu are rost sa bage si sonda ca sa nu tulbure apele prea mult. Eu preferam sa vad acolo pe ecran clar ce si cum masoara, dar nu aveam de ales si mergeam pe ce zicea el.
Cred ca fiecare tip de control arata unele lucruri bine si altele mai putin bine, apoi depinde si de experienta si obisnuinta doctorului.

Agri, din ce am citit eu, la a doua sarcina colul se inmoaie si incepe sa se scurteze mai devreme decat la prima, dar cel mai bine e sa ceri detalii data viitoare ca sa nu mai stai ingrijorata.

Aseara l-am rugat pe dr sa-mi arate si mie pe bebe in 3D si a incercat dar fara succes, nu era cu fata spre noi si in plus mi-a zis ca la mine tesuturile nu sunt prea permisive la undele ecografului si nu se vede f bine nici la eco 2D iar la 3D cu atat mai putin. Am fost cam dezamgita, speram sa-i vad si eu mutrita, dar asta e, o s-a vad dupa nastere.

Anto 31 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

si la mine se plateste concediul medical 100%, dar asta e alta treaba. ideea e sa nu te tepuiasca. daca dau mai mult, fara numar, fara numar

mi-am adus aminte sa va zic: papati capsuni ca au fier. mai ales fetele care iau suplimente de fier, din alea constipante!!!

Aylin, 25+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Am tras-o azi de limba pe moasa care vine la mine pt monitoring si mi-a zis ca pt picioarele umflate in sarcina e f bun ceaiul de cozi de cirese. Ea e f naturista, stie multe despre plante, uleiuri esentiale, etc.

Iar pt arsuri, am incercat si eu cu laptele si ajuta, nu dureaza mult efectul dar oricum ajuta.
Dar nu pot bea lapte dupa orice, acum de ex am arsuri de la pepene rosu , mi-e teama sa beau lapte ca nu ma mai scol de pe buda.

Mergi la inceput

Sa stiti ca am citit din urma si am uitat tot, of, mi-a ruginit neuronul.

Asa ca fara sa dau nume, felicitari pt rez bune de la eco, pt bebeii grasunei si sanatosi si pupaturi apasate intregii gasti.

Mergi la inceput

Si pt ca tot vorbesc singura pe aici sa va mai spun ceva absolut ne-interesant: duminica 13 mai e "Ziua mamei" la noi acilea; sunt smecheri beljii, au ziua femeii, ziua tatalui si ziua mamei, bineinteles totul e comercial sa te faca sa cumperi cadouri. Dar parca m-as folosi de ocazie sa-i bat un apropos lui sotu' .

Mergi la inceput

anto, eu te ascult!

Aylin, 25+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aylin_tarcan

anto, eu te ascult!

Aylin, 25+

pozici

atat de mari suntem

Esti o dulce, u back.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Antoanela23

quote:
Originally posted by aylin_tarcan

anto, eu te ascult!

Aylin, 25+

pozici

atat de mari suntem

Esti o dulce, u back.

pai sa te las eu la greu!!!!! imi astept barbatu' sa vina, ca azi cica vine mai devreme, ca a fost le cerf. ca mi-e o foameeee.....si am promis ca mancam impreuna seara. de-ar veni mai repede!

Aylin, 25+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Aylin, am vazut ca ati discutat un subiect sensibil aseara si-mi pare f rau ca nu am fost pe faza. Profit de faptul ca esti pe receptie si o sa-ti spun acum cate ceva, sper sa nu te superi ca nu-mi pot tine gura (la fel si pt Cristina_Ana) .
Din ce am citit si am vazut in documentare la tv si am vorbit cu alte mamici care au avut experiente triste, la sarcina urmatoare saptamana in care s-a intamplat nenorocirea este una f grea; pe de o parte te napadesc amintirile si pe de alta ti-e frica sa nu se repete istoria. E un prag psihologic peste care trebuie sa treci, noi suntem aici si te vom sprijini. Am vrut doar sa te previn un pic, stii ca acum nu ai nici un motiv sa pui raul inainte dar daca te ajuta ia cateva masuri sa te simti mai in siguranta: vorbeste cu dr, i-ati concediu medical si stai acasa linistita, evita efortul, nervii si oboseala, protejeaza-te, nimic nu e mai important decat tine si bebica ta.
Fii optimista, totul va fi bine.
Uf, sper sa nu gafez ca ti-am scris asta.

Pupici,

Mergi la inceput